Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • borivoj

  Nekad su drugorodenog dali za popa kako bi imali usta manje za hranit. Danas ga upisi u hns.

  Neverin @ Croatian Anon

  avatar

  18.02.2015. (08:15)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Male zmage vodijo do uspeha

  Novoletne obljube so verjetno že daleč za vami, življenje se je utirilo v stare poti in vi ste popolnoma nezadovoljni, ker vam kot tolikokrat doslej, ponovno kaj ni uspelo. Vsi sledimo množičnim evforijam, ker moramo biti v koraku z drugimi. Tako smo del množice in to je eden od načinov socialnega povezovanja z ljudmi.

  Če v decembru in januarju vsi govorijo o tem, kaj vse bodo spremenili, se podobna razmišljanja zlahka sprožijo tudi v naših mislih. S tem, ko mislimo, da nekaj "moramo", ker to dela večina oziroma ker je to "normalno", začnemo nase ustvarjati nepotreben pritisk, ki pa doseže edino notranji upor.

  Več »

  Uredništvo Pozitivk: Aleš, Igor, Tomaž, Gape

  --------------

  SONČNA pošta

  avatar

  18.02.2015. (08:20)    -   -   -   -  

 • borivoj

  Uko je napisao mali haiku. Neka on utone duboko u vas.  SMIRUJUĆI SVJETLUCANJE

  ZVIJEZDA –

  NOĆNA KIŠA.  Mora da je sjedio u njegovoj maloj kolibi i gledao svjetlucanje zvijezda u noći, a onda iznenada – noćna kiša je umirila treperenje zvijezda. Zašto je on ovo napisao?

  U tome je sadržan čitav manifest. Zvijezde s utu, ono sijaju; kiša naiđe, oblaci dođu, i zvijezde iščeznu, ali su i dalje prisutne. Oblaci ili kiša ih ne mogu odnijeti.

  Vaša budnost je upravo vaše unutarnje treperenje, vaša unutarnja svjetlost. Kiša dođe, dođu i oblaci, ali oni i prođu. Vaša unutrašnjost ostaje netaknuta. Vaš svjetlucanje nije svjetlucanje zvijezda koje može biti odnešeno ili koje može biti izbrisano čak i na tren.

  Vaša svjetlost i vaša tišina su veoma duboko ukorijenjeni u vama tako da nema načina da se ponište. Vi ste to poništavali. Svi su pokušavali da izbjegnu budnost, ali nijeste u tome uspjeli. Zato vas uvjeravam. Prije ili kasnije ćete se umoriti od sakrivanja, od bježanja od sebe.

  Prije ili kasnije ćete sjesti u tišini, smireno, i iznenada će se dogoditi eksplozija tišine. A to je ono za čim ste tragali u vašim mnogim životima.

  *

  Copyright © Osho International Foundation

  www.osho-yu.me

  www.facebook.com/oshomne

  avatar

  18.02.2015. (08:38)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...