Komentari

belator.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • O-da životu!

    Znala sam, točno sam znala da ćeš se izboriti sa samim sobom. Bravo! Ponosna sam na tebe, ne budi ljut ni povrijeđen, shvati ovo kao napredak u svom životu jer to je. Znam da nije laka odluka, ali znaš da ovako više ne želiš. Želim ti svu sreću, vjeru, ljubav i optimizam, šaljem zagrljaj tebi i tvojima. Sretna sam zbog tebe i vjerovala sam, osjetila da je put promjene krenuo. Javljaj se, piši, tu smo, nisi sam. :) Uzor si junioru oduvijek i zauvijek, sve se može kad se želi. Samo hrabro! :)

    avatar

    11.02.2016. (13:09)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    O-da životu..........Mislio sam si da kužiš :)
    Toliko sam željan ići da zamalo sam izgorio.Sva sreća da sam intuicijski onu prvu firmu išao provjeravati svim mogućim ljudima koje znam i ne znam.Na kraju vidio da bi to bila pušiona, ali ionako me na kraju nije ni zvao da dođem.Ganjam, želja je velika, ali opet,sve kao da je protiv tebe, te zakoni, te papiri,ali tražim.Sad uparavo očekujem poziv jedne direktorice, ali i tu će bt teško.Ja bi odmaaaaa !!
    Poz:)

    avatar

    11.02.2016. (13:17)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Odličan je post od prvog do zadnjeg slovca, sve si lijepo ,točno, precizno i bez pretjerivanja napisao.

    Ovo o pregledavanju što više organa je i smiješno, i naravno, nije uopće smiješno.

    Od sveg svog srčanog srca želim ti da nađeš nešto što će te zadovoljiti i omogućiš ljudsku, dostojnu i ugodnu egzistenciju sebi i svojoj obitelji. Držim najveće fige na svijetu.
    Nikako nemoj odustati!!

    avatar

    11.02.2016. (14:46)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    Hvala Lilianke.....mislim da sam jedino pretjerao u onome kad nešto osjetiš da želiš, pa se usereš.Do sad sve što sam unutar sebe jako želio, pa koliko god to okolini oko mene nije bilo za pravo išao sam, mijenjao, slušao sebe.Nekad na teži način ipak dolazio do onoga što sam zamislio.I ovo sad može biti korak unazad, recimo prva stepenica, ali opet znaš da moraš.
    Moram priznati da mi sad fali što nisam imao hrabrosti kad je trebalo, možda uplatiti učenje jezika ili nečega, ovak je sad puno teže.
    Čujemo se, pozdrav tebi :))
    A kaj se tiče organa mojih, ak se pokaže da je koji nastradal tužil bum Hrvatsku, ko pravi hrvat :)))
    ...................................................................... ...
    Kad već pišem, pokušavao sam naći onaj link što mi je jednom poslala blogerica double-trouble, linka za učenje jezika, pa ako pročita molim da mi proslijedi, jer sam ga negdje zagubio.Tražim po netu, ali ne mogu naći.
    Hvala.

    avatar

    11.02.2016. (14:56)    -   -   -   -  

  • jelen

    Uz sve što imaš nad sobom, još i pišeš tak nadahnuto... a i misliš na nas druge i interesiraš se kak smo! Želim ti prije svega savršeno zdravlje i onda puno uspjeha u ostvarenju zacrtanih ciljeva! Nemam ništa pametnije za reći jer nakon tvojega teksta sve riječi zvuče nekak jeftino i mlako.

    avatar

    11.02.2016. (16:09)    -   -   -   -  

  • Mela

    Sretno. Samo idi i zaradi za svoju obitelj.
    A što se tiče tableta, ako ti trebaju uzmi ih, ali kad primijetiš da si ok, da postaješ euforičan, moraš se javiti doktoru i prestati ih piti.

    avatar

    11.02.2016. (19:30)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    jelen......ma pusti pisanje, lako je pisat, svi tu pišu jako dobro.Ovo je sam presjek na brzinu iskrenih misli kroz glavu.Nego, znaš da sam te se sjetil, kad sam išo sa prvog razgovora iz Slovenije, nije mi se dalo vraćat po autoputu nego sam skrenuo kroz Trakošćan, pa kroz Bednju i tak dalje.
    Nisam tu bio skoro nikad, osim sa osnovnom školom na izletu, sad sam stao malo kod jezera, gledao u njega.Onda sam stao na pivi u Bednji( možda zbog reklame za Žuju) , ali i možda zbog toga jer mi je stari rođen par kilometara od Bednje, između Bednje i Ivanca.
    Nekad smo dolazili tu kod bake dok je bila živa, dok je bilo vinograda.
    Hoću reći, živnuo sam čim sam imao neku kao slamku spasa, propala je, ali znam osjećaj koji me pratio u tom trenutku.
    Možda se nadjemo jednom na Žuji :))

    Mela....hvala.Tablete kod mene nemaju neko djelovanje, jer ne znam je li to zbog toga što ni malo ne vjerujem u njih.Uzet mogu za probu, ali mislim da je jača tableta u nama samima.Um.

    avatar

    12.02.2016. (12:09)    -   -   -   -  

  • j.

