Komentari

lionqueen.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • modrinaneba

  vidiš, Tebi vreme leti a meni se vučeeee..možda što sam več dugo na bolovanju ali i to če jednom proći:)) Mora!!!

  avatar

  04.03.2016. (00:05)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Modrinice, ozdravit ćeš! Riješit će se to, medicina stalno ide naprijed, što je danas nerješivo, sutra već ima rješenje. Pusa za laku noć tebi i Uli.

  avatar

  04.03.2016. (00:10)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Zbilja sve brže prolazi vrijeme, evo i meni već je danas petak! Inače, na onoj fotki nije naša galaksija Mliječni put, nego Messier 31 (M31 ili NGC 224), galaksija u zviježđu Andromeda, udaljena 2,5 milijuna svjetlosnih godina od nas, mislim i najbliža spiralna galaktika našoj galaksiji Mliječni put ,vidljiva i golim okom za vedrih zimskih noći, dobro prepoznatljiva običnim dalekozorom.

  avatar

  04.03.2016. (00:23)    -   -   -   -  

 • dnevnikJR

  Baš sam o tome razgovarala neki dan s jednom kolegicom...Kao da imamo samo dva dana..radni tjedan i vikend..Mi smo to pripisale starenju i tome da ti s godinama vrijeme brže leti...ali, i ova tvoja postavka nije bez smisla...zaista to vrijeme nekako nemilice juri...jedva stigneš pokoji trenutak uloviti.

  avatar

  04.03.2016. (07:03)    -   -   -   -  

 • Euro

  ugodan vikend bez crnih rupa...

  avatar

  04.03.2016. (07:20)    -   -   -   -  

 • j.

  Meni se i pored uvjerljivih objašnjenja o tim "vanjskim" uzrocima čini da ne smijemo prestati truditi se živjeti dan za dan, svaki kao posljednji, tražeći dobro i lijepo. Graditi sklonište od zala i nereda u srcu i visokom ga ogradom odijeliti od mržnje, zavisti, poruge... ma kako brzo dan prošao, neka sunce nad time ne zađe. Pozdrav!:)

  avatar

  04.03.2016. (09:24)    -   -   -   -  

 • tignarius

  meni su svaki dan "crne rupe"
  a o vrlogu da i ne govorim
  probam sad "provalit" onaj prostorvrijeme da izbjegnem stečaje i ovrhe..he..he

  avatar

  04.03.2016. (11:49)    -   -   -   -  

 • pravednik

  Postoje crne rupe i druge galaksije? Zemlja nije ploha s koje opadneš vrit ak' predaleko jedriš?

  Lion, iznenađuješ me:-)))))

  Bravo, vidan napredak :-)))))

  avatar

  04.03.2016. (15:01)    -   -   -   -  

 • Mekon

  Je.. imaš praf.. i meni zgledi da su v tednu samo pondelek i petak.. vreme tak leti .. No se fučka meni kaj vreme leti.. mene štenta to kaj ..meni.. vreme leti...ha ...
  A kaj se dotikavle črnih rupa... eeee.. o tome se navek more razpravlat ...ha ...

  avatar

  04.03.2016. (15:56)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Gogoo, puno ti hvala. nisam istraživala, trebalo mi je samo nešto spiralno kao ilustracija, a evo, dobila sam dodatne dragocjene informacije od tebe.. ti si zbilja prepun divnih iznenađenja!

  @ Razvedenice.. da, nekako prebrzo ide... baš čudno, gotovo da možeš pratiti kazaljku na satu kako juri.. a tu i tamo uspori.. nekada se dogodi da baš uspori.. to traje par dana, a onda opet zalet.. čudno

  @ Euro, hvala.. i tebi isto... :) ili.. zapravo.. hehhe tebi može i s njima :)))

  @ J, baš si to lijepo sročio. trebalo bi biti tako.. da... potrebno je samo dobro uplanirati i držati se toga :)

  @ Tigi, uffff... a nikako da krene naprijed...rekoh ja tebi, već je trebalo odraditi nove izbore i sada bismo radili na razvoju.. pa ne bi bilo crnih rupa ni stečajeva.. tiho se uhvatio posla, ali što ćeš, kad ga koče kud god da krene. kočničari..

  @ Pravedniče... a što ćeš.. inspiriralo me :)) :)) a tko zna i što je zemlja uopće i što je život uopće.. možda je sve samo obična iluzija.. misao samo..(misao, pomisao, primisao, zamisao, razmisao...)

  @ Mekonček, ufff baš tako... da leti nečije tuđe ... ali kad leti svoje vrijeme :)) to bi trebalo malo naprijed, pa malo natrag :))

  avatar

  04.03.2016. (17:38)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...