Komentari

lionqueen.blog.hr

Dodaj komentar (48)

Marketing


 • V

  Eto vidiš, u prilog mojoj tvrdnji ide i nestajanje mog komentara od maloprije O_O

  avatar

  28.03.2016. (16:30)    -   -   -   -  

 • lion queen

  ili je bug u pitanju, ili ga je možda pojeo neki vanzemaljac? trećeg nema.

  avatar

  28.03.2016. (16:33)    -   -   -   -  

 • U zvijezdama piše

  Orešković je samo porijeklom Hrvat on je Kanađanin i misli da može uvesti Kanadsku politiku on njiie ni lijevi ni desni, ni srednji, on je biznismen koji se ne može baviti politikom jer politika mu ne leži..
  S druge strane mi imamo liberalni kapitalizam koji samo brine o onima koji imaju da imaju još više a u tu strukturu spada i OREŠKOVIĆ
  uzmi onom tko nema da bi imali mi koji već ionako imamo previše

  avatar

  28.03.2016. (16:59)    -   -   -   -  

 • annaboni

  Ja ne znam što je s Mr. Timom.
  Fućkaš to njegovo ličko podrijetlo, kanadsku putovnicu i hrvatske osjećaje kad naš jezik govori lošije od onih mojih s mentalnom retardacijom .
  Drugo, ako predsjednica kaže " nema povjerenja u Lozančića" jer je čovjek radio što je morao, a morao je prisluškivati Mamića, šta Mr. Tim ima provjeravati zašto joj netko ne odgovara ?
  Treće, nisu HDZ ovci toliko pametni koliko bi ti htjela. Da jesu, brže bi našli neke moralno-kvalitetne ministre, zamjenike i riješili kadrovsku križaljku. Sporo ide, jer, nemaju kadra.
  Uostalom, na Uskrsni ponediljak si mogla staviti slike iz svog doma, a ne ovakav post pun neriješenih pitanja.

  avatar

  28.03.2016. (17:00)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Samo nebo zna.. izgleda da je tako. Prošlo je 5 mjeseci od izbora, a nije se ni za milimetar pomaknulo naprijed.

  @ Annaboni, Predsjednicu države je izabrao hrvatski narod po principu 1 čovjek 1 glas, a ne znam tko je i po kojem principu birao Tima Oreškovića. Prema tome, ako Predsjednica države kaže da joj netko ne predstavlja kvalitetan kadrovski izbor, to nije rekla ona, već hrvatski narod koji ju je izabrao na vlast po principu 1 čovjek 1 glas. I nema što tu Tim provjeravati ni proučavati, već ima da učini tako, kako je rekao onaj kome je povjerenje ukazao hrvatski narod sam! Kužiš, ili ti treba crtati. Što se tiče HDZ-ovog kvalitetenog kadra, ima ga previše, ali nema šanse da će netko od njih, pokraj bilo kojeg SDP-ovca, ikada moći doći na vlast. Da bi HDZ-ov stručnjak (ne govorim o nestručnjacima) za vrijeme HDZ-ove vlasti mogao doći na bilo koju poziciju, morao bi biti SDP-ovac ili bilo što drugo samo ne HDZ-ovac.

  p.s. što te briga što ja radim u ponedjeljak ili u utorak ili bilo koji drugi dan. to nije tvoj problem. ubuduće se suzdrži spamanja, ili ću ti izbrisati komentar. pun mi je više kufer spama. ako nemaš što pametno za reći, spamaj na svom blogu, a ne na mom.

  avatar

  28.03.2016. (17:09)    -   -   -   -  

 • kako_ti_kupus

  imaš ti lionice pravo. nema mr. tim šta mislit, nije doveden da misli nego da sluša. pa di bi stigli kad bi svi mislili, pretvorili bi se u rodinove kipove.

  avatar

  28.03.2016. (17:28)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Kako ti kupus... Tim očito sluša, samo ne predsjednicu, koju je izabrala većina hrvatskog naroda, već sluša SDP i Josipovića. Kako inače tumačiš što je zadržao još jednog od savjetnika iz bivše vlasti? Zanimljivo kako Timu ne valjaju hrvatski narodni heroji, poput Milijana Brkića, ali mu valjaju Josipovićevi savjetnici?!

