Komentari

lionqueen.blog.hr

Dodaj komentar (45)

Marketing


 • kako_ti_kupus

  lionice dobro jutro. pa di o'ma najranije? nisan još ni crne rupe savlada.

  avatar

  05.03.2016. (08:09)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ kupuse, ovaj orešković mic po mic urušava hdz i vrlo lukavo to čini. najprije je odbio supotpisati ono što je odlučila hdz-ova ikona i ljubimica predsjednica kolinda grabar kitarović i već tada mi je bio sumnjiv. ovo sada je prevršilo svaku mjeru dobrog ukusa! fuuujjjjj

  avatar

  05.03.2016. (08:24)    -   -   -   -  

 • annaboni

  Nemoj tako džonom : prvo po Petrovu koji je idealan suradnik šefu tvoje stranke, a sad po Oreškoviću koji radi, a ne shvaća što radi!
  Drugo, otišla ti srbočetnička uprava HRT-a pa bar zbog toga budi sretnija i malo gledaj program "nove" televizije.

  A što se tiče savjetnika iz SDP-a...zanemari: Karamarko ih ima 7 stranačkih ( ejjj ), Matić još "vodi" Ministarstvo branitelja...........pa dajte malo sredite ovu državu!

  avatar

  05.03.2016. (08:40)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Annaboni, zna orešković vrlo dobro što radi, čim je ovog lika stavio za glavnog savjetnika. SDP nije bio sposoban izvući ni sve novce iz EU fondova, koji su nam bili na raspolaganju, već je samo plaćao članarinu EU, po čemu smo ispali sluge EU i sad će to i HDZ nastaviti činiti s istim tim kadrom. žalibože potrošenog novca za provođenje izbora.

  što se tiče srbočetničke televizije, jedna lasta ne čini proljeće! tv pristojbu treba ukinuti!

  a što se tiče matića, ne treba ga ni mijenjati, izvrsno se uklapa u kompletnu SDP-ovu postavu u vladi republike hrvatske! kladim se da će odmah naći zajednički jezik s unterfirerom jakšom.

  avatar

  05.03.2016. (08:48)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  puno toga je umobolno: od mikro-sredine do makro-scene ...

  avatar

  05.03.2016. (09:06)    -   -   -   -  

 • geomir

  @lavice, kako stojiš s tlakom? Izmiri ga digoda!!
  Ili ti ovako i bez tableta ispuštaš paru!!?? :-))))

  A boje bi ti bilo slušat mužiku ča ti @tigi pušta!! :-))

  avatar

  05.03.2016. (09:08)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Shadow, naravno da je umobolno i na mikro i na makro sceni. koliko čujem od prijatelja i poznanika, iako hdz već nekoliko mjeseci obnaša vlast, na funkcijama su i dalje osobe, koje je sdp instalirao na vlast bez ikakvih natječaja i referenci, i svi oni gospodare nad hdz-ovim i drugim stručnjacima, kao da se ništa promijenilo nije. umjesto da su se za sve te funkcije raspisali interni natječaji i izabrali stručni kadrovi na način kako se ti kadrovi biraju, prema referencama koje imaju. sada je isto smeće na funkcijama kao i do sada, za vrijeme sdp-a.

  no izgleda da ni to nije dovoljno, već se sdp-ovom kadru daju najvažnija mjesta u državi. to je toliko suludo, da čovjek ne može povjerovati svojim ušima.

  @ Geomire, ma neću ja mirit tlak, već drugi put dat svoj glas nekom drugom, pa mi barem neće biti krivo što mi je glas propao, jer je i ovako propao, kad sam ga dala HDZ-u koji zapošljava SDP-ov kadrovski izbor. fuuuuujjjjjj

  avatar

  05.03.2016. (09:15)    -   -   -   -  

 • sagittariusclassic

  ...pa naravno da nema izbora! Pogleć slučaj sa ministrom branitelja. Oni koji bi to htjeli biti su ili lopine ili teški primitivci, a pristojni, obrazovani su se uljudno zahvalili uz diskretnu poruku da se s prvonavedenima "ne bi šteli mešati". Svaki dan ostajem osupnut likovima iz "domoljubne koalicije", koji se produciraju u medijima! Pa gdje ih samo nalaze?! Treba zabraniti predizborno koaliranje. Tad ne bi morali trpiti izdrkavanja kojekakvih spodoba sa 0,1% dobivenih glasova na izborima...

  ps. si vidla CV od spomenutog? Koliko vidim, čovjek je nestranački, a Grčić bi i od dobitnika nobelove nagrade napravio laufera...

