Komentari

lionqueen.blog.hr

Dodaj komentar (63)

Marketing


 • U zvijezdama piše

  nove izbore sigurno, je trebalo napraviti prije mjesec dana
  Petrov je lažov veliki

  avatar

  24.01.2016. (14:08)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  zločin ne zastarjeva i ne smije ostati nekažnjen, bilo tko da je napravio bilo kakav zločin, mora odgovarati pravdi

  avatar

  24.01.2016. (14:19)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Opa, došlo do obrata glede a u svezi kavlitete 'MOST-ogradnje'. I to samo zbog njihovog negiranja potrebe za objavom Registra Izdajnika iako ima i drugih, puno bitnijih, razloga za ponovne izbore.
  Da, da, taj bi nas registar sigurno izvukao iz gospodarskih govana. Jednako kao što nas je izvukao i Registar Branitelja.

  P.S.
  Uostalom, koliko je meni znano, takav registar je već formiran i stalno se nadopunjava. Do sada na njemu ima gotovo 1200 izdajnika. Broj raste svake minute. Možete ga vidjeti na:
  http://www.registar-izdajnika.org/registrirani-izdajnici/

  avatar

  24.01.2016. (14:19)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Samo nebo zna.. nikad nije kasno za nove izbore.. bolje i to nego trpjeti pune 4 godine ovakve ispade likova od pur pjene.

  @ Shadow, baš tako.

  @ Semper, nisi se valjda zabrinuo za svoju stražnjicu?? Ne sjećam se da si tako pisao kada je bio u pitanju popis branitelja. Niti ste onda osnivali smiješne fejsbuk grupe... Iskreno se nadam da će se prvi na listi izdajnika zateći upravo oni koji su napustili sabornicu kada se donosila odluka o osamostaljenju RH. I nadam se da će neka vlada provesti lustraciju, ako ne ova, onda sljedeća. A što se tiče izdajica, zna se tko su... svi ovi što su se sami upisali na liste, plus njihove familije. Bar će povjerenstvo koje će sastavljati listu imati od čega krenuti. Nema tko drugi biti ako se sprda s izdajom Hrvatske! Nek to proba napraviti u USA, pa će vidjeti sljedovanje. U Hrvatskoj su još dobro i prošli. Za sada.
  A ti zbilja nisi shvatio čemu je služio popis branitelja. Kome do sada nije bilo jasno, sada će mu valjda biti jasnije. Hvala Kukuriku koaliciji što je tjerala zeca (miša).

  avatar

  24.01.2016. (14:29)    -   -   -   -  

 • tignarius

  ne brzaj @mala
  polako..polako
  kaj ne vidiš posljedice u Partiji
  svi se treseju
  kad ih već 91. nismo počistili (3 gola u gostima)
  možemo sada s 1 golom u gostima

  avatar

  24.01.2016. (14:33)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Tigi, žao mi njihovog vožda :)) Najradije bih da im ostane na čelu. On im je garant gubitka svih budućih izbora. Čovjek je legenda :)) Kolko je taj autogolova spičio, što na domaćem što na vanjskom terenu :))) Čak sam ga malo i zavoljela onako blentravog :))))

  avatar

  24.01.2016. (14:39)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Vidim, lion, da sam te pogodio u živac. Odgovaraš kao što to radi jedan jako poznati bloger koji nik mijenja kao čarape.
  1. Zašto bi se zabrinuo za svoju stražnjicu. Imam spomenicu potpisanu od dr. F.T. i pripadajuću medalju. Nema me na popisu branitelja jer nisam bio u redovnoj vojsci već u prvim postrojbama 'Narodna zaštita' kad se još nije znalo na koju će stranu vaga.
  2. Nikada nisam imao, nemam danas, niti ću ikada imati fejsbuk grupe jer sam Lav i Semper contra. A takvima pripadanje krdu, čoporu, stadu pa makar se na engleskom to zove FB ili Twiter ili već kako, ne pada na pamet. Dapače, sve je bliži trenutak da skinem s vrata i ovaj blog, i pređem samo na svoj portal. Sam protiv sviju!
  3. Pitanje: gdje je tvoj optimizam glede a u svezi MOST-a i njihove pobjede. Kao što vidiš ja svoje stavove i uvjerenja ne mijenjam, što se za tebe baš i ne bi moglo reći. Najprije euforija zbog njihovih 19 mandata, pa onda pljuvanje jer su se skontali s Z.M., pa onda opet hvalospjevi nakon što su se sparili s HDZ-eom, pa sad opet pljuvanje što neće Registar izdajnika (po čijim i kojim kriterijima?). Bandijera, zastava, vjetrokaz!

