Komentari

biggest-fan-of-twilight.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Voyager-nova generacija

    Pozdrav curo draga,

    zanimljiv post za sve ljubitelje filma, ja ove godine nisam baš toliko u tome da bih mogao dati kvalitetan komentar,l ali bilo mi je zanimljivo pročitati post, drago mi je da si uspjela pronaći nešto zanimljivo i u mome postu iako bi za pretpostaviti za nekoga tko piše postove kao ovaj tvoj moj trebao biti dosadan. Drago mi je ako si pronašla zanimljivih detalja ali svakako bi se iz onih povijesnih situacija mogli napraviti lijepi filmovi, ja volim npr pogledati povijesne spektakle ;)

    avatar

    06.03.2014. (21:06)    -   -   -   -  

  • Voyager-nova generacija

    Vjera da bol može postati zdravljem,
    da smrt može postati životom,
    životom vječnim...
    Jest, to je Uskrs!

    Sretan Uskrs tebi i tvojima, kao i svim posjetiteljima tvog bloga. Ili je bolje reći Radosnu Vam vijest javljam, Uskrsnuo je, smrt je pobijeđena, dobili smo odgovor na pitanje smisla života, gdje idemo što je iza groba.
    Nema kraja već život vječni, teško je to povjerovati, grub je to govor, ali to je poziv na Ljubav, poziv na sreću i bratstvo među ljudima koji svi očekujemo budući život, Dovoljno je da vjerujemo poput gorušćina zrna.....
    Mijenja nam se perspektiva čitavoga života, nažalost mnogi ne vjeruju u tu temeljnu istinu naše vjere ili samo formalno vjeruju, zato i nemaju što slaviti ali ja pozivam da proširite ovu Radosnu vijest na sve blogove za sve ljude, jer to je neizmjerna sreća koja se samo povećava dijeljenjem sa drugima

    LP i BB

    avatar

    21.04.2014. (14:38)    -   -   -   -  

  • Nina Photography

    Predivan post za ljubitelje filma svaki put se iznova iznenadim.
    Svakako pogledaj film: Divergent (različita ) u glavnim ulogama su : Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet nezz jeli njih voliš ali odlični su glumci i svakako pogleda film Krive su zvijezde film je po meni najbolji u zadnje vrijeme sto je snimljen, isto glumi Shailene Woodley eto to su moje preporuke :)

    avatar

    15.07.2014. (17:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...