    Uvijek smo negdje izmedju. Bježeći od nečega strahujemo da putem ne zapnemo. Želim ti zdravlje, sreću i mir. Pozdrav!

    avatar

    12.02.2016. (14:05)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Bravo za odluku...Idi i izbori se za svoju obitelj dok si još mlad i možeš..Ovdje nema perspektive,,,samo puko životarenje:-( Sretno!

    avatar

    12.02.2016. (18:03)    -   -   -   -  

  • križar

    hvala na pitanju ja sam ko veljača od + 15 do -4, ali dijete moje (nekako se ćutim da bi mi to mogao biti po mojim godinama) u tvom postu našla sam se, ma i u svakom zarezu.Ja sam ti vani od desetog mjeseca, dal je teško - emotivno da jer moj je suprug u RH ( djeca jedno u ZGB, drugo u Irskoj) ali .....ja sam na vrhu svijeta, jer nakon tri i pol godine ja o kruhu svagdašnjem ne moram brinuti, stoga samo hrabro jer mlad si pametan si,empatičan i ako sam ja kao "babac"(moš mislit- ja u glavi 18 hahah) pregrizla sve "okove" svog odgoja, spola i godina ... e djetešce drago tebi i tvojima je nebo granica.SRETNO!

    avatar

    12.02.2016. (19:29)    -   -   -   -  

  • durica

    još jedna od crtica su:
    - krediti
    pa još jedna:
    - uporabna dozvola ilegalno izgrađenih zgrada prodanih naivcima sa " čistim papirima "
    pa, još jedna:
    - legalizacija istih ilegalno izgrađenih zgrada, dakle, kriminala
    i tak možemo nabrajat do sutra.
    mene još drže ovdje ljudi, moji ljudi, vezana sam za njih i mislim kako bi mi jako teško bili otići i ostaviti ih,
    osim toga,
    bila sam " po vani " dosta, putovala, pa i uvidjela kako tamo, tamo daleko i ne cvjetaju baš svima tulipani, a ni ruže, ne teče med i mlijeko, niti su oduševljeni kada te vide s koferima koje namjeravaš raspakirati da bi ostao kod njih, u njihovom raju, više su skloni tome igraditi ti buksu, napisati gore: " raj za pušaće ", zgurati te nutra, pa kad popušiš, lijepofino i da odeš od kud si i došao,
    no,
    tebi, kao i svima nama želim sve naj naj, što god to bilo :)

    avatar

    13.02.2016. (08:35)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    j.....slažema se ....hvala

    dnevnikjednerazvedenice........dok sam životario (puno već godina) još nisam pomišljao na ovo, sad već žicam za život :) probat ću , pa što bude, bit će.....

    Križar......upravo to želim, da nemam strah hoću li za kruh imati, ili ću posuditi, tko će mi sljedeći poslati opomenu pred ovrhu, hoće li se nešto doma pokvariti, djetetu objašnjavati da nemamo za osnovne stvari.....one sve "luksuze" more, put bilo kakakv smo davno izbacili, sada smo koncentrirani samo na frižider i da ima bar nešto....poz tebi i obitelji i sretno:)

    avatar

    13.02.2016. (11:03)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    Durica.......ima još tu puno crtica, pa između toga još međucrtica itak dalje...nisam naveo pola toga, samo ukratko.Ima crtica i sa ukinutim povratom poreza na kredite, još od doba harača,i ma turbo visokih kamata, ima nesposobnosti, uhljebljavanja još uvijek, rasprodaje, rušenja tvornica......
    I ja ak idem , iidem ionak na bauštelu, nebum domaćima smetal i nebu me niko gledal, jel to su poslovi koje domaći ne rade.
    Trenutno pregovaram (tražim) preko slovenskih firmi koje rade po cijeloj europi.Dakle, nejdem kod stranca, nijemca ili austrijanca direktno, mada bi i to volio.Sad moram prvo pothitno nekaj zaradit, da riješim samo dugove koje imama, dođem možda do nule, onda tek mogu ić učit jezik igledat ako budem htio ić smetat i bit dotepenec u nekoj od država.Ne znam, vrijeme bu pokazalo, al sad moram nekej napravit.Odmah.
    I mene je najviše mučilo kako ostaviti drage ljude, kad sam uopće počeo razmišljat, ali upravo i idem radi sebi dragih ljudi, jer postao sam ovdje frustriran,tužan,asocijalan, a sve zbog osjećaja koji mi daje ovakav život strepnje.
    A možda i vidim nešto svijete, jer ja fakat nisam nikad nigdje putoval.Osim maturalca u školi, jednom davno u Brežice po kazić za auto, nisam prelazio granicu, nikad više.
    A duboko u srcu volim putovati.
    Možda si napokon priuštim u životu vidjeti i Plitvice, Vukovar,Split i sve ono što bi volio :)
    poz

    avatar

    13.02.2016. (11:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...