Komentari

iznjeneperspektive.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Iz njene perspektive

  "Faced with the choice of enduring a bad toothache or going to the dentist, we generally tried to ride out the bad tooth." Joseph Barbera

  avatar

  08.04.2014. (21:49)    -   -   -   -  

 • Neverin

  od kad sam pao na zube za rođendan i popravio jedinice sad roštam s tim jebenim četkicami nakon buđenje, nakon bilo kavkog jela, prije spavanja, a i ponekad sanjam da perem zube.

  avatar

  09.04.2014. (15:42)    -   -   -   -  

 • babl

  Recept za uklanjanje boli iz GORNJIH zuba (nažalost ne djeluje na doljnje): kad se nađeš zbog zubobolje na rub samoubojstva, nalij na dlan što jačeg alkohola (rakijetinu, votku, medicinski alkohol) i usrči to kroz nos. Prilično je neugodno, ali bol prestaje kao odrezana nakon tri do pet sekundi i ostaješ anestezirana tri do šest sati (što bi trebalo biti dovoljno da stigneš nekom zubaru). Isprobao na sebi i nizu prijatelja.

  avatar

  11.04.2014. (09:34)    -   -   -   -  

 • Iz njene perspektive

  @neverin Razumijem u potpunosti, toliko su me ti zubi izmaltretirali da ih redovito sanjam. Eh a ima onih koji nikada problema s njima nisu imali...
  @babl Ovaj savjet zvuči dovoljno grozno da vjerujem da stvarno funkcionira :) Nadam se samo da ga nikada neću morati koristiti (ma da sigurno hoću). Hvala :)

  avatar

  11.04.2014. (12:15)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...