Komentari

frozen.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Put povratka

    Mislim da si na kraju post-a sama sebe demantirala. Teoretski ti to drži vodu, ali u praksi je teško održivo jer za čas čovjek ostane sam, pogotovo kad je (više/manje) izoliran od svijeta u kojem živi. Pogotovo u takvim situacijama mora paziti koliko težnji, nade, očekivanja polaže na one koje voli, jer ga može preopteretiti i onda dođe do toga da osmijeh izostane, ali i štošta drugo.
    Ugl, pričala sam ti već o tome, ali me nisi čula ;)

    Evo smaJl :))))))))))))))

    avatar

    28.01.2015. (19:12)    -   -   -   -  

  • White Lilith

    Večeras mi je moja doktorica rekla da se ponašam glupo, unatoč svojoj inteligenciji i znanju, jer opet dajem nekome znanje, vlastitom voljom, a taj mi daje otkaz.......

    avatar

    28.01.2015. (19:58)    -   -   -   -  

  • Prinčipesa ne da guze!

    Uvijek dajem sve od sebe. Ne zato sto smatram da sam bolja osoba od onih koji me okruzuju, nego mislim da imam manje hrabrosti. Znam da se ne bih mogla nositi s vjecnim pitanjem "sto bi bilo da sam dala vise od sebe?". Ali ako me taj manjak hrabrosti iz dana u dan tjera da dajem apsolutno sve od sebe kako bih svakom tko mi je drag to dala do znanja, onda neka ostanem kukavica do kraja zivota.
    Ljubav nije ljubav ako ju zadrzavas za sebe.
    Sreca nije sreca ako ju ne dijelis s drugima.
    Nista lijepo ne vrijedi ni pisljiva boba, ako to ne "saljes dalje".
    Ne trudim se samo oko onih koje ne cijenim, a smatram da je svatko vrijedan postovanja, sve dok ne ucini nesto cime ga bespovratno gubi.

    Ako ti netko pocne uskracivati osmjehe, jednostavno mu nije stalo da te ucini sretnom. Ili si ti nesto ucinila da smatra kako vise nisi vrijedna osmijeha, ili se radi o zlocestoj osobi. Trece opcije mozda ima, ali je meni nepoznata.

    avatar

    20.01.2016. (09:56)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    volim ljude, ali više volim životinje... ta bića ispod govorne razine puno više pričaju i daju, nego to ljudi znaju...

    avatar

    30.01.2016. (10:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...