Komentari

e-porn.blog.hr

Dodaj komentar (33)

Marketing


  • EP

    ma hajde, pih

    avatar

    11.05.2016. (22:12)    -   -   -   -  

  • lion queen

    žene koje mijenjaju muškarce su štrace. šta je možda trebao reći da je poželjno da žene mijenjaju muškarce kao gaće??

    avatar

    11.05.2016. (22:22)    -   -   -   -  

  • EP

    ne, trebao je slaviti ženu, jer jedna ga je i rodila

    avatar

    11.05.2016. (22:29)    -   -   -   -  

  • Ledena kraljica

    Smiješno mi je uopće komentirati taj članak s portala, jer nije bitno što kaže nego tko kaže! Vrlo si lijepo napisao svoj post.
    Mi smo ljudska bića, seks je sastavni dio života i potreba svakoga, i nitko ne bi smio razbijati glavu s time što tko i u kojoj mjeri radi to s kim, dokle god to nije njegova žena/zaručnica/djevojka. :) Make love! :) Lijepi pozdrav tebi i Božici

    avatar

    11.05.2016. (22:40)    -   -   -   -  

  • EP

    Hvala Ledena kraljice! Make love! I pozdrav! ;)

    avatar

    11.05.2016. (22:52)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Treće pitanje - kome od dotikavanih strana si namijenio priloženu aureolu...?

    Zaželjeh se već tvojih scratchanih fotki (nije te baš bilo...).

    avatar

    12.05.2016. (02:30)    -   -   -   -  

  • SarahB.

    Strašno uvredljivo za svaku iole normalnu ženu. Al i muškarca koji razmišlja. No, da se ne bi vrijeđali, dovoljno je sjetiti se samo u kakvom licemjernom društvu živimo. Nit ko krade, nit ko vara, svi kreposni i čedni.Ovo je jedno jako nedojebano društvo. Svak se u biti svrbi di ga češe. Ko priča o poštenju, ima tajni račun u Panami. Ko priča o kreposti, ševi sve redom. Otkud mišljenje da bi žene trebale prezirati seksualne odnose? Ili da su muškarci pohotne, nagonom upravljane životinje? Srednji vijek. Mozak nerazvijen.

    avatar

    12.05.2016. (07:07)    -   -   -   -  

  • EP

    @GP-ZG: Božici, naravno ;) malo me ubile aktivnosti za kruh moj svagdašnji, pa ne stižem :)

    avatar

    12.05.2016. (08:03)    -   -   -   -  

  • EP

    @SarahB. Secirala, postavila pitanja, odgovorila – mogu se samo složiti s tobom :)

    avatar

    12.05.2016. (08:06)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    hahahaha, još jedna komedija! Uopće me ne vrijeđa što sam konzumirala sex prije braka (naravno, nisam se za svakog udala) :):):):) Živjele štrace i štracari!

    avatar

    12.05.2016. (09:56)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Što je uopće žena?
    Valjda je tu da uzme prvo što joj se ponudi, zahvalna za zgoditak,
    jer eto, imat će mogućnost do kraja života biti na usluzi i rađati
    dok joj oči ne ispadnu. Nije na ženi da uživa u životu, zato su
    muškarci, nije na ženi da misli glavom, na svom putu imat će dovoljno
    glavonja koji će joj "crtati" što treba raditi.
    Ima 10 zapovijedi, kako to da se najviše zadržavaju na šestoj, a
    one..., ne ubij, ne ukradi..., ništa, samo budite mirni pod jorganom.
    Mene su tesali da je muško bog na zemlji, da mora biti prvi i jedini,
    srećom, moj odabranik ipak ženu doživljava na drugi način.
    Sigurna sam da se Bog opako ljuti na svoje "ambasadore", neka se
    uhvate svoga poslanja, a ono ne bi smjelo zadirati u bračne i vanbračne
    živote jer o tome ne znaju ništa, ili barem ne bi trebali znati:))

    avatar

    12.05.2016. (10:09)    -   -   -   -  

  • marionetta

    nisam znala da sam štraca okružena štracama, da potječem od štraca, i da će i moje kćeri štracama postati... jer mi to još do sada nikad nitko nije rekao.

    je li se predsjednica očitovala već?

    kad san štraca već, želim biti mirisna i čista štraca...
    iđen se potopit odma u varekinu.

    avatar

    12.05.2016. (11:09)    -   -   -   -  

  • j.

