Komentari

belator.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • 20 do asa

    ...bravo Bobi.......

    avatar

    05.10.2014. (20:20)    -   -   -   -  

  • križar

    glazba je nešto (imam i CD za nabrijavanje) bez čega ja ne bih mogla preživjeti dan- od hard roka, sevdalinki, tamburice....i da bravo Bobi!

    avatar

    05.10.2014. (20:35)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    stvarno je pravi MAJSTORE....pjeva i onu našu u mome jeziku...Oh ne Cherie by by Cherie...si še premlada...ma sve so mi SUPER i poznate!!!

    avatar

    05.10.2014. (21:03)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Čitam tvoj opis o tvom odnosu prema muzici, kao da opisuješ mene. Nikada se nisam zalijepio za neki trend, nikad nisam znao sve pjesme nekog pjevača ili sastava od riječi do riječi, ali volio sam i sad volim različitu muziku - od ozbiljne, do angažirane, zabavne, tehno, nekih narodnih, izvornih. Svega. Samo da u tome prepoznam kvalitetu, trud i talent. Volim kada u riječima prepoznam poruku, pa kad je ta poruka i dobro uglazbljena, zavolim i tu pjesmu. Ali, isto tako punio je pjesama koje ne zadovoljavaju niti jedan od kriterija da bi bila zapamćena, ali je obilježila neki trenutak, neki lijepi događaj i stalno me podsjeća na to nešto lijepo. Odmah mi je i pjesma lijepa.

    avatar

    05.10.2014. (23:24)    -   -   -   -  

  • zahira

    i ja sam poprilično različita kad je glazba u pitanju...kao da se potreba za njom očituje u fazama na dane...par dana uživam jedno, narednih par dana nešto drugo, a i spremna sam za uvođenje novina...npr. klasiku sam gotovo uvijek preskakala (?) a sad mi nešto paše...

    avatar

    06.10.2014. (02:06)    -   -   -   -  

  • Hrvatski ŠTIT Stojković

    INCIDENT IZMEĐU DEJANA JOVIĆA I IVE JOSIPOVIĆA

    Predsjednik RH., Ivo Josipović smijenio savjetnika Dejana Jovića, jer je davao štetne i pogrešne izjave.

    Zbog neslaganja u stavovima, predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović razriješio je Dejana Jovića dužnosti glavnog analitičara u Uredu predsjednika RH.

    Dejan Jović se našao u središtu skandala jer je u članku objavljenom 29. rujna 2014., u časopisu Politička misao Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu ustvrdio da je referendum o hrvatskoj nezavisnosti u svibnju 1991. bio "vrlo neliberalan" te da nije održan u slobodnim okolnostima. Zbog Jovićeve teze HDZ je održao izvanrednu konferenciju za novinare, na kojoj su prozvali i izrugali se Josipovićevoj kampanji...

    -------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr

    avatar

    07.10.2014. (12:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...