Komentari

iznjeneperspektive.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


 • Iz njene perspektive

  “Adults are just obsolete children and the hell with them.”
  ― Dr. Seuss

  avatar

  28.02.2016. (20:44)    -   -   -   -  

 • ŠTIT BJELOVAR

  LEZBIJKE, GAYEVI, BISEKSUALCI, GRUPE - LGBT-a

  ONI KOJI SU STVORILI TU IDEJU, OČITO JE; DA OBITELJI I ČOVJEČANSTVU NISU ŽELJELI DOBRO.

  Kršćanski identitet ne može prihvatiti tu "moralnu pogrešku", i fizički izopačeni hendikep. PAPA Franjo je u listopadu prošle godine, rekao je: "Kako Bog gleda na gay osobu, on prihvaća postojanje te osobe s ljubavlju, ne želi odbaciti i osuditi tu osobu, mi uvijek moramo uzeti u obzir takvu osobu. "

  Zbog toga što Rimokatolička crkva, nema svoj čvrsti stav, ja više ne vjerujem takvoj religioznoj dominaciji i zajednici, te kršćani postali su "rasijani". Crkva radi velike propuste riječju i djelom, zbog toga na svakom koraku mi vidimo kako vlada - grdna slika "sodome i gomore".

  Laž je; da (Bog) ih prihvaća, takav "sotonski križ" sramote... Sve je više onih siromašnih i obespravljenih ljudi... Dok razuzdana opačina postaje stvarni gospodar "dobra i zla". Takva poruka : To je stid i prezir revoluciji života. Ispada da bogatašima je sve dopušteno...

  Prokazalo se je; da pedofilija* dolazi iz "bezbožnih skupina", koje su prihvatile takve nečasne radnje, protiv nevine djece od strane homoseksualaca i drugih... Oni koji "zataškavaju" takve pojave, oni protivnici su "duha svet-o-ga", i istine i pravde...

  Pročitao sam u Irskim novinama "Conntacht Tribune" kako se je Biskup Dr. Martin Drennan, u gradu Galwayu, pobunio se protiv donacije od € 45.000 za lezbijke, gejeve, biseksualce i transrodne (LGBT), bio je protiv podrške i dodjele financijskih sredstava zajednici grupe Amach. Biskup je mišljenja da taj novac trebalo dati siromašnim ljudima.

  Na biskupove izjave ustao je u zaštitu "Gaj zajednice" gradski vijećnik u Galwayu Mike Cubbard, i kazao da ih je biskup uvrijedio, te da im se treba javno ispričati. Iz ovoga treba postaviti pitanje - koga treba podupirati u društvu: obitelji ili anti-obiteljske zajednice.

  Između ostaloga gledao sam na You Tube snimku sa sjednice, kako se je jedan vijećnik u Srbiji žestoko usprotivio, zašto se daje financijska sredstva LGBT-e skupinama? Svi drugi vijećnici su na to šutjeli kao "kurve", a predsjednik gradskog vijeća počeo je učestalo prekidati izlaganje toga vijećnika.

  ------------------------------------------
  BRANKO STOJKOVIĆ
  Tel/Mob: 095 814 82 90

  HRVATSKA / BJELOVAR
  28. 02. 2016. godine
  -------------------------------------------
  http://crostojkovic1958.blog.hr
  --------------------------------------------
  brankostojkovic152@yahoo.com
  --- -----------------------------------------
  Članaka; 3017.

  avatar

  29.02.2016. (08:46)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...