Komentari

zagrebackidekameron.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • U zvijezdama piše

    divno
    SRETAN USKRS ANĐELE MOJ

    avatar

    19.04.2014. (19:10)    -   -   -   -  

  • lion queen

    Predivne fotke...prave uskršnje. Kao i bakalar...uživaš u odmoru u Domovini :)

    Sretan Uskrs!

    avatar

    19.04.2014. (20:15)    -   -   -   -  

  • NF

    Može i bez vegete. Sretan Uskrs!

    avatar

    20.04.2014. (11:35)    -   -   -   -  

  • tignarius

    Sretan ti Uskrs!

    avatar

    20.04.2014. (12:22)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    sve si rekao i hvala ti
    uz silnu šunku janjetinu ja opet ogladnio
    uz ovo bih ja stavio palentu :)
    Sretan ti Uskrs!

    avatar

    20.04.2014. (13:44)    -   -   -   -  

  • ...

    Kada je čovjek zadovoljan nekim jelom nema se potrebe ništa oduzimati, ali niti dodavati, pa tako u kontekstu vezane foto priče o najljepšem otoku, sveukupno gledano, a što se jela tiče, okusno tek pretpostavljeno, izvrsno. Sretan i blagoslovljen Uskrs, pun iskrene ljubavi i radosti ;)

    avatar

    20.04.2014. (14:51)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Kaj se tiče pisnja i prtečih fotki,tu si ostal majstor :D
    Mir u duši i ljubav u srcu neka svjedoče Tvoje JESAM i BITI Tvojih najdražih!SRETAN USKRS!

    avatar

    20.04.2014. (17:55)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Otok ti je krasan, ali bakalar iz leda ne priznajem! U odnosu na sušeni to je kao šunka iz leda u odnosu na drniški (ili istarski, odnosno dalmatinski) pršut!
    SRETAN USKRS!

    avatar

    20.04.2014. (20:00)    -   -   -   -  

  • Goga i Mario

    joj meni ti taj bakalar ljepo zgleda, al nebi ga baš probala...:(...no svejedno uživaj u svom zavičaju i sve najbolje ti želim, sretan Uskrs!

    avatar

    20.04.2014. (20:07)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Sretan ti Uskrs , danas na kraju dana.
    PS: ne priznajem filete iz leda ako nije nužno!

    avatar

    20.04.2014. (22:18)    -   -   -   -  

  • bartimej croata

    Sretan Uskrs.
    Dobar recept i fotke.

    avatar

    20.04.2014. (23:17)    -   -   -   -  

  • sewen

    Što se kuhanja tiče, dobro Rick pjeva....
    A u sličnoj ljepoti marine, sinoć sam uživao ne vjerujući da se zemlja okreće, već samo sunce....

    avatar

    21.04.2014. (07:31)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    Vjera da bol može postati zdravljem,
    da smrt može postati životom,
    životom vječnim...
    Jest, to je Uskrs!

    Sretan Uskrs tebi i tvojima, kao i svim posjetiteljima tvog bloga. Ili je bolje reći Radosnu Vam vijest javljam, Uskrsnuo je, smrt je pobijeđena, dobili smo odgovor na pitanje smisla života, gdje idemo što je iza groba.
    Nema kraja već život vječni, teško je to povjerovati, grub je to govor, ali to je poziv na Ljubav, poziv na sreću i bratstvo među ljudima koji svi očekujemo budući život, Dovoljno je da vjerujemo poput gorušćina zrna.....
    Mijenja nam se perspektiva čitavoga života, nažalost mnogi ne vjeruju u tu temeljnu istinu naše vjere ili samo formalno vjeruju, zato i nemaju što slaviti ali ja pozivam da proširite ovu Radosnu vijest na sve blogove za sve ljude, jer to je neizmjerna sreća koja se samo povećava dijeljenjem sa drugima

    LP i BB

    avatar

    21.04.2014. (14:11)    -   -   -   -  

  • Odsutnost matične ploče

    Vegeta je za amatere....sretan Uskrs, uživaj na svom otoku :)

    avatar

    21.04.2014. (18:21)    -   -   -   -  

  • Plastik

    Malo Njivice, malo Porat, eto tebe u susjedstvu :-)))

    avatar

    21.04.2014. (20:22)    -   -   -   -  

  • Euro

    sve za 10..
    Nadam se da si dobro proslavio Uskrs..

    avatar

    22.04.2014. (14:30)    -   -   -   -  

  • križar

    Post Vam je raspjevan, mirisan,njami,morski, životan, ma divotan!

    avatar

    22.04.2014. (19:52)    -   -   -   -  

  • starrdust

    fotonovela je odlična, meni je baš super kad muškarci kuhaju. :D
    samo se ne mogu odlučiti jesu li mi ljepše kulinarske ili morske fotografije. biram mix obje vrste. mmm, savršenstvo. :))

    avatar

    23.04.2014. (00:59)    -   -   -   -  

  • Potok

    Gastronomija nije znanost, ona je umjetnost. A i fotke "tvog otoka" su proizvod umjetnika života. Uživaj i... podijeli to s nama.

    avatar

    23.04.2014. (18:15)    -   -   -   -  

  • EuM

    Sretni su oni koji vjeruju u tu istinu
    koriste ovo vrijeme o kojem se govori u Svetom pismu:
    "Doći će čas kada će ljudi morati štovati i ljubiti Boga
    Onako kako On to želi".

    (Radosna vijest ne može biti spam...)
    Novi nastavak...
    Lp

    avatar

    25.04.2014. (18:54)    -   -   -   -  

  • brigita3

    Posto se ja tek ucim da budem Primorka, pocela sam da pripremam i bakalar. Nazalost, ovdje gdje zivim trenutno ima samo smrznutog pa mi dobro dodje ovaj tvoj recept. Iako, kao kontinentalka takodjer koristim nesto i od ovce... doduse ne parmezan ali jagnjetinu, posebno ovu mladu koja je za Uskrs nasa tradicija. Pozdravljam!

    avatar

    27.04.2014. (10:43)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Sadržajan i vizuelno lijep post!

    avatar

    27.04.2014. (19:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...