    Samo od sebe će se to riješiti; autobusi će odvesti sve, pa se više neće imati što mijenjati. Osim nas par ne-zamjenjivih staraca :)

    avatar

    12.05.2016. (13:52)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ako sam dobro razumio, velečasna Visost smatra da su samo ženske osobe koje se seksaju prije braka - štrace (kratko a). Nešto nisam čuo što dotična Visost misli glede a u svezi muških osoba koje se seksaju prije braka. Možda su oni - štraco (dugo a). Ili pak se po njegovom mišljenju muške osobe mogu seksati i prije braka, dok su u braku (seks s vlastitom ženom se ne računa) i poslije braka.

    E, sad dva potpitanjca: da nema muškog štraco (kratko a), vjerojatno ne bi bilo ni ženskih štraca (dugo prvo a). Zaključak: muški su krivi što žene koje stupe u seks prije braka velečasni kardinal naziva - štracama (dugo prvo a).

    Drugo, da nema štraca (dugo prvo a) i štracama (dugo prvo a) sklonih udanih žena što bi tucali ovakvi kao što je on. Možda pogađate?

    avatar

    12.05.2016. (14:11)    -   -   -   -  

  • Oljinaljuljacka

    Neprihvatljivo mi je da s oltara dolazi takav rječnik i takove uvrede.
    Apstinencija se može zagovarati na pristojniji način i bez vrijeđanja žena.

    avatar

    12.05.2016. (14:58)    -   -   -   -  

  • križar

    prvo sam morala u rjećniku - dalmoško-slavonskom potražit šta je štraca - e to ti je u nas - dromfulja i pitam se šta bi s onim -ljubim bližnju svoju štracu ko samog sebe ili tko je bez grijeha nek baci kamen prvi - ma 2016 godina je pa svi ti "uvaženi" i moš mislit bez grijeha , nutla tolerancija na toleranciju - pa umjesto štuka leti kamenje - vam-tam - bljak. Al po onoj - dobre djevojke idu u raj baš, sve, a mi prave kud god požele evo mog odgovora SVIMApa kog smeta , ma boli me đumbir

    avatar

    12.05.2016. (17:22)    -   -   -   -  

  • lion queen

    da je čovjek mislio vrijeđati, rekao bi im ono što ih i sljeduje, da su kurvetine, a ne štrace. očito je ublažio terminologiju.
    kad se kurvicama ne bi palio muf na oženjene muškarce, manje djece na ovom svijetu bi odrastalo bez jednog roditelja i manje bi ih bilo nesretno. i onda se on još ide ispričavati što je rekao istinu. nevjerojatno i nečuveno. možda im je trebao za nagradu što se kurvaju dodijeliti vječni oprost.

    avatar

    12.05.2016. (17:57)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    @lion- nije trebao nikoga prozivati...to ne bi trebao raditi onaj tko u ime Isusovo širi mir, toleranciju i ljubav...A jako dobro znamo kako je Isus postupio s Magdalenom...Ima tamo gore netko tko će nam suditi...Ovdje (na zemlji) si niti jedan čovjek ne bi trebao uzeti takvo što za pravo...No, čest je slučaj da će se, upravo oni koji se najžešće zaklinju u svoju vjeru, prvi dohvatit kamena:-((( I to je loše:-((

    avatar

    12.05.2016. (18:51)    -   -   -   -  

  • križar

    Ep sorry al moram komentirat komentar - lavice predraga si mi i svaku tvoju riječ primam s respectom al ....bemti to al ....ja kao obiteljašica (imam obitelj i djecu i muško i žensko) i vjernica al kao i čovjek koji je samo spolom žensko - pitam samo a što je s muškim kurvama jer njih čestite muške se ne spominje - za tango je potrebito dvoje i zašto se ne bi najstarijem zanatu na svijetu podario oprost vječni - šta se mi svi "ne prostituramo" svaki dan za kruh svagdašnji - jer za razliku od političara, a i svih drugih zidovima institucija zaštićenih (najvećih štraca) - one ili oni bar i lažnu radost pruže platiteljima.Pa ajte sad navalite na me svi moralni higijeničari- ima mene!

    avatar

    12.05.2016. (19:04)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ostavite vi nas muške na miru, mi imamo svoje dostojanstvo barem do braka, onda neki od nas dopuste da ih jebu. Kako je ovo zabavno :)))