  Pa ako će nakon demokratskih izbora na vlasti ostati oni kojima je hrvatski narod pokazao crveni karton, onda ukinimo izbore pa nek večno vlada SDP i njegov kadar. Čemu onda uopće izbori?

  avatar

  28.03.2016. (17:32)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Bit će još 'iznenađenja'. Doduše kako za koga. 12. prošlog mjeseca sam na svom sajtu napisao post pod naslovom:
  Ajmo malo političke fantastike!
  U jednom odlomku napisah i ovo:
  I dok je g. Orešković skupljao savjete i preporuke, g. Karamarku zasjala je sijalica i pomisli:
  „Čuj, Tomo, ovo ne miriše na dobro? Je li moguće da mi je Tim pobjegao s udice, a bio sam uvjeren da se dobro zakačio.“ pomisli Karamarko i odluči se na neko vrijeme maknuti sa 'svjetala pozornice' u 'sjenu politike' gdje se i inače bolje snalazi. Slovenci bi rekli: „zahrptni delavec“.


  I eto, u nekoliko proteklih dana, T.K. je dobio tri velika šamara:
  1. Izbor Rijeke za europski grad kulture
  2. Orešković predložio svog izabranika za šefa SOA, koji je T.K. trn u oku.
  3. KGK pak je predložila svog favorita Pjera Šimunića koji jednako tako ne 'miriše' T.K.

  Cinik u meni bi se upitao: pa zašto onda L,Q. misli da je samo T.O. SDP-ov čovjek a ne i KGK, da ne spominjemio komisiju za dodjelu titule europskog grada godine.

  A, možebitno je uzrok ipak sasvim prozaičan, unatoč i usprkos tvom mišljenju, lion, kadar HDZ-a, barem onaj dio koji podržava T.K. i nije baš neke osobite 'kvalitete'.

  avatar

  28.03.2016. (17:49)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Semper, rijeka s onom vlašću nikako ne može biti grad kulture, bez obzira na titule, zato što je to grad nekulture, dovoljno je bilo pratiti događanja na kazališnoj zgradi i sva ona prostačenja u njoj. u centralnoj kulturnoj ustanovi rijeke, HNK-u, glumac stoji nasred pozornice i psuje, a cijelo mu gledalište plješće.. za mene to nije nikakav pojam kulture, prema tome, rijeka je zadnja koja bi trebala dobiti taj epitet. na žalost, kako opća nekultura prevladava u društvu, ta titula me ne čudi.

  što se tiče HDZ-ovog kadra, HDZ iz svakog resora ima bar 50 stručnjaka koji ovog trena mogu zasjesti na bilo koju stručnu poziciju i ovo društvo bi konačno krenulo naprijed. no ti ljudi, kako sada stvari stoje, nemaju apsolutno nikakve šanse. ono što bih ja npr. učinila, a što tihomiru oreškoviću ni njegovim nalogodavcima nije palo na pamet, je da bih raspisala javne natječaje za sve te pozicije, pa izabrala stvarne stručnjake. teško da bi u njegovoj vladi itko ostao na dodijeljenim pozicijama u tom slučaju. naravno, samo pod uvjetom da povjerenstva za provedbu natječaja budu složena od stranih stručnjaka, a ne domaćih korumpiranih političara.

  u svakom slučaju, temeljna ušteda u hrvatskom proračunu mogla bi biti ukidanje svih izbora, jer je šteta bacati pare na glumljenje demokracije, kad nitko ne sluša glas hrvatskog naroda! čestitam milanoviću na odlično odigranom potezu!

