Komentari

vedranphotos.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Bergaz

    Svašta...

    avatar

    18.05.2014. (18:19)    -   -   -   -  

  • vedran_art

    GP-ZG, ? svašta ima tamo, da, svašta :)

    avatar

    18.05.2014. (19:10)    -   -   -   -  

  • ŠTIT

    20.05.2014., utorak
    HRT - posljednja komunistička državna televizija u Europi

    HRT - SKRIVA SVE SIROMAŠTVO I BIJEDU HRVATSKOG NARODA

    Obavještavamo Vas da je predloženo pokretanje istražnog postupka u Europskom parlamentu protiv Republike Hrvatske zbog povrede članka 11 (2) Povelje o fundamentalnim pravima Europske unije, a odnosi se na nedozvoljeni utjecaj aktualne vlasti na rad Hrvatske radiotelevizije, čime je ugroženo pravo na objektivno informiranje.

    Svjedoci smo još uvijek svakodnevne zloupotrebe Hrvatske radio televizije za političku promociju najviših vrhova vlasti. Tako je u pravilu neizostavan svakodnevni prilog o aktualnom predsjedniku države u centralnom dnevniku HTV-a.

    HRT je jedina „javna televizija“ u Europi koja je pod izravnom kontrolom aktualne vlasti.

    Od osamostaljenja RH pa do parlamentarnih izbora 2000. god. kontrolu nad HRT-om imao je Franjo Tuđman i njegov HDZ. Nakon smjene vlasti 2000. god. doneseni je Zakon o HRT-u u skladu s europskim demokratskim standardima, koji je predviđao izravan izbor članova Vijeća HRT-a.

    Tadašnja vlast je Zakon ipak donijela s figom u džepu, pri čemu je mislila da će paralelnim uvođenjem takozvanog Upravnog vijeća HRT-a zadržati i dalje kontrolu nad HRT-om. Kada je vlast na čelu s Ivicom Račanom shvatila da ne može kontrolirati izravno izabrane članove Vijeća HRT-a, pristupila je ponovnoj izmjeni Zakona o HRT-u i vratila kotač na početak. Zadnja HDZ-ova izmjena Zakona o HRT-u iz 2010. god. dokaz je nekompetentnosti, poltronstva i zlih namjera njegovih autora.

    Zakon je predvidio paritetnu kontrolu političkih stranaka nad HRT-om.

    Zadnja verzija Zakona o HRT u donesena 2012. god. u režiji Kukuriku koalicije daljnje je pogoršanje s namjerom stavljanja HRT-a pod izravnu kontrolu vlasti. Članovi upravnih tijela HRT-a su marionete i poltroni pol. stranaka na vlasti, upravo suprotnost od onoga što Zakon o HRT-u u čl. 25 točka 9. predviđa. Omraženi pojam državne televizije iz doba vladavine komunista i simbolički je potvrđeni imenovanjem Gorana Radmana za ravnatelja HRT-a, osobe koja je bila zadnji direktor HTV-a prije sloma komunizma i osamostaljenja Republike Hrvatske. Goran Radman ovog puta ne dolazi kao eksponent komunističke ideologije nego kao eksponent interesnih lobija.

    Hrvatska treba novi Zakon o HRT-u koji će omogućiti konstituiranje Hrvatske radiotelevizije kao javnog medija. U suprotnom Hrvatska će ostati jedina zemlja u Europi u kojoj vlast neposredno dirigira elektronske medije, koje građani svojom pretplatom financiraju

    Narode prestanite plaćati mjesečnu TV-e pretplatu. To vam je jedan dobar kredit. HRT - radi po zakonima "kurveraja", pogledajte što rade novinari i čiju su oni "pijuni"? Pogledajte u studiju HRT-a u Bjelovaru - tko tamo radi; bez skrupulozni* korumpirani urednik i lopov San Lukić. Maknimo takve moralne nakaze i hendikepe...

    --------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 19.05.2014. (ponedjeljak)
    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 433 520
    Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    ——————————————–
    http://crostojkovic.blog.rs
    ——————————————–
    brankostojk ovic152@yahoo.com
    http://istinazanarod.blog.hr
    ———————————————-
    http://stojkovic1958.wordpress.com
    http://stitonosa1958.blo gger.ba
    http://crostojkovic1958.blogspot.com
    http://obiteljstojkovic.bloger.h r
    http://dijabolik58.blog.com
    ———————————————
    URED: Masarykova 8
    Uredništvo: ŠTIT BJELOVAR
    Članaka; 2084.

    avatar

    20.05.2014. (11:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...