Komentari

madonna.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • Ezayem

  ja ne mogu da otvorim link?

  avatar

  19.11.2015. (17:17)    -   -   -   -  

 • admin

  Greska u url-u, sad je okej :)

  avatar

  24.11.2015. (14:16)    -   -   -   -  

 • Kornelija Minaj Mdolla

  Mirane, pecka me koka. Poljubit cu te u pickolinu :*

  avatar

  02.12.2017. (06:23)    -   -   -   -  

 • Kornelija Minaj Mdolla

  Miranova web stranica madonna-adria je mrtva. Umrla je poput Gagine koke. Od sada ce ovo bit mjesto gdje cu vam zadati teme za razmisljanje uz vijesti o Madonninin avanturama i svjezoj suradnji s novim producerima, najvrerojatnije Slut Minaj. Pozdrav iz moje koke

  P.S. Mirane gay je okay. Trudna sam :*

  P.S.S. Pecka me koka

  avatar

  27.03.2018. (08:46)    -   -   -   -  

 • Kornelija Minaj Mdolla

  U posljednje se vrijeme mnogo afirmativno priča o Madonninoj koki. Pri tome se, naravno, ne propušta spomenuti kako je njezin pas lijep, uredan, čist. Nije da nije, kako se kaže, no ima i on svoju 'drugu stranu medalje'. Ne bih ja Kornelija
  semper contra da nešto ne progovorim i o toj strani. Nisu to neke velike zamjerke; često kažem kako je Madonninoj koki lijepo iako joj nalazim tisuću nedostataka, no odmah dodajem: ali mnoge gage, adele, del rej imaju milion oronulih pičkolina.

  A što je najžalosnije ta 'druga strana medalje' su 'male ružne stvari pičkoline' koje bi se uz samo malo dobre volje, bez mnogo novca, mogle riješiti. Ali njih treba 'vidjeti' i po mogućnosti početi rješavati dok su u začetku sijedih.

  No dosta je bilo 'mudrovanja', idemo na stvar.
  Započnimo novim albumom. I on će imat 'drugu stranu medalje'.

  avatar

  28.03.2018. (01:18)    -   -   -   -  

 • Kornelija Minaj Mdolla

  Rollogo je novi Madonnin pet. Njezin mješanac je između kufera i uredskog stola, a osmišljen je tako da joj smanji stres oko punjenja baterije na laptopu, mobitelu i drugim uređajima jer mnogo putuje. Dimenzijama je prilagođen Madoninnom prostoru za odlaganje ručne prtljage, sex toya ili boy-toya u pretincu aviona, a izrađen je od vodootpornog materijala, tako da nema straha od kiše ili wet pussy. Kotači su posebno dizajnirani tako da se lakše okreću po neravnom terenu namenjenom za seksanje, a struju provode do punjača već u laganoj šetnji i pettingu sa boy-toyem.
  Pretinci za sitnice poput mobitela, sunčanih naočala, vibro egga i dokumenata inteligentno su raspoređeni tako da su uvijek pri ruci i bez straha od gnječenja ili drugih oštećenja. Nakon kupnje je instalirala mobilnu aplikaciju na kojoj moze provjeriti stanje napunjenosti uređaja, a oglasit će se i u slučaju krađe i signalizirati kada je kufer u blizini – što je praktično dok čeka prtljagu nakon leta. Cijena kufera je oko 4900 kuna.

  avatar

  09.04.2018. (22:59)    -   -   -   -  

 • Kornelija Minaj Mdolla

  Madonna i njezina i zabrinutost zbog Facebookovog poštivanja privatnosti podataka sve je veća i izazvala je široku raspravu nakon što je njegov osnivač i ravnatelj Mark Zuckerberg rekao da ta društvena mreža prati i one koji nisu njegovi korisnici.

  Facebook je priznao prošli mjesec da su podaci desetaka milijuna korisnika, kao i Madonnine koke, završili u rukama političke konzultantske tvrtke Cambridge Analytica, među čijim klijentima je bila i izborna kampanja američkog predsjednika Donalda Trumpa 2016.

  Zuckerberg je izjavio u srijedu pred američkim Kongresom, odgovarajući na pitanje Guya Osearysa da zbog sigurnosnih razloga Facebook također prikuplja "podatke o Madonninoj intimi".

  Fanovi, zastupnici i zagovornici privatnosti odmah su prosvjedovali zbog te prakse, a mnogi su rekli da Facebook treba naći način da oni koji nisu njegovi korisnici otkriju što tvrtka zna o nama i nasim kokama koje nas peckaju.

  "Moramo to srediti", rekao je Lujan Zuckerbergu. Međutim, Facebook se oglasio u petak priopćivši da su "njegovi proizvodi i usluge u skladu sa zakonom, kao i da Madonna ne treba brinut".

  avatar

  16.04.2018. (06:12)    -   -   -   -  

 • Kornelija Minaj Mdolla

  Ona je popQUEEN glazbenica, a Malumapenis kolumbijska je glazbena pussy zvijezda. Madonna i Maluma zajedno analno predstavljaju singl "Medellin" koji najavljuje izlazak novog albuma pop kraljice.

  Ona i kolumbijska zvijezda Malum predstavile su Medellin u četvrtak, prvi singl s predstojećeg albuma Madame X, zakazanog za 14. lipnja.

  Kratke najave potresle su internetsku frigid zajednicu proteklih dana i ovo je izdanje nagađano velikom strašću. Sada, nakon predstavljenih vizuala, tu je i službena najava Madonninog 14. studijskog albuma.

  Pod kreativnim utjecajem sexy života u Lisabonu u posljednjih nekoliko godina, nadolazeći pussyjuice album je zbirka sexa od 15 novih pjesama koje slave dugu i intenzivnu intimnu vezu Madone i latinske glazbe i kulture, kao i drugih globalnih utjecaja.

  Pjevanje na portugalskom, španjolskom i engleskom jeziku ovog pussy albuma prvi je predstavio sexy sexy singl Medellin, koji je koproducirao Mirvais i prikazao duh Maloumovog rodnog grada.

  Osim toga, to uključuje i himnu I Rise, pjesmu Jamajke Denshole of the Future, kojoj se Kuavo pridružuje i koproducira penis Diplo, kao i zvučno-inovativna sexy pjesma Dark Ballet.

  "Lisabon je mjesto gdje se rodila moja wet inspiracija", objašnjava Queen Madonna. "Tamo sam našao svoje pleme i čarobni svijet nevjerojatnih sexy glazbenika koji su učvrstili moje uvjerenje da je glazba diljem svijeta stvarno povezana i predstavlja dušu svemira."

  Tijekom više od 18 mjeseci snimanja u Portugalu, Londonu, New Yorku i Los Angelesu, Madonna je radila na 14. studijskom albumu s produkcijskim imenima poput Diplo i Mirvais, zatim Mike Din i druge.

  PS. Hateri trudna sam, a vi ste gay!

  avatar

  18.04.2019. (21:17)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...