  avatar

  28.03.2016. (17:58)    -   -   -   -  

 • kako_ti_kupus

  bože lionice šta si ti isključiva. nije kako bi ti tila pa bi sad ukidala i izbore. najbolje da ukinemo političke stranke imali bi više novaca za zapošljavanje a premijera biramo po principu 1 za 1 pa neka on odabere koga će za suradnike.

  avatar

  28.03.2016. (18:32)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Kako ti kupus, pa o tome cijelo vrijeme i govorim. izbori i stranke su nepotreban trošak, jer je SDP očito zacementiran na vlasti, premijeri dolaze i odlaze, ali SDP-ov kadar ostaje u svim strukturama vlasti. čemu onda uopće izbori, čemu stranke? što se tiče biranja 1 na 1, ni to ne vrijedi, jer smo kolindu izabrali 1 na 1 pa ju svejedno nitko ništa ne pita, potpuno je se ignorira, kao da ne postoji. neki tamo tim, za kojeg nitko nikad prije nije čuo, određuje predsjednici, koju je birao hrvatski narod, koga će imati u kadrovskoj postavi tj. tko će je štititi, čuvati i prisluškivati. taj isti tim je osramotio i hrvatskog narodnog heroja iz DR-a milijana brkića, natjeravši ga da odustane od kandidature za ministra hrvatskih branitelja. što reći na to uopće, osim FUJ. mislim da u hrvatskoj ne postoji ni D od demokracije i to je tako. ne mislim više ići na izbore, jer je sve to smiješno i nakaradno.

  avatar

  28.03.2016. (18:39)    -   -   -   -  

 • Singapure

  Sve je to titoistička prljava politika a slučaj o kojem pišeš je najpametnije opisao gospodin Tihomir Dujmović u portalu Direktno.hr
  Iz bagre tih prljavih,meni i za Uskrs na blog-postu zabranili komentiranje registrirano,eto i za Uskrs me kažnjavaju dok nekog kojeg ti visoko cijeniš,mnogima neshvatljivo,stavljaju na naslovnicu uz pokradenu čestitku za Uskrs.Taj isti će se radovati što se tako dešava u HDZ-u...,šinjorina ANA isto a vidim da su se ovdje javili.Svejedno mi,još je blagdan Uskrs i nije baš zahvalno danas ni ovaj post a još manje onaj komentar od šinjorine koja vrijeđa uz ono retardirani...,da je moj blog ja bi ono izbrisa jer ANČI kao i oni SEMPERIĆI ne žele da je Hrvatska samostalna i demokratska zemlja,oni bi bili najsretniji da nas gaze kao što su nas gazili pa se ni tvom postu nije čuditi.Hrvatsku treba dati u prave ruke domoljubnim Hrvatima ali takvi ne mogu doći do izražaja jer je titoizam pustio dubok korijen,korov,zlo,koje se teško uklanja.Nažalost!

  Sritan ti Uskrs od Mirka !

  avatar

  28.03.2016. (18:45)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Rijeka ne može s onom vlašću, ali Hrvatska može s ovom koja ni da trepne kad na nogometnoj utakmici Hrvatska-Izrael 'navijači' viču "Za dom spremni". I to u prisutnosti Pemijera (za kojeg tvrdiš da je SDP-ov trojanski konj) i Predsjednice (koja jedino što je do sada napravila od svojih obećanja izbacila Titovu bistu iz predsjedničih dvora), i uopće im nije ni najmanje smetalo što su protivnici hrvatske reprezentacije reprezentativci Izraela. A možda su 'navijači' upravo zbog toga i skandirali taj pozdrav.

  U stvari, mene je lion, tebe žao. Toliko su ostrašćena i natopljena mržnjom prema svemu što nije po tvom da jednostavno ne možeš biti objektivna. Zar si već zaboravila svoje panegirike nakon što je MOST prišao HDZ-u, a T.K. oktroirao T.O. za Premijera. Ako se, možda sjećaš, ja se s tim baš i nisam slagao.

