Komentari

belator.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • 20 do asa

    .....njegovi papiri i zapisi su sada u Beogradu...ali pogodite, fale neki važni papiri..moguće baš oni pomoću kojih bi mi danas imali besplatnu energiju.....

    avatar

    07.03.2014. (00:47)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    razlika između pedera i pederčine, je otprilike ista kao razlika između seljaka i seljačine....

    avatar

    07.03.2014. (03:51)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Moj sin je bio dugo demonstrator Teslinih opita u Teslinom muzeju, pa sam ga bolje upoznala nego "obični" posjetitelji. Naravno, do važnih papira nisam mogla doći, a i ne znam što bih s njima.

    avatar

    07.03.2014. (06:09)    -   -   -   -  

  • transitgloriamundi

    meni je većina amera, kao i većina dobitnika nobelove nagrade - pederčina.

    avatar

    07.03.2014. (07:46)    -   -   -   -  

  • Zvonka

    zasluženo je dobio krasan muzej u Smiljanima !

    avatar

    07.03.2014. (08:10)    -   -   -   -  

  • Euro

    ne lude srbi bez veze za njegovim pepelom..

    avatar

    07.03.2014. (08:56)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    slažem se sa tobom da je Edison pederčina, kao i toliki drugi, no kad bi išo nabrajati sve pederčine kroz povijest i sadašnjost lista bi bila preeeeeduuuuugačkaaaa

    avatar

    07.03.2014. (08:58)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković - ŠTIT

    10.03.2014., ponedjeljak
    ZDRAVKO MAMIĆ JE "SOTONA U DINAMU"

    Mamić je za mene "sramotan čovjek", on funkcionira po onom principu: "kruha i igara". Silno mi je kada se on hvali da je "Hercegovac" , rođen je u Zidinama, pokraj Tomislavgrada. Malo se zna o njegovom Hercegovačkom porijeklu. Mamić je postao član počasne lože u politici i biznisu nogometnog kluba "Dinamo". Mamić je po mome gledištu ličnost sa "buvljaka". On je cirkusant i šoumen... Glumi pačenika a nasilnik je i bezobraznik. Napaćeni narod gleda sotonu kako ih mulja i laže,.., i viče svojim protivnicima; "marš", "đubre", "smradovi" itd. Zdravko Mamić nije nogometni meštar, nego on je cigajner koji prodaje igraće kao robove na tržnici, tj. kao "trkaće konje". Mamić je štetočina za društvo i civilizaciju. Kune se u domoljubstvo a nikad ništa nije dao za Domovinski rat u Hrvatskoj. Oko njega u Bjelovaru skupili su se svi ratni profiteri. Mamić kad dođe u Bjelovar, onda sa svojim podanicima tu se peku prasci i janjci. Treba vidjeti koji je to krug ljudi oko Zdravka Mamića?!

    Mamić je narodni provokator koji mjeri svojim ne istomišljenicima "kurac do lakta". To je "lajavac" od čovjeka i eshibista... Općarava i zavađa i nasmijava kao klaun - zato ga oni vole koji ga ne-kuže... Lijepi novčanice na čelo i pleše na stolu kao razbojnik... On može sve za oteti novac od građana. Taj perverznjak pokazuje na svojim press konferencijama za novinare "ženske gače" tangice ispred TV-e kamera.. Njegovi politički prijatelji su: Silvije Degan, Željko Kerum, Josip Manolić, Đurđa Adlešić, Milan Bandić, Stjepan Mesić, i dr. Mamić u stilu razvratnika plazi jezik i koluta sa svojim očima, diže palac "kao veliki Cezar" a i po potrebi "sramotni prst... Pokazuje emocije na koje na-sijeda glupi narod. Zdravko po restoranima zaključuje poslove o "kupnji i prodaji" nogometnih igrača,.., gdje s partnerima jede i pije, pleše uz tamburice... Gdje je tu ministarstvo sporta i inspekcija? Mamić zove političare kad treba novac iz proračuna.

    Sramotno je tko se sve bavi s nogometnim biznisom; Miroslav Blažević "Čiro" bivši UDB-in špijun iz Francuske, pokojni starac Vlatko Marković, sve njih prate "crne mrlje" i nemoral... Mamić je sudjelovao kriminalnoj pretvorbi drvne industrije "Česma" to mu je omogućila lokalna politika. Taj lakrdijaš i ljigavac u "stilu je Milana Bandića", on dopodne je "kršćanin" a poslije podne nosi bedž od druga Tita i na antifašističkim je skupovima. Tako Zdravko do podne vrijeđa Srbe a poslije podne ih poziva na Jadransko more i gost je u Beogradu na njihovim medijima... Zdravko Mamić je: bludnik, phlepnik, dvosmislica, bestidnik,,.., koji je farsa i ludorija za bijedan i nezaposleni narod. Sjećate li se njegove izjave, "Jugoslavija je bila najljepša zemlja". Ima onih koji tvrde: "Zdravko ti si bolestan!" Bjelovar i drugi gradovi ispisani su s grafitima: "Mamiću odlazi", "potrubi za Mamića", "Mamiću cigane" itd.

    U zapadnom kulturnom svijetu Mamića ne bi u sportu i medijima držali pet minuta. Na ovom slučaju se pokazuje sva primitiva i zaostalost ovog naroda. Njega nije nitko uhvatio za uho i pripalio jednu pedagošku po prljavom obrazu. Taj lik bi trebao imati bistu u Bjelovaru, ali nema jer ništa nije učinio za grad ili bolje rečeno za nogometni život i sport. Nije dao ni pet lipa za klubove NK "Mladost" i NK "Bjelovar". Ulice nam se zovu po propalim i suicidnim pjesnicima, po religijskim vođama i šarlatanima... Kad netko od novinara napiše neku istinu o Mamiću, ovaj mu odmah prijeti da će mu; "iščupati srce i prerezati vrat" kao pijevcu. A i ministar Željko Jovanović je "nitkov" jer obećao je da će; "isušiti Mamićevu močvaru", i nije učinio ništa. Tako da je i dalje HNS leglo mita i korupcije... Mamić po Zagrebu hoda u bijelom odijelu, i glumi kicoša,.., nekada je taj mladić na bjelovarskoj "Plinari" istrpavao i utrpavao građevinarski materijal i ogrjev,zarađivao je novce. Tada teretni prijevoz se odvijao putem konja i zaprežnih kola... Najviše na "Plinari" su kirijali Cigana-Romi. Dok je odselio u Zagreb - Sesvete na dinamovom stadionu prodavao je korice i kikiriki...

    Mamić koristi nogometni rasizam u svoje korisne svrhe. Tog prostaka skužili su i BBB i počeli ga raskrinkavati.. Mamić je potkupio pristaše BBB-a i tako maknuo one nepoželjne. Mamiću u srcu nije sport, nego on je "vampir" za lovu i svoju korist. Više ne vrijedi ona: "Oj Dinamo, tko udari na te, s Lištice pucati će granate!" Maamić i njegova agencija ne plaća državi porez a i dalje se on hrani medijskim (niskim) koficijentom inteligencije. On je kao prostitutka koja se grli i ljubi sa svakim samo da joj bude dobro. Ovo je smak nogometnog svijeta u Hrvatskoj. Kraj toga što je Mamić vulgaran i izvodi striptiz, drapa odjeću sa sebe - kao biblijski svećenik (Mk.14,63.), koji tvrdi da je on istina i pravda... NK "Dinamo" je htio kriminalno privatizirati kao bjelovarsku DI "Česmu": Mamić je "svetac i budala", sve po potrebi.

    ---------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BR

    avatar

    10.03.2014. (14:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...