Komentari

belator.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • 20 do asa

    ...svjetlost ili tama.....

    avatar

    12.05.2014. (18:46)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    svjetlost na tvojim fotkama, tama u glavama onih koji nam kroje gače, a nama se crno piše....u stvari kao da na nama treniraju 50 nijansi još crnije, pa da vide na kojem broju ćemo pokrepati...

    avatar

    12.05.2014. (19:11)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    Čuvarica@.......pa nek onda to riješe na brzinu i potamane nas odmah.....a ne ovak pomalo.......počeli su s gljivama, pa će s kestenima, šparogama, i pomalo bu stvarno došlo do naplate zraka kak veli i alexxl@....ili do naplate sunčevih zraka upijenih kroz kožu....porez na tamninu, odnosno tko se više sunča taj nek i plati ......kajgod !!....lepi pozdrav :))

    avatar

    12.05.2014. (19:21)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    E svašta si tu slikovno nadrobio... je l' ti se pomešalo ili ti to namjerno?
    Moram se malo oporavit'!

    avatar

    12.05.2014. (19:39)    -   -   -   -  

  • Rebel With a Reason :P

    Očaravajuće je :D
    ...a valjda će i izlet uskoro.

    avatar

    12.05.2014. (19:53)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Ajd, ajd, @Dvajsdoasa niš od toga, samo zabava za narod, još jedna koska za glodanje. Biti će šetnje po šumama kol'ko hoćeš. Ali, zanima što je ispod, što se valja ispod.
    A s druge strane, jesi li znao da je ulazak u Plitvice u 7. i 8. mjesecu 180 kuna. A ona šefica s pletenicama za sebe kupuje auto za pitaj Boga kol'ko love. I nitko se ne buni. Ako će lova od tih najavljenih ulaznica biti za uređenja staza i sve onako kako su rekli, plus za kvalitetnu zaštitu od požara, ako će dio ići za Gorsku službu spašavanja, slažem se.

    avatar

    12.05.2014. (20:38)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    GP-ZG@.......hvala na pitanju, pomešalo se meni odavno :))).....istina je, svašta tu ima.....i fotki iz grada, sa sela, i sa starog fotića i sa novog, zalazaka i izlazaka itd......prvo je trebao biti naslov " čušpajz " , pa " mix", ali ostavio sam si te naslove za budućnost, jer tek pravi mješunzi tek dolaze :)......tak da je taj naslov koji je, a i dosta je sve tamno, pa nek bude svjetlo.....i samo da znaš da sam se sjetil tebe kad sam stavljal slike i u zadnji tren sam stao, jer bilo bi toga još......eto, trudim se i dalje što manje toga "metnuti".....obećajem svećano : probat ću bit kraći sa slikama, a valjda onda i bolji :)).....jesi došo k sebi ??,cccccc.....pozz.....

    Y and B@..... hvala.....trebalo bi na izlet što prije :)......u šumu, u šumu, u šumu ........

    Plastik@.......jel mi vjeruješ da nikad, ali nikad nisam još bio u Plitvicama !?.......bio sam tamo u dvorištu na kavi i to, ali na jezerima i slapovima ne......počeo je rat kad sam trebao ići sa školom, a kasnije stalno budem, pa budem i nikak......tak da cijenu nisam nikad ni znao.......a ovo za šume mi je toliko smješno.....morao sam malo reagirat, onak na svoj način, malo karikirano, valjda ne zamjeraš :))))....pozz....

    avatar

    12.05.2014. (21:28)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Kasnim u fazi ,pa sam tek danas doznala za ono naplaćivanje boravka u šumi. I bolje, jer bi se samo dva dana više živcirala. Napisala sam mali post o tome. Najradije bih bila stavila tisuću psovki, ali me poslije bude sram što sam prostačila.
    I sad bih opet.

    avatar

    12.05.2014. (22:01)    -   -   -   -  

  • Nisa

    I bi svjetlost,a u tamu nas vrate :-))

    avatar

    12.05.2014. (22:03)    -   -   -   -  

  • cyrano

    Ja bi oblake, a wind fuckere s gađenjem odbijam spomenuti.

    avatar

    12.05.2014. (22:10)    -   -   -   -  

  • Zack

    Koha idiotarija naplaćivanje šetnje kroz šumu! Tako bi mogli naplaćivat i šetanje kroz Markov trg pa neka pokažu primjerom kako se to radi!
    P.S. Slike su mrak! :)))

    avatar

    13.05.2014. (06:26)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    Lilianke@......ma ne bi se trebali oko toga uopće zamarat......već odavno znamo i vidimo tko i kako upravlja našim životima.....nebuloze totalne......

    Nisa@.......najbolje bi im bilo da niš ne vidimo i niš ne čujemo...al da platimo, to da :))

    cyrano@.......ima oblaka na bacanje.....

    pablon@.......e kad bi oni svi nama platili za sve što moramo slušat i gledat...tu manipulaciju, tu nesposobnost, tu političku bagru........bili bi smo tada najbogatiji narod na svijetu, samo da nam plate za bolove koje su nam do sada priuštili :))

    avatar

    13.05.2014. (21:50)    -   -   -   -  

  • Zvonka

    Nisa i V ! DRHTITE ! :-)))))))

    avatar

    14.05.2014. (14:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...