  Što se tiče kvalitetnih kadrova u HDZ-u, vidim da si propustila uočiti moju tvrdnju da je "kadar HDZ-a, barem onaj dio koji podržava T.K." nekvalitetan a ne svi u HDZ-u. Problem je u tome što se takvi, makar bili u HDZ-u jednostavno ne žele prihvaćati posla kojeg vode T.K.& Co.

  Što se pak tiče 'odlično odigranog poteza' Milanovića ne znam na koji to potez misliš Ako misliš na njegovo bahaćenje i 'drvljenje' u nastojanju da ponovo bude izabran za Vođu SDP-a i pri tome ruši ugled te stranke kako to HDZ ne bi nakad znao učiniti, onda si potpuno u pravu. Jednino što ja ne msilim da si ti to imala na umu, zar ne?.

  Jedino što bih se s tobom mogao složiti je ovo posljednje. Ali ne zbog 'bacanja para na glumljene demokracije' nego zato što, po mom sudu, građani i građanke Hrvatske, u dobroj većini, još nisu zreli za demokraciju. Njima treba apsolutizam i autokratski vođa 'čopora'.

  avatar

  28.03.2016. (18:46)    -   -   -   -  

 • EuM

  Pomalo Tim ulazi u tim,
  nije ubačen nego se malo zaletio
  u nepoznto,
  trebat će mu barem godina dana
  da uvidi što mu se događa...

  Zahvaljujem na komenaru
  prema kojem se nastavlja
  slijedeći post...
  EuM

  avatar

  28.03.2016. (18:49)    -   -   -   -  

 • kako_ti_kupus

  i obavezno predsjedniku proširit ovlasti i mandat (neš ti šta može za pet godina učinit, taman se navikne na raspored sjedenja) tako da vedri i oblači i da može utjecat na makro ekonomsku politiku zemlje jer ovako je ka fikus.

  avatar

  28.03.2016. (18:52)    -   -   -   -  

 • Mekon

  Haha... pa su nam ga narihtali... ni opal z Marsa kak veli onaj seljak ....

  avatar

  28.03.2016. (18:57)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Mirkane, i mene je zaprepastilo to što ona za dječicu, o kojoj se brine, kaže da su retardirani.. ostala sam ospupnuta nad tom njenom izjavom i ne znam što bih uopće mislila o tome. nisam htjela ništa komentirati, da ne ispadne da ja tu nešto protiv nje, ali vidim da ni tebi to nije dobro sjelo. zbilja sam zbunjena tom njenom rečenicom.

  @ Semper contra, nisam gledala tu utakmicu pa nemam što za reći, osim da će valjda pravna država istražiti što se tamo dogodilo i tko je što izvikivao. dok se ne sudi poimence tima što su to vikali, ne bih se usudila komentirati, iz jednostavnog razloga, što hrvatska ima puno unutarnjih neprijatelja, koji su to mogli skandirati, kako bi joj napakostili i kako bi prozvali hrvatski narod zločinačkim. ako ti ne znaš te ljude poimence, onda se suzdrži komentiranja, jer ne možeš znati nije li to zapravo bio fašistički udar na hrvatsku i njenu opstojnost. ne treba tu biti previše naivan pa nasjedati na prvu. ja sam za to da se to istraži i krivcima sudi, jer je sve ostalo na razini insinuacije. mnogima je stalo oblatiti hrvatsku i vrlo uspješno to i rade.

  što se tiče ostrašćenosti, možeš li mi nabrojati koliko je HDZ-ovaca bilo u milanovićevoj vladi? daj imena.

  @ EuM, ne vidim ništa dobro za Lijepu našu u ovom trenutku.
  mislim samo da se treba još više moliti, jer očito nije dovoljno.