  Žao mi je, bila si mi dobra protivnica, no sada kad si se spustila na novo 'virusa' i krenula optužbama za koje nemaš nikakvih argumenata, stavljam te ad acta. Naravno, to tebi neće smetati. Imaš ti svoje sljedbenike, za razliku od mene.
  Adio draga Lavice.

  avatar

  24.01.2016. (15:12)    -   -   -   -  

 • goga@mario

  ...slažem se, hrvatskoj je potreban registar izdajnika da građani znaju tko im je uništio domovinu, tko im je opljačkao imovinu koju su stvarali desetljećima... popis treba početi s komunističkim generalom Tuđmanom i s njegovim udbaškim mentorima Boljkovcem, Manolićem i Perkovićem koji su ga doveli na vlast, a zatim sa svima onima koji su u njihovo ime i pod njihovom zaštitom opljačkali narod... ali to se neće dogoditi, jer bi tada pale mnoge glave, većinom u hadezeju, nema lustracije, to je nemoguće,Tuđman i njegovi nasljednici su se pobrinuli da do toga nikada ne smije doći... ne bi danas Karamarko bio na vlasti da je bilo lustracije, barem po Manoliću, valjda čovjek zna tko je radio za udbu dok je on bio šef, ako ne zna on, tko će znat?...

  avatar

  24.01.2016. (15:12)    -   -   -   -  

 • annaboni

  Kakvi izbori ?

  Ubit ćeš Karamarka sad kad je otkrio kradju. A treba i dokazati!

  PS: pusti B. Petrova konačno na miru. Na putu je, da formira svoj politički profil u poštenog političara!

  avatar

  24.01.2016. (15:15)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Semper, ajde, ne dramatiziraj. Istina je da je vani puni mjesec, bar ga je Demetra fotkala, pa vjerujem da jeste, posebice zato što su se svi okolo pomalo pogubili. Koji vam je klinac više?! Kakav odlazak, kakvo što?! Zar ti zbilja misliš da se od mene može otići??? :):):))) Ok, možeš otići. Ali ćeš se vratiti :))
  Što se tiče Mosta, kad mi se sviđa neki potez, ja pohvalim, kad mi se ne sviđa, onda popljujem. I tu sam dosljedna. Što bi ti htio uopće?? Da ih hvalim onda kada mi se ne sviđa što rade?? E pa svašta!

  (I ja se bavim mišlju o svojoj stranici, ovdje sve manje ima smisla pisati, ako te admini sustavno šikaniraju, kao što to čine meni, ni krivoj ni dužnoj!)

  @ Goga i Mario, pa vidiš da je lustracija nužna. Slažemo se u tome! Neka onda i bude.

  avatar

  24.01.2016. (15:23)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Anny, ne znam ništa o krađi, ali ako je bilo, to će se i dokazati. Pa znaš i sama da su u cara Trajana kozje uši.
  A da je Petrov pošten čovjek, tada bi pustio da se izradi lista hrvatskih izdajnika, ako postoji lista hrvatskih branitelja. To je jedino pošteno prema braniteljima, koji su se ni krivi ni dužni našli na listama za odstrel. Nadam se da se sada izdajnicima stislo od straha... Kako ne treba dugo čekati na pravdu, zar ne? E pa neka sada Petrov pokaže i dokaže svoje poštenje i pravednost! Ako nema putra na glavi, neka pusti da se napravi ta lista. Svakako se na listi neće naći nitko tko je pošteno branio svoju Domovinu!

  avatar

  24.01.2016. (15:30)    -   -   -   -  

 • zen zi

  Na Most ne želim trošit više ni jedno jedino slovo.

  avatar

  24.01.2016. (16:27)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Evo ja se zalažem da se objavi slijedeće

  Lista suradnika udbe

  Lista pripadnika srpske paravojske

  Lista svih koji su u privatizaciji dobili managerske kredite

  Lista svih koji su likvidirali firme

  Lista svih koji su od države, banaka ili državnih tvrtki dobili povlaštene kredite

  Lista svih obitelji u kojima je više od jednog člana zaposleno u državnoj službi, i državnim tvrtkama

  Lista pedofila

  Lista zlostavljača po bilo kojoj osnovi

  Lista svih vršitelja mobinga

  Nastavi niz.......

  avatar

  24.01.2016. (16:35)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Zen zi, baš tako.

