Komentari

b3.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • jelen

  Bez prava na samoobranu nema ničega. U Hrvatskoj (niti većini Europe) ne postoji jasno i nedvosmisleno pravo na samoobranu.

  Koliko sam čitao o tome sad je u tijeku suđenje dečku koji je još 2008. u samoobrani uspio u Zagrebu na Ribnjaku ubiti nekakvog neonacističkog/nogometonavijačkog degenerika koji je (sa svojim čoporom) napao mirnu skupinu mladih koji su sjedili u parku... s druge strane Horvatinčić šeta slobodan, mafijaši bivaju pomilovani kao na pokretnoj traci itd. Što više reći o tome?
  Čitam jučer nekakva psihički bolesna žena koja se fura na islamizam udarila je trudnicu u Ilici. Pitam se što bi bilo da je trudnica izgubila dijete? Da li bi itko bio kriv?
  Kasnije čitam da je ista osoba dan prije divljala na Plesu i u autobusu, pitam se zašto onda nije uklonjena iz društva nakon toga tj. na vrijeme prije nego je napala trudnicu.

  Perestrojku moramo tražiti u ovoj zemlji ali i na kontinentu.

  avatar

  04.02.2016. (20:03)    -   -   -   -  

 • suncokretica

  Zakon o remećenju javnog reda i mira moja obitelj je naučila jo dosta davno, prije nekih 15 g. ...polupijani krkani su igrali nogomet, lopta je pala u bakin vrt, polomila nekoliko paprika, kad je jedan od njih, star cca 35 g. došao po loptu, baka se ljutila i rekla da mu neće dati istu, on je baku od 82 g ošamario tako jako da je pala...svekrva je zvala policiju koja je došla, napravila zapisnik...pošto baka i svekrva nisu htjele privatno tužiti pijanu budalu a i nitko od susjeda i prijatelja dotičnog ''nšta nije vidio'', nakon nekoliko tjedana je stigla presuda po kojoj njih svih troje trebaju platiti istu kaznu! I baka kkoja je dobila šamar u svom dvorištu i svekrva koja je zvala policiju i krkan! Poanta - ne zovi policiju i, imaš pravo, sastavi ga sa zemljom pa kako bude

  avatar

  05.02.2016. (09:20)    -   -   -   -  

 • Euro

  U Hrvatskoj se potuku covjek i zena,muz je izlema i oboje dobiju kaznenu prijavu...

  avatar

  05.02.2016. (09:45)    -   -   -   -  

 • GP

  Odvratno!
  Fuj.

  avatar

  05.02.2016. (10:50)    -   -   -   -  

 • j.

  Ja bih rekao da je problem u gradjanskoj svijesti. Jer, kako prijaviti i osuditi ako nitko ne želi svjedočiti i petljati se gdje mu nije mjesto? Da postoje očevici, moglo bi se ići što veli narod - 'do Strasbourga' /ako i tamo nema krkana, a vidjeli ste kako to vani izgleda/. Javni sektor postaje servis bogatih, zar je npr. u zdravstvu drugačije? Ali, tko će za običnu učiteljicu, dugokosog pankera ili staru baku od straha îšta reći? Sjetite se buljuka filmova o zaštiti svjedoka i borbi sa zavjeróm šutnje. Amerika sedamdesetih - eto i nas nakon pola stoljeća. Ne bi se štel mešati, sused! Zar su kamere jedini izlaz:-)

  avatar

  05.02.2016. (15:47)    -   -   -   -  

 • lion queen

  a najgore od svega je što je ona blesava ravnateljica, umjesto da je bar šutjela, rekla da je žena trebala primati udarce od maloljetnice. nevjerojatno!!! od postanka svijeta do danas u čovjeku se stvara urođeni REFLEKS samoobrane. i sad bi neka preglupa ravnateljica htjela da se u čovjeku suzbije uvjetovani refleks, kako bi dijete nekog društvenprihvatljivog neodgojenog građanina moglo raditi što god hoće. nevjerojatno. da u ovoj državi ima pravde, a što nema, ta djeca bi dobila izgon iz redovne škole i bila prebačena u dom za odgoj mladeži. ovako će nastradati učiteljica. u ovoj truloj državi pod hitno treba početi mijenjati neke stvari.

  avatar

  06.02.2016. (09:18)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...