    avatar

    12.05.2016. (19:20)    -   -   -   -  

  • lion queen

    za muškarca je uobičajeno da šara okolo u potrazi za sve novijim i novijim modelom ženke, ali za jednu ženu i majku bi bilo normalno da ima barem mrvicu suosjećanja prema drugoj ženi i majci, pogotovo prema nejakoj djeci. i nitko me neće uvjeriti u to da se muškarac može poseksati s tuđom ženom, koja drži skupljene noge. i nije to samo pitanje morala, već i pitanje života i smrti. muškarci prenose HPV od kojeg tuđe mame UMIRU. o tome se malo ili nikako govori. to svi smetnete s uma ili vas nije briga, što je još gore. svaka treća žena ima HPV od kojeg će vjerojatno umrijeti, ako ga ne otkrije na vrijeme. to je žensko pitanje. pitanje štraca koje ga prenose. muškarci ne obolijevaju, već žene. muškarci ne umiru od HPV_a već žene. djeca ostaju bez majki. i što je svećenik mogao drugo reći nego: štrace... štrace nad štracama. gospođe, slobodne žene, ako vam je do seksa, ima slobodnih muškaraca, ne morate biti štrace! gospođe, udane žene, ako vam je do seksa s tuđim muškarcem, rastanite se, pa udajte ponovno. nemojte varati supružnike zbog to malo seksa i uzbuđenja. život čine veće vrijednosti nego što je PRELJUB!

    avatar

    12.05.2016. (19:23)    -   -   -   -  

  • annaboni

    Štrace su dijalektalni eufemizam za kurbetine, a kurbetine nisu samo one koje naplaćuju svoje usluge, nego SVI -bez obzira na spol ako se ponašaju onako, kako društvo ne odobrava!

    E.....ovo je fina definicija koja odgovara SVIMA : svim bezgriješnim damama ( udate, neudate, razvedene ) koje bi se **bale da im ne udje a ako udje, da nitko ne zna!

    Muškarcima je ionako svejedno od kako je Boga i svijeta : što više žena, oni uspješniji.

    SVEĆENSTVO je najmanje pozvano da daje "savjete" o seksu i obiteljskom životu. Kad bi se svi držali 10 zapovijedi Božjih, nitko ne bi bio griješan a oni bi i dalje svoju požudu zadovoljavali unutar samostana. Uostalom, internet imaju svi i svi znaju na kojoj stranici su pornići hetero ili istospolni, što tko voli!

    Živjeli svi gornji komentatori i seksali se s partnerom, bez partnera ili s pomagalom...........samo ne budite licemjerni jer je to vrlo prozirna " kategorija " ponašanja

    avatar

    12.05.2016. (19:36)    -   -   -   -  

  • marionetta

    je...u braku postane gadno...poštene žene kupe lance, lisice i to...nema otimačine.

    avatar

    12.05.2016. (19:37)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Jebate ova je Annaboni gora od mene, mene su znale pucat te erotske fantazije, sa učiteljican, doktorican, stjuardesan, ali brate ona je totalno opsjednuta seksualnim životom svećenika.:)))

    avatar

    12.05.2016. (19:46)    -   -   -   -  

  • EP

    vidim ja morat ću češće pratiti dnevnu tematiku, a sad redom:

    @O-da životu!: bemu, pitanje je zašto sam se onda ja osjetio uvrijeđenim? valjda zato što nas nisu prozvali, a ne volim diskriminaciju ;)

    @malo ti malo ja: nije to sreća, da je drugačije, pretpostavljam da ne biste dugo. :)

    @marionetta: uopće taj izraz, u kontekstu, a posebno i prilici, ne priliči, zato i jest za sprdanje. živjela! predlažem ipak neko blaže sredstvo za kupanje :)

    @j. : st(a)raca

    @semper contra: neću ti odgovoriti na pitanja, preprovokativna su ;)

    @Oljinaljuljacka: u potpunosti se slažem s tobom. no, iovako ih se ne sluša, nisu djeca glupa i vide svijet oko sebe i bolje nego mi to mislimo. a i da je drukčije ne bi se uopće potezalo pitanje "štraca".

    @križar: odličan izbor, odlične Cyndi i ljubimo bližnje svoje stoji

    @FreshCaYg: u braku, a i izvan njega jebemo se međusobno. kad samo jedna strana jebe nije dobro.

    @lion queen: ne možeš klince "educirati" na ovaj način. pun im kufer zabrana. pa naravno da će se opaliti prvom prilikom, pa i stariji koji nisu u mladosti proživjeli što su trebali. a da je bitno pritom paziti jedno drugo to je istina. i tu se postavlja pitanje edukacije. a žestoki protivnik iste je crkva. jer crkva je za apstinenciju koja očito ne funkcionira. e sad, zdravlje ili lažna apstinencija?

    @annaboni: čini mi se da smo prozirnost postavili na pijedestal

    @marionetta: ako ih veseli - lanci, lisice i poneki bič... ;)

    @FreshCaYg: varaš se, nije ona opsjednuta njima, upravo suprotno – oni nama. ali nikako da skuže bit - pokažu primjerom te zapovijedi koje propovijedaju i ono čime pune glavu ljudima - spomenimo samo skromnost, umjerenost, ne moramo seks.

    avatar

    12.05.2016. (22:56)    -   -   -   -  

učitavam...