  @ Freš, ima puno tih lista:

  Lista Muenchen bojne

  Lista "nevladinih udruga" koje su muzle proračunski novac, a u kojima su iste osobe osnivači

  ... nastaviti niz...

  avatar

  24.01.2016. (16:43)    -   -   -   -  

 • sagittariusclassic

  ...Prvo, koji ste to vi koji to tražite?
  Drugo, nakon lustracije, uže ćlanstvo hadezeja bi stalo u kabinu od uspinjače!
  Treće, zar vam je svima promakla statistika, koju je spomenuo Orešković, a skrivana zadnjih godina, o BDP-u po stanovniku, nestalim radnim mjestima, iseljenim i rastu zaduženja!?
  Pa zar ste "vi" zbilja tolko limitirani da mislite da su npr. lustracija, ustaše, komunisti, udba, kos i sl. naši gorući današnji problemi !?!?
  Ridmajlips, nema više udbe, kosa, niti bilo kakve stvarne ugroze sa istoka! Za ekspanzionističku politiku treba imati love, a na istoku love - n e m a !
  BTW, u "onom sistemu sam središnji zagrebački trg zval jelačićplac, a u ovom ga zovem trg republike. Oni koji su se dovukli iz kojekakvih selendri u ovaj grad, nek menjaju imena u svojim selendrama, a Zagreb nek puste na miru ...

  avatar

  24.01.2016. (17:08)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Sagitt, o čemu ti to pričaš uopće?! O kakvom BDP-u po stanovniku, o kakvoj zaduženosti, o kakvim nestalim mjestima??? Halooo... u Hrvatskoj živi 4,4 milijuna stanovnika, to je manji grad na zapadu! Tko to ne može prehraniti, nema što tražiti na vlasti. Uzmi proračun i kupi kruh i mlijeko te pastu za zube i wc papir za 4,5 milijuna stanovnika i zaustavit ćeš rast državnog duga. Ali ne bez lustracije. Neprovedena lustracija je to što je brana rastu i razvoju zemlje. Sve zemlje zapadne Europe, a nekadašnjeg istočnog bloka uspjele su pokrenuti razvoj nakon uspješno provedene lustracije. O čemu ti pričaš uopće?! Zar je potrebno otkrivati toplu vodu?! Što se tiče selendre, što je Zagreb, nego selendra. Misliš da je hoch zato što ti kažeš da je hoch. Pa u Zagrebu žive dotepenci iz četvrtog koljena unatrag! Dotepenci! A ti računaš zadnju invaziju na Zagreb. A nije ti smetalo kad su se dotepli s istoka u njega?! Trebalo bi i tebi pomalo pobrojati plava krvna zrnca, pitanje je kud bi nas to odvelo! Do sada sam priče o dotepencima slušala od fetivih purgera, čiji su roditelji pristigli iz Like, Zagorja itd.

  avatar

  24.01.2016. (17:22)    -   -   -   -  

 • geomir

  A ča je karšćonko!?
  Jes ti kad čula za nikega ča je jedonput reko:
  Neka parvi hiti stinu onin koji je bez griha!?? :-)))

  avatar

  24.01.2016. (17:31)    -   -   -   -  

 • sagittariusclassic

  ...Čovjek je u svom obračanju Saboru naveo kako je u zadnje četri godine opasno pao BDP po stanovniku, što se direktno odrazilo na potrošnju, pa na propadanje svih djelatnosti vezanih na građanstvo i gubitak cca. 90 000 radnih mjesta!!! No "vi" gladni vlasti, love i osvete ( točno tim redosljedom), ste očito u euforiji, sjedili na ušima ili se pijani valjali po blatu. A glede Zagreba, Zagreb je jedan od urednijih europskih gradova ( a bio sam svugdje )! Razvikani Rim je zmazan da to boli...
  Stoljećima, u Zagreb se doseljavalo i doseljavat će se. Ali Zagreb je oduvijek imao svoju dušu i svoj život, nemilosrdno ispljunujući one koji su ga došli pokušati krojiti po svojoj palanačkoj mjeri...

  avatar

  24.01.2016. (17:40)    -   -   -   -  

 • Mekon

  Ha.. a lepo ja fort pripovedam da je politika kurva...

  avatar

  24.01.2016. (17:55)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Geomire, imam pravo kritizirati ono što mi se ne sviđa :)

  @ Sagitt, koji to "vi"?? jel ti to meni ili kome? u drugom stanju nisam, niti sam ja na vlasti... to što sam glasala za nekoga to je moja stvar. hvala bogu, demokracija je, pa svatko sebi može birati opciju koju hoće.
  kad je riječ o zmazanosti, idi u pgž pogledati toalete, pa uspoređuj. iznenadit ćeš se koliko je zagreb bliži rimu nego bilo kojem mjestašcu u pgž po tom pitanju. no ipak me nećeš navesti na priču protiv zagreba, jer zagreb nije tvoja ćaćevina niti tvoja prćija. to što si tu rođen, to je igra slučaja, a slučajne pojave nisu relevantne za bilo kakvu raspravu.

