Komentari

belator.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • 20 do asa

    ....nastale inspiracijom komentara GP-ZG@ i Zvonke@.......

    avatar

    09.07.2014. (12:08)    -   -   -   -  

  • Zvonka

    hahahahahaha ! ovo je odlično !
    šteta što ideš na more kad ti je tako dobro krenulo :-)))))

    avatar

    09.07.2014. (12:21)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    uživaj na godišnjem i naravno fotkaj....na mom blogu su fotke snimljene u Zadru, na Pagu ili u kvartu....hahah, tri ključne točke....

    avatar

    09.07.2014. (12:21)    -   -   -   -  

  • šašava mamica

    Ajme...ovo je predivno!
    Ja bih, idući s posla doma, mogla stati 10-tak puta, uživati u pogledu, škljocati....Put je "dug" 6km...
    A možda bih baš mogla i stati?!
    Pozdrav s juga!

    avatar

    09.07.2014. (12:21)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    hahahaa, tris komentara u istoj minuti :)))))......hvala društvo......

    Zvonka@.......kak misliš krenulo :))).....kaj hoćeš reći da dok Ficho nije počeo pisati, bilo je dosadno !!??:))))......dosta je bilo fjake tam kod tebe, ajde radit neke.....mi turisti bi neke i potrošili nofca u rukotvorinama "Zvonka" :))

    Čuvarica@........pa ni ne smijem ići dalje od Zadra, kad bi tek onda stigao na more :)).....ako uzmem u obzir da još nisam vidio pola gradova po lijepoj našoj, slobodno mogu reći da mi je Zadar najljepši grad ( osim naravno Zagreba), a Pag najbolji otok :))......

    šašava mamica@.....ja sam znao vračajući se iz noćne smjene po Zagrebu fotkati i zastati par puta do doma :))......

    avatar

    09.07.2014. (12:36)    -   -   -   -  

  • .

    Ficho iz budućnusti...odličan post na tragu SF-a
    Ovaj post spremite u banku u "Vremenski trezor", Ficho će to rado pročitati za sto godina :)

    avatar

    09.07.2014. (12:55)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    V@.....vidiš, vidiš......mogli bi i upoznati taj trezor :)).....nakon gutača kovanica......hvala :))

    avatar

    09.07.2014. (13:15)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Dakle, super post...dotaknuo si se svakakvih tema :)))
    i ja sam povraćala u svakom smjeru vožnje..išli bi smo na planinarenje u Samoborsko gorje, ja bih dušu ispustila do Samobora ...i natrag.
    nismo se niti baš zaustavljali, a piškiti..e to možda, ajde.
    To je takvo stanje duha bilo ... voziš se- povraćaš.
    Moje dijete čita od Plitvica do mora npr. i nije joj baš niš. Uživa :))

    Nego, i mi idemo do Udbine pa na Gornju ploču (na autocestu) i onda desno na Maslenici van :DDD

    Molim te , ne propusti mi mahati egipćanima (figure egipćana u mjerilu 1:1) sa lijeve strane (ak se voziš u smjeru mora)ceste uz neku kuću, mislim da je to u Jošanima , to nam je glavna atrakcija na putu do mora :DDD ne propusti!..a malo prije ,par metara z desna je napušteni kafić, idealno za skrenuti i piškiti uz auto! :)))

    avatar

    09.07.2014. (18:25)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    Lilianke@........hvala na informaciji za napušteni kafić i za egipćane :))))....nisam siguran jesam li ih viđao, stajao nisam tamo.....meni bi i sad bilo zlo u autu da me netko vozi sa uletavanjem u zavoje i sjećenjem zavoja.....a svi su tada povraćali od djece koja su se tada vozila u našem autu....a u nekima drugim autima nisu, kao ni ja , na istoj toj relaciji......ja sam tip koji ne može ići niti na jedan vrtuljak ili slično.......

    avatar

    09.07.2014. (19:03)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Ne stigoh dva dana pregledati omiljene blogove i što nađem. Cijelu lektiru. Sve sam pročitao unazad i samo ću reći - Ficho je sretno dijete što ima takvog oca i želim vam, uključujući i Belatoricu, svu sreću svijeta. Uživajte na godišnjem.

    avatar

    09.07.2014. (19:09)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    Plastik@.....čuj ti Plastik@, svaka ti čast što još stigneš čitati i ove postove.....pored sve gužve koju imaš...čestitam ti na onoj izložbi....pogledao sam i izvještaj kod Mora ljubavi@ i kod tebe.....odlično.....i pazi na onu kravatu kad ju peglaš :))))).....hvala ti i pozdrav od belatorice, belatora i Fiche ......

    avatar

    09.07.2014. (19:34)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Zgodno je ovo iskemijano. Činjenica je da podmladak uvijek nastoji ispraviti ono što je vidjeo da starci pogrešno rade. Pa se onda sve tako ciklički ponavlja.

    avatar

    09.07.2014. (20:39)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    More ljubavi@.......ima tu dosta toga u podsvijesti valjda .....

    avatar

    09.07.2014. (21:31)    -   -   -   -  

  • Euro

    ja se moram strpiti jos tri tjedna do odmora..

    avatar

    10.07.2014. (07:28)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    ahahahaha, lijepo. moj otac isto tako: sjedne u auto i nema van do mora! nažalost, to je još jedna od groznih navika koje sam pokupila od njega (i inače, čovjek, odnosno žena, se začudi koliko od svog oca osobina može naći, a svi kažu - ista si mama.)

