Komentari

lionqueen.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


 • tignarius

  pa kam se tebi žuri
  polako
  vidiš da "naši" vode, treba što duže držat loptu u nogama
  vidiš da ovi iz Partije luduju!!!

  avatar

  04.01.2016. (10:46)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Lijepo ti veli @tignarius, lion, "pa kam se tebi žuri"? Ne žuri se ni KGK, prvi radni dan u Novoj pa pravac Chicago da se napoji optimizmom „među hrvatskim građanima“(sic!) u Chicagu.

  avatar

  04.01.2016. (10:55)    -   -   -   -  

 • U zvijezdama piše

  pretpostavljam da su sada gospoda na produženom odmoru i odmaraju se od naporne kampanje na skijanju jer su se umorili od lažnih obećanja a ta obećanja troše puno energije
  Poštovana gospođa Kolinda je u USA radi i nema vremena zaustaviti trakavicu jer nitko pametan se ne želi baviti politikom i ispravljati krivo napravljene poteze a ovi sada izabrani dokazali su u samo nekoliko poteza da im je do njihove egzistencije a ne da bi narodu bilo bolje i ljepše
  ni tebe ni mene ni ostale svi oni čuti ne žele i neće jer je njima dobro a nama kako bude možemo štrajkati, kukati ali ništa od toga njih ne zanima draga lavice

  avatar

  04.01.2016. (10:59)    -   -   -   -  

 • Sjedokosi

  kaj ti nisi otišla na skijanje da čuješ iz prve ruke? Neki na skijanju neki u CHICAGU. Donacije mogu stići i bez putovanja pa mu se sve svodi na isto.. Znaš onu lako ćemo. To ti je to. Evo novoga snijega, uživaj!

  avatar

  04.01.2016. (11:20)    -   -   -   -  

 • Dante

  Da se političarima radilo išli bi u poduzetnike/obrtnike , a ne u politiku.

  avatar

  04.01.2016. (11:26)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  a vidjet ćemo što će biti

  avatar

  04.01.2016. (11:59)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Sritna nova, ma stavljaj na svoj blog sve, samo makni one fotke, svaki put mi slabo kad otvorim .. uplašim se.. nije red, brate....

  @ Tigi, onaj tko nije sposoban za 10 dana posložiti vladu, taj neće biti sposoban ni voditi državu! ne znam što taj Most sebi umišlja...ako je htio biti korektiv i garant promjena, mogao je to biti uz bilo koju vladu, koju složi HDZ, jer je uvijek mogao reći NE.. no njima nije do nikakvog korektiva vlasti, njima je do vlasti kao takve, bez da išta rade... jer je očito da ne misle raditi, već laprdati, jer saborska plaćica teče, prisegnuli jesu i sad mogu nastaviti živcirati hrvatski narod do mile volje... tj. do onog trena kad lalovac više ne bude imao novaca za isplatiti penzije.. a onda će biti povuci-potegni.. nisam ja kriv.. nisam ja.. nisam ja...ma pun mi je više kufer ove zajebancije i želim nove izbore, pa kome opanci, kom obojci...

  @ Semper kontra, da nije bilo hrvatskih građana u Chicagu i ostalim krajevima Lijepe naše diljem svijeta, danas bismo još plesali žikino kolo u jugoslaviji!!!

  @ Samonebozna.. .to će trajati još vrlo kratko vremena, a uskoro će svi penzići na ulicu, skupa s nastavnicima i doktorima.. čim im ne budu isplaćene prve plaće.. doktori će se iznenađeno vratiti sa skijanja, jer neće imati čime platiti režije kad im plaće ne budu stigle na račune... pa da vidiš, kad navali gripa, a nikoga u ordinacijama..

  @ Sjedokosi... pa da.. to je taj komunistički film.. čak bi i turisti na ljeto trebali doći samo do granice, iskrcati lovu i otići kući toćati noge u lavoru..

  @ Dante, baš tako.

  @ Shadow... bit će novi izbori... što prije to bolje.. jer ovako kako je krenulo, ništa se neće riješiti u idućih 4 godine... glavno da saborske plaćice teku, radio-ne radio!

  avatar

  04.01.2016. (12:17)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Ne vjerujem, lion, ali neka ti bude kad tako misliš. Osim toga što fali žikinom kolu ako ga plešeš punim želucem? :-)

  avatar

  04.01.2016. (12:29)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Semper, u ovoj državi samo još žene mogu nešto učiniti, pogotovo lijepe žene, kao što je kolinda... vidimo da s muškarcima nema sreće. da je bar kolinda postala premijerka, do danas bi nam već rast iznosio bar 10%... od laprdavih muškaraca ništa, oni znaju na sebe nataknuti samo skupocijeno odijelo ko onaj iz HNB-a i izigravati face, umjesto da nešto rade za dobrobit naroda! nevjerojatna država... dovoljno je da pogledaš u što su obučeni i da ti je sve jasno!

  avatar

  04.01.2016. (12:30)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Lion, draga, je si li ti feministkinja. Nečija sposobnost vladanjem i uređenjem države ne ovisi o spolu i ljepoti već o pameti. KGK, barem za sada, nije pokazala preveliku količinu sive supstance. No to ne znači da se neće do kraja mandata naučiti, kao njezini muški predhodnici, da je svrsishodno koristi.

  Jer, šalu na stranu, u ovakvoj situaciji kakvoj se Hrvatska nalazi već dva mjeseca sklanjati se u Poljsku, Njemačku, SAD je po mom sudu pomanjkanje državničke mudrosti. Jedino ako nije otišla po 'dektive' što treba dalje raditi sad kad su 'njezini' došli na vlast. E, onda je to sasvim nekaj drugega.