  @ Kako ti kupus, to je trebalo govoriti za vrijeme josipovića, pa bi bilo vjerodostojnije :)

  @ Mekonček, ne da su ga narihtali, već su nam ga lijepo uvalili ... SDP-ovci žare i pale, kao da nije ni bilo izbora..

  avatar

  28.03.2016. (19:12)    -   -   -   -  

 • zen zi

  Lavice, meni ovo zvuči ko SF, da budem iskrena
  ali obećala sam da neću politiku u svoju butigu
  malo san ih svih skupa štufa, zato te samo pozdravljam :-)

  avatar

  28.03.2016. (19:38)    -   -   -   -  

 • kako_ti_kupus

  ma isto ti je to i sad, vidiš da se ima vrimena i za fakultet

  avatar

  28.03.2016. (19:39)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Zen zi, ne zamjeram ti. SF se činio i našoj V i možda bi bilo bolje da je SF, nego što je tako kako je. da su ti savjetnici znali što i kako savjetovati, ne bi se milanovićeva vlada stropoštala. a sad ih je tim orešković stavio i u ovu vladu, da se stropoštavanje nastavi. nimalo ružičasta budućnost s istim ljudima u vladi. i što je najgore, to je stvarnost a ne SF.

  @ Kako ti kupus, da, vjerojatno bi hrvatice trebale ostati na razini sobarica, kuharica i spremačica... nisam sigurna da je dobra poruka ljudima da se ne obrazuju. mene bi to bilo sram igdje reći. na žalost, ima vas koji ne razumijete da je ulaganje u obrazovanje isto što i ulaganje u zdravlje. nije ni čudno da u hrvatskoj još uvijek ima nepismenih ljudi, kraj takvih zadrtih stavova. ako razumiješ što želim reći?!

  avatar

  28.03.2016. (19:46)    -   -   -   -  

 • Blokirani

  Čiji čovjek je premijer? Najvjerojatnije svoj i ničiji tuđi.

  Svatko bi se na njegovom mjestu pokušao pokazati "direktorom". Napokon, tu mu je funkciju dala Koalicija. Pitanje je samo kakvi su odnosi u koaliciji i tko kome "spušta". Premijer to vješto koristi. Pitanje je samo dokle, jer kao iskusni menadžer, prvi će se povući kad jedna struja prevlada. To znači s novom vlašću nakon novih izbora, bude li ih prije vremena.

  Da, bit će novih izbora, samo pitanje je kada. Vjerojatno nakon što HDZ prestane popuštati. Za sada popušta, ali nakon unutarnjih izbora u HDZu stvar će se promijeniti. HDZu odgovaraju novi državni izbori. MOSTu ne odgovaraju, jer će nakon njih potonuti. Prevarili su vlastite birače. Prvo Prgomet, a zatim i još neki. Prgometu je cilj bio ući u vlast. Petrov nije znao što želi, ali mu je odgovaralo da SDP s njime manipulira. Na kraju im je, kao što se i očekivalo, okrenuo leđa, jer ... MOSTovi birači nisu birači Kukurikavaca.

  Novi izbori još manje odgovaraju SDPu koji se trese ne samo zbog unutarnjih izbora već i radi afera: MIG21, prodaja oružja ISIS/ISIL-u kao i mnoge druge koje se ovih dana otkrivaju po svim ministarstvima. Novi izbori ne odgovaraju ni HNS-u koji bi nakon njih postao izvanparlamentarna stranka, jer ... Za potencijalno nove izbore SDP ih ne treba. Baš kao ni HDZ neke svoje partnere, iako će ih potonji, kako bi se osigurao, uzeti.

  Rijeka?

  Rijeka je bila jedna obična rupa, rupa je i danas i postaje sve beznačajnija rupa. Nema luke, nema industrije, nema trgovine, nema prometa, nema posla, broj stanovništva se smanjuje, ljudi iseljavaju. Tipičan SDP uspjeh koga su u protekle četiri godine primjenjivali na čitavu Hrvatsku.

  U Rijeci se živi samo i isključivo od prihoda ostvarenih "radom" u službama i paraslužbama državne i županijske (para)uprave, prihoda od pomoraca (članovi njihovih porodica) i prodaje droge.

  Riječki "antifašizam" i "lijevi intelektualizam - angažiranost"? Za umrijeti od smijeha. Sad kad im je pristup državnim jaslama uskraćen, ostaje im nada samo ta manifestacija zvana "Europska prijestolnica kulture". I Graz u Austriji je bio "Europska prijestolnica kulture". Pri je toga bio je rupa, a ostao je i poslije, baš kao što je bio i za vrijeme te "manifestacije".

