Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Kunigunda

  Imaš li ideju ili samo fotke ?

  avatar

  04.10.2016. (12:15)    -   -   -   -  

 • andrej

  ovo je tzv. šodrani asfalt koji umjesto standardnog tucanog kamena koristi kompletne oblutke. jeftin je ali je rezultat kvrgav i drobljiv, sedamdesetih i osamdesetih se koristio za popločavanje npr. parkirališta, igrališta i sličnih nekritičnih površina - novi zagreb je i dalje pun takvih parkirališta, tek zadnjih par godina se ta parkirališta preuređuju zbog velikih rupa (kao u Dugavama.)

  ono, znam da sad poprilično pametujem, al prije puuuuno godina sam slučajno na televiziji ulovio "zagrebačku panoramu" u kojoj su pričali upravo o ovome pa eto, zapamtio sam =)

  avatar

  04.10.2016. (13:55)    -   -   -   -  

 • Zlica

  Raste :-)).

  avatar

  04.10.2016. (14:19)    -   -   -   -  

 • nepoznatizagreb

  Annaboni, evo ideje, upravo ovo što je detaljno opisao Andrej! :)
  Zapravo mi ej ideja posta bila opisati prolaznost asfalta kojeg svi doživljavamo kao nešto stalno, dugotrajno, no ... i on se raspada.

  Andrej, super si to opisao! Nekad se zaista asfaltiralo sve u 2 sloja, prvi je bio ovakav, s puno velikih oblutaka, a na to je dolazio tanki finiji sloj (nekad su ga zvali "habajući") ... no, mnoge su, pogotovo prigradske uličice i parkirališta i slične površine ostajale prekrivene samo prvim slojem ... kojeg eto sad osvaja trava.

  Da, Zlice, raste ... urbani bonsai! :)

  avatar

  04.10.2016. (16:16)    -   -   -   -  

 • Zlica

  Asterix i Grad bogova :-)).

  avatar

  06.10.2016. (10:38)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...