  avatar

  05.03.2016. (09:22)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Sagitt, ma ne zanima me što je on nestranački...on je bio tamo za vrijeme SDP-ove vlade i nije izvukao ništa iz EU fondova... to je činjenica! on je njihov kadrovski izbor i nikako ne bi smjelo biti, da uza sav HDZ-ov kadar, ovo bude HDZ-ov izbor! ima i HDZ-ovaca s kvalitetnim CV-em, ali je zanimljivo da tihomira takvi ne zanimaju. zašto npr. nije na to mjesto stavio profesora čorića, koji je uza sve svoje reference, još svladao znanje o kompletnom funkcioniranju i financiranju države, pa tako i europskim fondovima, jer je bio na čelu vrhunskih stručnjaka iz cijele države? svi smo profesora čorića imali prilike upoznati na brojnim tiskovnim konferencijama i tv-emisijama.. pa gdje je taj čovjek sada?? ima kvalitetnih ljudi u hdz-u... ali ne, tihomir je stavio SDP-ov kadar! fuuuujjjjj

  avatar

  05.03.2016. (09:41)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  ma, sve je to poludjelo, pomiješalo, promiješalo i ostavilo tako, da se proba ta bezukusna hrana koju su servirali narodu

  avatar

  05.03.2016. (09:47)    -   -   -   -  

 • nisan EL DIABLO

  a moja kraljice...
  Marta i Marija...ista kumpanija :)))
  Ne idi se.... poružniceš :))

  avatar

  05.03.2016. (11:10)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Shadow, baš tako.

  @ Nisan, ma nije stvar u tome što ću ja poružnit, već što će oni sletit s vlasti kad sam ja ljuta.. uvijek bude tako.. kad meni pukne film, pukao je i narodu. a taman sam se bila napatila dovući ih na vlast...bilo bi pametnije da sam se patila oko bandića, taj barem nešto konkretno radi.

  avatar

  05.03.2016. (11:41)    -   -   -   -  

 • Moslavac

  Lavice, konačno je nešto s čime se slažem došlo i iz tvoje tipkovnice. Svakome je danas valjda jasno da jedino jaka, prava ljevica može uvesti reda i Hrvatsku izvući iz gliba. Prije SDP, a danas HDZ i njegovi sateliti, tek su obične tetice, ako je suditi po pokazanom, nesposobne sastaviti i Vladu, a o nekim ozbiljnijim reformama, bar u dogledno vrijeme, ne može biti ni govora.

  avatar

  05.03.2016. (11:54)    -   -   -   -  

 • White Lilith

  što da ti velim kada je u novoj konstelaciji vlasti čovjek koji me mobingirao na poslu sada......pomoćnik ministra?!?!?!
  a puljiza sam upoznala......

  avatar

  05.03.2016. (12:00)    -   -   -   -  

 • annaboni

  A bogati draga, ti si stvorena da praviš drame od svega!
  Prestati plaćati pristojbu ???
  A zašto? Usluga koju daju se plaća i to je gotovo!
  Drugo, Matić, ex ministar je NESTRANAČKI LIK.....dakle, nije član SDP-a!

  avatar

  05.03.2016. (12:08)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @2N3055, meni nije jasno kako tebi nije jasno da ne možeš nikoga dovesti na vlast tko je protiv onoga do čega hrvatski narod najviše drži, crkve. ne možeš. ne može proći ljevica koja je protiv crkve u hrvata.

  avatar

  05.03.2016. (12:23)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Lilith draga, prestrašno.

  @ Anny, oni meni ne daju nikakvu uslugu, a traže da im platim. toga nema nigdje na svijetu. i još bi država napravila reket nadamnom da im kojim slučajem ne platim... to je čisti reket, naplaćivati uslugu koju ne koristiš! državni reket! ne želim plaćati tv pristojbu jer ne koristim tv usluge i točka!

  a to što je matić nestranački lik, možda možeš uvaliti nekom drugom tu floskulu. upravo na blogu smo imali prilike preslušati govor u kojem je govorio da on neće pomagati onome tko ionako ne daje sdp-u svoje glasove. ne moraš sdp-u plaćati članarinu da bi bio sdp-ovac. nema većeg sdp-ovca u duši nego što je matić.

  avatar

  05.03.2016. (12:44)    -   -   -   -  

 • Moslavac

  Lavice, jasno je meni da desnica narod plaši ljevicom zbog lako razumljivog razloga. Ljevica nije protiv Crkve, sjetimo se situacije do 90-ih kada je Crkva uživala potpunu slobodu. Čak i u vrijeme rigidnog komunizma. Jedino nije participirala u vlasti što danas, možda ne otvoreno, po svim pokazateljima čini. A toga se Crkva neće tako lako odreći.

