Komentari

belator.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Splitkarenje

    Bit ću malo "naporan" - kad bi svako krenuo od sebe po onoj gand(h)ijevskoj : "Budi sâm ona promjena koju želiš vidjeti...!" već bismo bili na pola puta.
    A budući da je "kult rada" prestao biti popularan (ni ti ga nisi spomenuo!), onda je većini tlaka i pomisliti da sâmi budu avangarda promjena ("Neka to netko drugi odradi, a mi ćemo za njim!").

    avatar

    30.11.2015. (18:12)    -   -   -   -  

  • jelen

    Takav bi i mogao biti svijet, samo da riješimo već jednom da je ovaj svijet naš, a ne od kojekakvih "čudesa" u ljudskom obličju kojima smo prepisali svu punomoć. Moramo prestati s takvim greškama u koracima.

    avatar

    30.11.2015. (19:41)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    Splitkarenje......nema tu napornosti.....nažalost, ili pak na sreću shvatio sam vrlo rano (u nekim zrelim godinama) da svijet mijenjaš od sebe, dakle promjena sebe je ono što radim,ono što zagovaram, točnije ono što radim unutar sebe i za sebe, a time i za svijet..pomalo i u tišini..priznajem, kao mlađi mislio sam da ću mijenjati svijet ili da će se on promijeniti po meni, na bolje, ali trenutak spoznaje je došao, kako to već i dolaze stvari...tražiš odgovore , čekaš, šečeš ili kaj god, i čekaš odgovor....tak nekak otprilike :)))

    jelen....ne možemo riješiti, osim krenuti laganim korakom od sebe, u sebi...vidim i znam sada da to nejde na silu, nejde lagano...mogu učiniti ili pokušati učiniti što je u mojoj moći, a to je biti dobar za sebe i svoje, ti moji da budu dobri za sebe i svoje i tako nekako kao lanac ili mreža...utopijski sam bio nastrojen, možda sam još uvijek , ali radim na sebi, pokušavam, mentalno ili psihički, kako god se zvalo...poz tebi gdje god da si :))

    avatar

    01.12.2015. (00:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...