Komentari

goto.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Goto - šumski čovjek

    e!

    avatar

    19.12.2014. (16:33)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    I tako veliš , loš u svemu čega se takne ??!!
    Loš političar, loš pravnik ( zaludu mu doktorat--možda ga je kupio kao što je Vaso kupio svoju diplomu )
    loš pijanist..........možda čovjek ni sluha nema , a klavir je diplomirao onako ofrlje, odokativno, što bi rekli !

    Ali , MI smo sretan narod što smo ga izabrali nakon duela s Bandićem : zamisli, koja bruka ponosnom narodu od stoljeća VII , da je ( falim te Bože što nije ) prošao Bandić pa da Europa i svijet priča o nama kao divljacima nekog afričkog plemena čiji je POGLAV nik / POGLAV ica kriminalac kojemu platiše kojekakvi kriminalci i tajkuni da se sa slobode brani .

    Živjela Hrvatska ..e !

    avatar

    19.12.2014. (18:33)    -   -   -   -  

  • Hotel granata

    Annaboni - U istraživanju mozga je dokazano da svaki put kad mi negativno mislimo ili govorimo i djelujemo, da se razaraju stanice mozga !

    avatar

    19.12.2014. (19:43)    -   -   -   -  

  • Mirče

    Sviđaju mi se tvoji domoljubni postovi.
    Bog i Hrvati!

    avatar

    19.12.2014. (20:02)    -   -   -   -  

  • Goto - šumski čovjek

    josipović je psiho-fizički nerazvijen (razvojna psihologija je nauka) ... nitko niti ne bi uzimao novce od oca ante, sve da je i htio platiti ... svi školski uspjesi sina ive su poklon satrapu (na našu štetu) .... tito je bio počasni doktor na nekoliko sveučilišta, vojni genij (koji nije znao koristiti vojne karte) ... vama je sve moguće (do vašeg mozga ne stižu informacije jer je taj dio zakržljao uslijed klasnog rata i nedostatka kisika ... dugo je netko drugi za vas razmišljao ... ajte u 3Q (postajete mi simpatično odurni ... insprirate me doživotno ...) ...

    avatar

    19.12.2014. (21:33)    -   -   -   -  

  • sinisa

    Ma nema šanse da ijedan političar izvuće ovaj narod iz krize. U politiku se ide zbog moči, novaca, pretjerane ambicije koja gazi sve ispred sebe. oni osiguraju prvo sebe, pa ostalo kako dođe. Nema šanse, nitko. Dok narod ne izađe na ulice i polupa sve živo, neće nam biti bolje.

    Mi smo podjeljen narod, i to na više strana. Kad je u pitanju Hajduk, demostracije, kad su u pitanju prava branitelja demostracije. Sve nešto za sebe u manjini. Nikako da isto mislimo i sjebemo ovu jebenu vlast. Jebo ih Jugoslavija i Mesić i tito, i Tuđman sve redem. Dosta više.

    avatar

    20.12.2014. (15:04)    -   -   -   -  

  • Neverin

    meni ste presmješni vi hrvati koji još uvijek za neoliberalnu ekipu koriste riječ kao komunjarska banda ili titoist :) pa oni nemaju komunizam, socijalizam ni socijaldemokraciju u programu osim u imenu. Što vas čini tako zadrtim da ne možete otvoriti oči ? Josipović titoist :) Kao što je rekao Kujundžić, ako je Josipović socijaldemokrat ja sam Marsovac :D

    avatar

    20.12.2014. (19:33)    -   -   -   -  

  • Goto - šumski čovjek

    nikad (do komunistička doktrina) nitko nije društvenu nadogradnju smatrao spasiteljima ... samo suz komunisti obećavali kako će spasiti bla bla ... ostale političke doktrine politiku smatraju nadogradnjom

    avatar

    22.12.2014. (16:07)    -   -   -   -  

  • Goto - šumski čovjek

    neverin, kako za socijalizma SKJ nije bio komunistički tako sadašnji SDP nije nekomunistički ... oni nisu progradirali već su hibrid (lošeg komunizma, loše demokracije) ... ono polukomunističko (komunističku teoriju osvajanja i zadržavanja vlasti) nisu promjenili ... i onda i sada koriste isti obrauzac ... zašto bi se ono zvao komunizam a ovo danas ne?

    avatar

    22.12.2014. (16:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...