Komentari

belator.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Zack

    Mi smo ovo ljeto krečili sobu i nismo imali živaca za kompliciranje. Tako je zid koji je do sad bio crven, ofarban u maslinasto zelenu - veliko osvježenje nakon dugo vremena ugodnije za oko. Plafon je bijel, a ostali zidovi blago žuti. :)

    avatar

    04.12.2014. (19:11)    -   -   -   -  

  • Mayday

    Ti si piturmajstor i pol!
    Kod mene - sve bijelo, imam hrpu slika posvuda i drugačije ne može, kao u galerijama ;))
    (ostavila sam ti neki zbrčkani komentar ispod posta sa tvojom slikom... prvog, suvislijeg pojeo mi je zli blog-komentarojedac, grrr!)

    avatar

    04.12.2014. (20:27)    -   -   -   -  

  • Mela

    Sviđa mi se tvoja hrabrost i kreativnost. Oni ormari baš su dobri onako oguljeni.
    Ja sam se svojevremeno u jednom drugom prostoru igrala po zidu do mile volje: cvjetovi, otisci spužvice, zrake, cigle... U ovom novom malom prostoru sve je bijelo osim jednog svijetlozelenog zida. Naravno moje djelo.
    Trenutno trebam okrečiti bijele dijelove jer su žuti. Ne da mi seeeeeeeeee !!!

    avatar

    04.12.2014. (20:37)    -   -   -   -  

  • lion queen

    prekrasno... more mi je najljepše :)) a i tigrica, podsjeća na našu tigricu :)) zapravo sve je ispalo jako lijepo....vidi se da imaš talenta, pravi si majstor.

    a kod mene kćer ima talenta... kad je bila mlađa, puhnulo joj da hoće crnu boju na zidu... ja slagala da nema crne boje za kupiti, kad ona jednom sa mnom u pevec, kad tamo crna boja... ufffff morala kupiti, ali nisam htjela gledati što će ona napraviti od sobe. kad ono prekrasna kombinacija zelenih zidova sa crnom prugom ponegdje... hehehe, da ne velim kako se ta kombinacija dojmila njenog dečka kad je očekivajući nekakve pink tonove djevojačke sobe, uletio u tu čarobnu kombinaciju :)))

    avatar

    04.12.2014. (20:39)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Ak domaćini nude alkohola i klope, ma mogu im graditi i keopsovu piramidu u dvorišću. Kameni, ovajjjjj, blok cigla, komad=gajba pive, pa neg umrem kad sazidam!

    avatar

    04.12.2014. (20:41)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Ajte živili! Zaboravih reć.

    avatar

    04.12.2014. (20:42)    -   -   -   -  

  • Just me

    Dobro te imat...na proljeće ću te zaposliti :-)

    avatar

    04.12.2014. (22:45)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    Pablon :)....joj, ne znam kak je to kad se treba prekrivati neka jača boja...još nisam niš strugao niti prefarbavo :))

    Mayday, nije bijelo loše, dobro je :))...ali ne mogu da nešto ne bojam, još od bojanki kao mali :))......lijepo je to kad ima slika, ni ne treba krečiti.....ko zna, možda jednog dana bude tako i kod mene, evo počeo sam danas drugo platno..veli žena da mi ova prva slika izgleda kao da se Ficho igrao, a nije ni daleko od toga :)....vidio sam komentar, hvala ti...malo škicam i po netu, učim :)

    Mela, i treba se igrati, cijeli život, kao i učiti :))...ak ti se neda, čekaj dok ti se bude dalo :))...koja pametna rečenica :)...al kak drugačije...kod mene su dugačke pauze, jer ak mi se neda, onda mi se neda.....hvala ti....

    Lion Queen, ta kombinacija crne i zelene je odlična, barem meni :))...ima ti kćer ukusa, hehe.....jedva čekam da si neku sliku napravim sa crno-zelenom kombinacijom....hvala ti.....

    alexxl, ma niko više ne zove za ništ....evo, jedan na poslu treba nekaj betonirat, i velimo mu da kaj bu zval mikser, bumo nas pet , šest došli i betonirali....al kad zbroji kolko bi pojeli i popili, veli da bolje zvat mikser,cccc......aj živio !!..

    Just me, može.....čujemo se u proljeće, tam negde 2023. :))...vidiš da imam faze farbanja, svakih 10-15 god :))))

    avatar

    04.12.2014. (23:17)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Prva liga!
    Al treba znati tako lijepo crtati.Svaka čast!

    avatar

    05.12.2014. (10:45)    -   -   -   -  

  • crasho

    To je moj tip farbanja...moj stan je dizajniralo nas 10-ak. Ja naravno dnevni boravak...zidovi boje vanilije i jedan zid tamno plavi, a ćoškovi sa trokutima iste plave boje, s tim da se sa plavog zida prelamaju preko ćoška (slučajno je tak ispalo). I čoškovi uz vrata i prozore su plavi.
    Kad sam krečio kuhinju (iz koje imam šankić prema dnevnom boravku) zid u šankiću sam krečio u bojelo ali onda shvatio da i nakon ispiranja u 20-ak voda nisam dobro oprao valjak i da mi ostavlja plavičasti trag (kad sam već skoro bio gotov) i živčano lupio po zidu čelom valjka. Ostala je plava točka od udarca..... i onda sam ''otočkao cijeli zid :-).
    Hodnik sam puknuo u bijelo...dok nisu moja ženica i njena frendica, jedne večeri oko 22 h, nakon neke žestice zaključile da bi preko zijelo zida valjalo potegnut crvene trake od cca. 20 cm i tamo gdje se sijeku da bude bijelo....i to sam do ponoći i napravio. Sljedeći da sam ženici reko da zažmiri i ispruži ruke dlanovima prema gore. Namaljo sam joj ruke tom crvenom bojom pa je ostavila otiske na nasuprotnom zidu a nakon toga i vlastite otiske stavio do njenih. Kupaona je u crno-bijeloj tehnici, ulazni vjetrobran u crvenobijeloj kao i hodnik.... Na kraju mi se više ogadilo krečenje pa je spavaća ostala neokrečena već 10 godina :-). Ak koga zanima, pošaljem mu mfotke na mail :-)

    avatar

    05.12.2014. (11:34)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Moji zidovi su bijeli zbog prekopreviše fotografija i slika na zidovima uz iznimku jednog crvenog detalja :-)
    Kad vidim ove tvoje igrarije vidim koliko sam zapravo dosadno-predvidljiva

    avatar

    05.12.2014. (12:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...