  @ Mekonček, heheh imam ja u vidu koješta drugo, osim politike.. pogotovo ovih dana.. ali još premišljam :))) moram najprije sama sebe uvjeriti :))

  avatar

  24.01.2016. (18:35)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Prvo šta se ti sagitt buniš da se nisi pronašao na nekoj od listi :)))

  Drugo jebe mi se za hadeze

  Treće bivša komunistička elita se rasporedila po partijama i uzima našu lovu lopatama, a bivši udbaši kontroliraju sav kriminal u državi kao što su radili i prije

  I da , ako te baš zanima ja sam građanin ove zemlje, koji pošteno plaća poreze, i otvara radna mjesta svojim novcem, i nećeš me naći ni na jednoj, listi osim one koju su već objavili, nikad nisam bio član niti jedne stranke, i sve sam učinio da moja djeca i još neka druga ne moraju ići nigdje, i zato imam pravo tražit što hoću,

  avatar

  24.01.2016. (18:35)    -   -   -   -  

 • sagittariusclassic

  ...Hoćemo nove izbore!!! ... - množina!

  mali detalj, ja i moja mama, moj tata, moja baka, moj djed, moja prabaka i moj pradjed su tu plačali poreze i prireze, pa bi se valjda to trebalo ipak malo poštovat, zar ne? Meni ne pada na pamet da serem po lokalcima kad negdje dođem, ili da im solim pamet. Filozofija je "uzmi ili ostavi", tj. sviđa mi se ili ne. Ako ne, idemo dalje...

  avatar

  24.01.2016. (19:11)    -   -   -   -  

 • sagittariusclassic

  ...@ FreshCaYg, ja sam sve zatvorio sa 31. 12.
  5 radnih mjesta - lapapa, pa nek politička kasta reketari nekog drugog i natjeće se u kreiranju uhljebničkih radnih mjesta! Meni je nakon 38 godina stvarno dosta...

  avatar

  24.01.2016. (19:16)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Sagitt,
  upravo po toj množini mogao si shvatiti da ne spadam u ekipu koja se dokopala vlasti, jer tada ne bih zazivala nove izbore, već bih uživala u stečenim pozicijama.. a to što nas je više, koji misle kao ja, to je zato što nas jeste više, koji želimo lustraciju...
  a što se tiče lokalaca, tamo gdje ja plaćam prirez, tamo sam KOD KUĆE i uopće me ne zanima tko još plaća taj prirez ni zašto, niti otkada. za svoj prirez kupila sam osjećaj: BITI DOMA!!! to što je zagreb tvoje doma, to je tvoj skučeni pogled na svijet, moje doma je cijela Lijepa naša. doma sam i u pgž-u i u slavoniji, a evo sada i u zagrebu! ja imam tu širinu da je cijela Lijepa naša moj Dom, a naiđem li silom prilika na nekoga tko je po tom pitanju skučeniji od mene, to tretiram njegovim problemom :))) Sagitt, nemoj biti sitna duša. ova planeta je moj Dom! a mogla bi biti i tvoj, kad se ne bi fokusirao na čukundjede dotepence u purgergrad :)))

  avatar

  24.01.2016. (19:18)    -   -   -   -  

 • Moslavac

  Lavice, Most je na izborima prošao kako je prošao sasvim legitimno. A zašto su naivni, koji su im dali glas, olako nasjeli na njihovu smicalicu i bajke nije njihov problem. Pričali su ono što narod želi čuti.

  Dobro znaš da je sve ono što nije izričito zabranjeno - dozvoljeno. Oduvijek me bilo strah navodno velikih spasitelja poput Mosta ili aktualnog premijera. Što se Registra tiče, objavljivanje bi imalo smisla samo ako bi Hrvatska od toga imala bar nekakve koristi. Inače, bilo bi to uludo utrošeno vrijeme.

  Na novim izborima HDZ bi vjerojatno polučio vrlo loše rezultate, što bi me radovalo, o Mostu da i ne govorimo. Možda će naš narod shvatiti jednog dana da Hrvatskoj treba jaka ljevica, SDP je (slikovito) poput jako razblaženog vina. Ili octa, svejedno.

  U ovom trenutku jake ljevice, nažalost, u Hrvatskoj nema. Sve dok će Kaptol iz prikrajka upravljati političkom vrhuškom, koju je na ovim izborima doveo na vlast, Hrvatska će biti u problemima.

  avatar

  24.01.2016. (19:32)    -   -   -   -  

učitavam...