Komentari

goto.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Goto - šumski čovjek

    e!

    avatar

    11.01.2015. (09:50)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Tvoj će joj glas pomoći. Glasaj! Glasuj, ako hoćeš.
    Učini sve, da Karamarko na sljedećim izborima bude kancelar. Nešto kao muška Angela Merkel. Da se Hrvatskoj dive u Europi i da EU puni fondove. Da ne izvozimo pamet ( umro je Milas, a ni marka nije više valuta ).

    Glasaj, Bog te pomogao. Neka sve krene od Tudjmanove ideje o bogatim obiteljima. Dodaj svoju neka bude 201. bogata obitelj.
    Da nas -u sredini-definitivno nema. Samo kontejneri i skupljanje boca s jedne strane i vile s bazenima s druge strane.

    Glasaj za budućnost sretne zemlje sretnih ljudi! BTB

    avatar

    11.01.2015. (10:16)    -   -   -   -  

  • blenderica

    GO KOLINDA GO... ko ima dace mu se - ko nema uzece mu se (i ono sto ima) .... nejednakost je temelj ljudskog zivljenja. borba u tijelu bijelih krvnih zrnaca donosi ozdravljenje a u drustvu borba za zaradu, novac , egzisenciju i uspjeh donosi zadovoljnu obrazovanu, sposobnu, radisnu i sretnu populaciju. slabije i nemocne vuku uspjesni i premocni (social network). Kad su Isusa pomazivali luxuznim kremama i mastima neko od njegovih ucenika rekao mu je : "Nismo li mogli prodati te mirisljave pomasti i novac podijeliti siromasnima.." Isus mu je odgovorio : "Siromaha cete imati uvijek ali mene necete imati (uz sebe). Ti siromasi vjecno tule (vec tisucama godina)- ne treba se na njih obazirati. Treba ozdraviti Hrvatsku a njih ce uvijek i u svakom sistemu biti. Ne obazirite se na to. Ako je dobro vecini, bice bolje i njima. Smjelo uz Kolindu Hrvatska ce ici naprijed.

    avatar

    11.01.2015. (11:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...