  Zanimljivo je kako svi riječki "antifašisti" i njihovi simpatizeri manje više zaboravljaju kako će novci za tu "manifestaciju", baš kao i u slučaju Graza, kao i ostalih malih gradova u Europi (titulu dobivaju upravo kulturne rupe) ići samo i isključivo za obnovu ruševnih zgrada povijesnog značaja. U Rijeci će tako 25 od 30 milijuna EURa biti utrošeno u građevinsku obnovu propalih skladišta i tvornica u Rječinu, dok će ostatak od 5 milijuna biti utrošen za krpanje rupa na ulicama. Tako je otprilike bilo i u Grazu, ali i drugdje po Europi.

  Pa će tako riječkom "antifašizam", baš kao što je i nastao, propasti. Frljić, Šerbedžija, Pusić, Teršelička, Obersnel, Komadina i kompanija, pitat ću vas gdje će oni biti za pet godine. U Rijeci sigurno ne, jer dotok novaca će presušiti. Poslije državne kasice prasice ostaje im još samo društvo oko Soroseve fondacije i neke strane ambasade, ali i to će sljedećem razdoblju presušiti. Pa će se društvo vratiti u svoje jazbine i vukojebine gdje pripadaju. Došli su iz ničeg i otišli u ništa.

  -----

  Na kraju bi još samo komentirao "glavnog komentarora" u ovim komentarima, onog koji oponira autorici. Zanimljivo kako si polupismeni i poluprimitivni bloger umisli da je glavna faca, glavni "analitičar" na blogu. Zamah mu je još veći zbog odsutnosti nekih drugih, od njega puno pametnijih blogera svih orijentacijskih ispovijesti. Kako se ono veli da svatko ima svoje veselja, pa neka ga ima i on. Da nije za smijati se, bilo bi za žaliti ga. Za sada ga doživljavam kao fifty-fifty u prethodnoj kombinaciji.

  avatar

  28.03.2016. (19:59)    -   -   -   -  

 • Bolji zalet

  Sretan Uskrs od srca tebi i tvojoj obitelji!

  avatar

  28.03.2016. (20:42)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  "Hrvatska ima puno unutarnjih neprijatelja", sasvim razumljivo kad više nema vanjskih, onda su dobri u unutarnji. Glavno da ima neprijatelja. Da ih nema, trebala bi se baviti, recimo, gospodarstvom, a to je ipak malo teže nego se boriti protiv unutarnjih neprijatelja. Treba malo više znanja.

  "nije li to zapravo bio fašistički udar na Hrvatsku i njenu opstojnost",
  pa naravno da je bio. Problem je samo u tome što su vikali na hrvatskom jeziku a ne srpskom, njemačkom, talijanskom, kineskom, ruskom.

  "da će valjda pravna država istražiti što se tamo dogodilo", možda bi pravna država to i učinila, no koliko me sjećanje služi takvi i slični slučajevi su se već događali a od 'pravne' države ni 'beee'.

  "ako ti ne znaš te ljude poimence, onda se suzdrži komentiranja".
  Jel ti to meni ozbiljno? Pa kako bi mogao znati pojedinačna imena kad niti sam bio na utakmici niti mogu poznati te 'navijače'. Pogotovo što se s takvima ne družim.
  Osim toga napiao sam 'navijači' a ne navijači ili svi navijači, što podrazumijeva da se moja primjedba odnosi samo na one koji su tzv navijači. A da među njima može biti i provokatora to mogu dozvoliti, no to ne mijenja ništa glede ponašanja Premijera i Predsjednice. A to je bila poanta komentara. Da sam ja bio na njihovom mjestu, najmanje što bih napravio napustio bih utakmicu, a ako bih imao ovlasti tražio bih da se utakmica prekine dok se ne ustanove imena i prezimena tih 'navijača'. No to već spada u SF.