  avatar

  05.03.2016. (13:02)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ 2N3055, pa upravo ti o tome i govorim.. mi, narod, ne želimo da se naša crkva odrekne vlasti, već da itekako participira u toj vlasti, jer je jedina zaslužna za opstojnost hrvatskog naroda kroz vjekove. dakle, ukoliko itko planira osvojiti vlast, taj mora računati na crkvu u svoj njenoj ukupnosti. bez toga ne ide. i ne plaši desnica narod ljevicom, već ljevica plaši narod izbacivanjem crkve iz naroda. razumiješ, desnica pobjeđuje upravo zato što uvažava crkvu. za vrijeme komunizma crkva i uspjeh u poslu bili su nespojivi, zato što je uvjet za napredovanje u karijeri bila crvena knjižica, a mogao ju je imati samo onaj tko se odrekao crkve. dakle, ne bi se moglo reći da je u komunizmu bilo poštivano pravo vjernika na samoodređenje. nije bilo poštivano, već se čovjek morao odreći sebe, ukoliko je htio karijeru. mnogi se nisu odrekli sebe. zato je to jednostavno moralo nestati.

  avatar

  05.03.2016. (13:32)    -   -   -   -  

 • tignarius

  slušaj primudrog @gea
  stvarno si "bookkeeper"
  kaj frkćeš, jaka stvar savjetnik!
  nemaš valjda iluzija da se Oreškovići, Grabari, Petrovi, Karamrke bave blogiranjem
  zato "lapis" u ruke i reci nešto lijepo!
  pa vidiš koliko zluradih jugoslovenčića teško diše
  sad bi ti zbog jednog savjetnika mjenjala "mišljenje"
  kaj se ne sećaš Baltića, Planinca, Stojčeviće, Račana..pa njihove dečice Opačićke, Milanovića, Ostojića...
  zato Mala-Korizma je, moli Boga da bu više Hasanbegovića, Marića, Šustara, Bernardica...

  avatar

  05.03.2016. (13:35)    -   -   -   -  

 • White Lilith

  tigi
  :)
  morala sam,
  sorry laivice:) znaš da seja ne uključujem u ovakve teme, al' sad' sam baš morala.....

  avatar

  05.03.2016. (13:45)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Tigi, jaka je stvar savjetnik, zato što izvlači najveću plaću u državi, odmah nakon premijera, a tu je plaću mogao izvlačiti netko tko ju je zaslužio. a tko se sve bavi blogiranjem to je drugi par rukava. ja sam svoje rekla. ali reci ti meni tigi, kako to da ja nisam bila savjetnica u vladi milanka opačića? zanimljivo kako oni za savjetnike stavljaju svoje, a mi njihove. pa šta će nam onda naši, ako njihovi vode vlast i za vrijeme njihove i za vrijeme naše vlasti. što će meni i hasanbegović, marić, šustar i bernardica, kad će njih sve koordinirati samo jedan.. sdp-ovac jakša, miljenik pitanje je koga zapravo tihomira oreškovića... više se uopće ne zna tko zapravo u ovoj državi obnaša vlast, jer ovo što se dogodilo, da bernardici nad glavom visi sdp-ov koordinator za ulazak u tihomirov ured je prestrašno!

  @ Lilith, samo se ti uključi, uvijek si dobrodošla bez obzira na temu i na stav ili mišljenje :) svatko ima pravo na svoje mišljenje, pogotovo onda ako je i sam bio pogođen nečijim ponašanjem..

  avatar

  05.03.2016. (13:57)    -   -   -   -  

 • Moslavac

  Tu se,Lavice, ne mogu složiti s tobom jer većina vjernika koje poznajem nije oduševljena uplitanjem Crkve u politiku. Smatraju da Crkva ima svoju misiju, a to nije participacija u vlasti. Slažem se s tobom, ako tako smatraš. Svatko ima pravo na vlastito mišljenje i viđenje nekog problema.
  Nego, ne smatraš li da bi možda bilo korisnije da izađemo malo van i prošetamo po ovom (u Moslavini) lijepom vremenu?

  avatar

  05.03.2016. (14:01)    -   -   -   -  

 • pravednik

  Bravo, Lion. Briljantno.

  avatar

  05.03.2016. (15:26)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ 2N3055, rado bih prošetala po vani, ali ovdje u zg divljački puše, a ja imam posla u kući, jer je subota, dan od spremanja, pranja veša i svašta nešto :))

  avatar

  05.03.2016. (15:51)    -   -   -   -  

učitavam...