  A to što kažeš "da je bar kolinda postala premijerka", e da je babi qrac bila bi deda.

  I kako, konačno, možeš reći da s muškarcima nemamo sreće. A dr Franjo Tuđman? Je li on bio maskirana žena?

  avatar

  04.01.2016. (13:18)    -   -   -   -  

 • Plastik

  Je, je, previše je parazita (trakavica), a eto nam i novih.

  avatar

  04.01.2016. (13:40)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Ova ti je dobra, plastik! :-)))

  avatar

  04.01.2016. (13:56)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Semper, muškarci su sposobni samo za rat, a u miru izgube kompas. Nisam ja nikakva feministica, već znam iz iskustva da su žene sposobne držati 4 kuta u kući, a muškarci ili jedan ili nijedan i to ako kojim slučajem postoji 5 kuteva... Pusti ti sada sebe, ti si stara garda i takvi se više ne rađaju. Ovo danas radnosposobnih muškaraca što imamo na sceni nije sposobno ni vezice na cipelama svezati bez ženske pomoći.
  Da je meni Kolinda dala da sastavim vladu, do danas bismo već naveliko radili! Most bi imao biti kuš i samo nadgledati, jer mu narod i nije dao mandat za obavljanje bilo kakvih suvislih poslova u državi s onih 19 mandata!!! Ne vidim stoga otkud mu pravo tražiti toliko ministarstava. U državi pod hitno treba donijeti zakon o proporcionalnoj participaciji u vlasti, pa koliko mandata osvojiš, toliko ministarstava vodiš!!! Baš me zanima s koliko bi onda ministarskih fotelja mahali.
  I šta se onaj Košić ima ispričavati.. trebao je stajati iza svojih riječi, jer kako stvari stoje, uskoro će i biti tako, kako je rekao. Doći će nam crveni kmeri na vlast, jer dok se dvoje tuče, treći korist vuče!

  @ Plastiče, vidjelo se to po njihovom povuci-potegni još prije blagdana.. a ovako ćemo i Uskrs dočekati, a da se neće dogovoriti kuda smjestiti svoje guzice! Fuj.

  avatar

  04.01.2016. (14:10)    -   -   -   -  

 • blogi ;)

  @lion: "... da nije bilo hrvatskih građana u Chicagu i ostalim krajevima Lijepe naše diljem svijeta ..."

  Jel to ono: Gde je jedan ..... tu je ...... ? ;)

  Kud ti baš na pamet pala obleka glede muških i Kolinde? :))
  Gledaš na liniju, ha ha ... ?

  avatar

  04.01.2016. (14:22)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ blogi, pa kad oni mogu, možemo i mi.. meni se zapravo sviđa ta njihova odlučnost u zaštiti svojeg ja.. oni su čak i 4 c spičili na zastave i nikom ništa.. a ovi naši strijepe od uporabe slova u u riječi zubatac...

  a što se tiče obleke...skoro spomenuh njihove skupocjene satove, ali sam se na vrijeme suzdržala iščekujući tvoj dolazak :)):)):)))))

  avatar

  04.01.2016. (14:27)    -   -   -   -  

 • n3 m0gU dA T€ n3 v0L!m!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  AlO LiOn QuEeN... jEl Me MOSh PoSVojIT? KISS

  avatar

  04.01.2016. (14:39)    -   -   -   -  

 • blogi ;)

  @lion
  A jel? Sviđa ti se! ;)

  avatar

  04.01.2016. (14:54)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  Hvala Lion....danas sam ga dobila nazad!!!

  avatar

  04.01.2016. (15:03)    -   -   -   -  

 • blogi ;)

  E, išel ja gledat. Izgleda da Vujčić uopće ne nosi sat, hrpa slika, a nigdje ga kad se zglobovi ukažu. ;)

  avatar

  04.01.2016. (15:27)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ N3.. heheh da imam kuću s vrtom, rado bih te posvojila :))

  @ Blogi, volim snažne i odlučne ljude... a ne one koji se savijaju onako kako vjetar puše! :):):)))

  @ Modrina, pusa.. glavno da je sve ok.

  avatar

  04.01.2016. (15:32)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @ Blogi, ma kladim se da Vujčić nosi onaj džepni :)) hehe to su takvi likovi :))

  Ja sam se nadala da kad se makne Rohatinski, da će doći netko tko će povesti računa o hrvatskom narodu, kad gle Vujčića, novi Rohatinski slikom i prilikom.. nevjerojatno!!! Kako nikome u ovoj državi nije izazov raditi za svoj narod, već za bjelosvjetske bitange!

  avatar

  04.01.2016. (15:50)    -   -   -   -  

 • blogi ;)

  @lion, za "odlučno" treba pamet. Samo "odlučno" more lako bit "tvrdoglavo" - beton, ha ha .

  avatar

  04.01.2016. (16:11)    -   -   -   -  

 • Superwoman

  Savršen naslov. Ništa drugo doli trakavica. Čekaj da se svi vrate s bolovanja i godišnjih, a onda se treba odmorit od odmora, ne valja na naglo..bit će, kud ste navrli.. :P

  avatar

  04.01.2016. (17:05)    -   -   -   -  

 • Kalorijski restoran ... minus40kg ... dražeN ;)

  Puno tražiš ;)

  avatar

  04.01.2016. (18:10)    -   -   -   -  

 • nisan EL DIABLO

  plaća kuri.... kome se žuri !

  avatar

  04.01.2016. (18:33)    -   -   -   -  

učitavam...