  "možeš li mi nabrojati koliko je HDZ-ovaca bilo u milanovićevoj vladi?", ne mogu iz dva razloga: kako bi i jedan HDZ-ovac mogao ući u SDP-ovu vladu pa da ostane u stranci, a možebitno i živ, i drugo, bez obzira što i ovaj današnji SDP nije ništa od stranke kakva bi trebao biti po imenu, teško da bi mogli prihvatiti nekog iz HDZ-a.
  Ipak, ne treba trčati pred rudo, nikada se ne zna tko će s kim tikve saditi. Možda ćemo jednog dana imati veeeeliku koaliciju. Pogodi koje će dvije stranke sigurno biti u njoj.

  P.S
  Oprosti što citirane djelove tvog teksta nisam sasvim doslovno prepisao, već sam ime naše države napisao velikim slovom - Hrvatska. Ime trenutačnog predsjednika SDP-a nisam ispravljao pišući mu prezime velikim slovom jer to nije zavrijedio ma koliko bi malo truda za to tebao uložiti.

  avatar

  28.03.2016. (20:47)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Blokirani, kao i inače, sve si dobro izanalizirao. nemam što ni dodati, ni oduzeti.

  @ Bolji zalete i Mirkane, hvala na čestitkama. Uzvraćam i ovdje :)

  @ Semper contra, pusti slova mala i velika, to sam ti već jednom napisala, da se na internetu ne prate veliko-mala slova niti se ikome predbacuju tipfeleri, jer se podrazumijeva da je to normalno.. bitno je da se razumije što je pisac htio reći.

  hrvatska se sa zadržanim sdp-ovim kadrom nikako neće moći nositi s posrnulim gospodarstvom, tako da tu ne očekujem nikakve pomake na bolje.

  što se tiče unutarnjeg neprijatelja, mislim da se to u ono vrijeme nazivalo iredenta, zašto bi itko zbog unutarnjeg neprijatelja i njegovih provokacija i sabotaža prekidao utakmicu ili napuštao stadion u vrijeme kad nam je u posjetu bila nogometna momčad prijateljskog Izraela. pa upravo je iredentistički cilj i bio prekinuti prijateljsku utakmicu, a eto, to se nije uspjelo, pa se sada cvili na sve strane. naši prijatelji iz Izraela svakako znaju da hrvatska vrvi od unutarnjih neprijatelja i koliko joj je teško očuvati svoju opstojnost. uostalom, tko će to bolje znati od prijateljskog Izraela. po tome smo slični. što misliš da oni ne bi napustili stadion, da misle isto što i hrvatska iredenta. ali eto, ljudi su pametni pa su skužili provokacije i otkud vjetar puše. samo zlonamjernici mogu spočitavati nekome nešto, prije nego što se dovrši istraga. dakle, pravna država će odraditi svoje, u to ne sumnjam, a to što se prije događalo, pa nije funkcionirala pravna država, zato su i prošli na izborima kako su prošli.

  avatar

  28.03.2016. (21:16)    -   -   -   -  

 • annaboni

  Osupnuta izrazom retadirani?

  OD-supni se ( nisi na nivou M.Miljevčanina ) i shvati, da se radi o grupi mentalne retadacije i da taj pojam postoji. Onoliko, koliko ne postoji tvoja nebuloza o Timu Oreškoviću.
  Ne svidja ti se odgovor?
  Nema veze : ionako brišeš moje komentare


  . ostala sam ospupnuta nad tom njenom izjavom i ne znam što bih uopće mislila o tome. nisam htjela ništa komentirati, da ne ispadne da ja tu nešto protiv nje, ali vidim da ni tebi to nije dobro sjelo. zbilja sam zbunjena tom njenom rečenicom.

  I nisu "dječica", nego grupa od 19-52 godine. Plemeniti, rubni ljudi kojima treba i milosrdje , riječ i pomoć

  avatar

  28.03.2016. (21:48)    -   -   -   -  

učitavam...