    avatar

    10.07.2014. (08:25)    -   -   -   -  

  • Ama Gi

    Kakav djed, takav sin :))

    avatar

    10.07.2014. (12:15)    -   -   -   -  

  • Mayday

    Hehehe
    izvlačiš se, izvlačiš hiperprodukcijom...kao da kod nas na moru nema internet veza, pa nam se nećeš moći javiti tu i tamo, tctctc...

    avatar

    10.07.2014. (13:14)    -   -   -   -  

  • kamena

    onda za tebe ne važi ona... oprosti mi pape, sve te grube riči, i moj život sada, na tvoj život sliči :)... bez zezanja, tata ili pape, za pet si :)

    avatar

    10.07.2014. (13:20)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Zgodnu si temu napiknuo... tj. jesmo li kadri prekinuti "lošu genetiku" i ne propagirati dalje preuzete nadrkane osobine svojih predaka, sva ta bespotrebna "moranja" i fiks-idejne "žurbe" kojih nam je i bez toga pun životni kufer.
    Kad nam se pod starost eventualno (ne nužno) ta "genetika" vrati i ispliva na površinu, djeca će nam već biti " 'z mača van", izvan našeg dosega. Sretniji barem za taj djelić noćnih môra djetinjstva.

    avatar

    10.07.2014. (15:24)    -   -   -   -  

  • kamena

    ma, htjedoh nešto o onom tvom najdužem postu i komentarima što "lijepiš" :))) pretpostavljam da kopi-pastaš, ali ne znam zašto ne kopiraš u kompletu s imenom blogera, pa bi dobio i link, a možeš i sve komentare ispod posta kopirati i zalijepiti iz cuga, mislim bar da je tako, probaj :)))... eto, moguće sam ti nešto i pomogla, ko zna :)))... a moguće i ja napravim neku varijaciju na tu temu... ma, neee istu, jer bi to, ne samo bilo duže i od najdužeg posta, već bi iziskivalo i danonoćno bdijenje uz komp :)))

    avatar

    10.07.2014. (17:32)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Ajd ti lijepo srednjim putem. Malo vozi, ponekad stani jer gle pišati se ipak mora, a i pogled baciti. Pa opet malo vozi, malo više, malo brže da prosjek bude baš taman. Sretno!

    avatar

    10.07.2014. (20:02)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    Euro@....ti ćeš uživat kad mi više nećemo :))

    Bookeraj@.......je li to stvar u generacijama ili nema veze s time ? ja ti ne znam točan odgovor....

    Ama Gi@.....sve je moguće, pa tako i to :))

    mayday@....skužila si me :)).....htio sam ne uzet laptop na more jer od kad sam na blogu bio mi je cilj malo stati s postanjem ,ali uz par pokušaja rekord mi je bio tri dana bez postanja.....a sad mi je prilika konačno srušit taj rekord......a žena me pita : kaj ne bumo uzeli laptop !?? :))

    kamena@....ne vrijedi :))....borio sam se da ne budem ko moj pape ...

    GP-ZG@......upravo to je tema i poanta...ono što me i muči u vezi toga.....mislim da ću ti odgovoriti kroz post, jer ovdje je to nemoguće ...
    kamena@........kopirao sam sa imenom i sa svime.....samo za link je druga procedura, ili sam ja u krivu !??........za svakog bloger koji je komntirao ja sam pojedinačno ljepio u post i odgovarao na sigurnosno pitanje.....jedan po jedan......bio je to dugačak posao, ima ih blizu 200, a i ti si tamo :)).....bilo mi je gušt to radit, ali da ima posla, ima......a za link mislim da treba još jedan dodatni postupak.....

    kamena@.........ljepio sam u kompletu sa imenom, samo mislim da za link treba posebna procedur...moraš ući kod svakog blogera na stranicu i onda kopirati....tako da bi to bio dupli posao.....a bilo je i ovako posla, jer sam svakog blogera posebno ljepio i odgovarao na sigurnosna pitanja....nisam znao drugačije i nije mi bilo teško.......bilo je to puno posla, ali radio sam s guštom :))

    demetra1@.......upravo bi taj srednji put bio najbolji :)).....nafdam se da će Ficho biti taj srednji put....hvala !!

    avatar

    10.07.2014. (23:42)    -   -   -   -  

  • j.

    meni je super kad Grgurević u onom domaćem filmu o brkovima izlazi iz auta prvi put pod Velebitom nakon Njemačke i veli svojoj maloj koja koluta očima "eh, nije ti Berlin Tokio pa da ne moš dovest u cugu"... često ga znam citirati kad bi moja žena zapalila koju na nekoj bezličnoj tifonki, omv-ovki ili crodux-ovki, kako se već zovu ta mjesta, a ja garim do one plave vode da je konačno ugledam i udahnem :) pozdrav!

    avatar

    11.07.2014. (09:57)    -   -   -   -  

  • White Lilith

    Izvrsno, poučno...ma bravo tata!

    avatar

    11.07.2014. (21:52)    -   -   -   -  

  • Simplica

    Ha ha. Falio si ficotovu godinu za podzemnu do zadra. Bila bi to 3044 u hrvata ;)

    Ja pamtim slicne dogodivstine uz moja stalna pitanja: di smo sad, donja dobra, spavaj malo. Di smo sad: gornja dobra spavaj malo. Dan danas znam nabrojati sva mjesta na drzavnoj cesti rijeka/duga resa, cesti kojom rijetko tko sad putuje.

    avatar

    13.07.2014. (10:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...