Komentari

belator.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • 20 do asa

    ...bumo vidli, rekli su slijepci....

    avatar

    03.01.2014. (17:36)    -   -   -   -  

  • .

    :)))...kad se nije moglo na blog, ja sam otišla igrati belu, meni je veći problem kad mi nešto prestane biti zanimljivo...a to se često događa...

    avatar

    03.01.2014. (17:59)    -   -   -   -  

  • apis

    još jednom ista pitanja, ovoga puta povezanog s ovisnošću o kocki:
    Zašto ne mislimo o tome što nam znači životno iskustvo, zašto samo shvaćamo sve olako i nemamo nikoga tko bi nam protumačio što je to što nismo shvatili i ne znamo? Zašto premalo njih žedno je molitve za prosvjetljenje vlastite pameti?

    avatar

    03.01.2014. (19:16)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Sve je to tek igra ega ;)

    avatar

    03.01.2014. (20:13)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    haha.....sjećam se ja i kad si reko da čitaš i pišeš isključivo kratke postove, pa ti sad odradio za tri dana.....ali čovjek se mijenja....čitam te sutra :-))

    avatar

    03.01.2014. (20:20)    -   -   -   -  

  • Zvonka

    nisam ovisnik ni o čemu ... dobro, možda o čokoladi i blogu,
    al o nečemu moraš biti, zar ne ???

    avatar

    03.01.2014. (21:33)    -   -   -   -  

  • Nemezis

    hah, baš se (ne baš) uspješno ostavljam svoje ovisnosti o cigareti, taman krenuh pisat post o tome, ali si mi dao ideju za drugu temu. Donekle :)
    Što se tie ovisnika o svemu navedenom, poznajem iz prve ruke alkoholičara, ovisnika o kocki također. Drže se ok već godinama, ajmo reć da su se riješili svojih demona. Ali ne mogu reć da poznjem ikog tko je imao posla sa heroinom, iako naslućujem. Nije baš tema koja se samo tako pokrene, a kamoli još i iskreno govori, pa o tome ne mogu ništa reći.
    Svaka je na svoju stranu gadna, i mislim da na kraju ovisi puno više o osobi nego o supstanci kako će priča ići dalje :)
    Uostalom, to i sam znaš ;)

    avatar

    03.01.2014. (23:47)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    V@.....bela, 20 do asa, bio sam ovisan i o tome :)...nekad smo stalno igrali......a ovo sa prestankom zasnimljivosti mi je poznato...neke stvari za koje sam mislio da će me držati i bile snažne, znale su me samo iznenada prestati zanimati za par mjeseci....mislio sam da će bit tak i sa blogom, al još ne popušta :)....pozz..

    apistia@..mislimo, barem ja.....sve što mi se događalo gledam kao bitno i važno.....potaknulo me na razmišljanje i upoznavanjem sebe....živim i učim...pozz ....

    kalorijski@.....može bit :).....

    Čuvarica@.....sjećam se i ja :)).....još uvijek stojim iza toga da volim pisat i čitat kraće postove..draži su mi....i ovi moji neki duži mi nisu baš kao oni koje volim...al i ovaj sam skratio koliko sam najviše znao.....i dalje mislim da postovi tipa annaboni@, ili kao i tvoji puno kažu u manje slova, a to mi se čini da ne može svatko...i to treba znati..u malo riječi reći puno....nije to lako, ali vježbam....pozz...

    Zvonka@.......ma svi smo o nečemu ovisni...ako ništa drugo, neki o suncu, neki o ljubavi, neki o dobroti....možda smo svi ovisni o prirodi.....ne znam.....tvoje ovisnosti su stvarno za zapitati se, naručito ova o čokoladi, trebalo bi se obratiti stručnjacima :))))..još kad se navučeš na akrilne boje :))

    Nemezis@...čestitam na ostavljenoj cigareti :))...mislim da je to veliki uspjeh....i mene čeka i ta borba, ali još nisam odlučio, makar znam što je prestanak....već sam prestajao na par godina i opet se vraćao....drago mi je ako sam ti dao ideju za neku temu.....izdrži to s cigaretama :))...

    avatar

    04.01.2014. (02:09)    -   -   -   -  

  • Perce

    Evo sutra je svanulo i posta još uvijek nema. :D
    Na sreću nikada nisam bio naročito okružen ljudima koji su bili ovisni. Bilo ih je dakako, ali sve u malim brojevima.
    Sam sebe često obamanjujem da su određene stvari samo rezultat moje fascinacije nečim novim. Osim cigarete.
    Samo sam ovisničke naravi iliti kad se uhvatim nečega to radim do ekstrema, dok ne otkrijem sve što želim otkriti o tome. Zbog toga i bježim kao vrag od tamjana od kojekavih supstanci pa i alkohola. Ne vjerujem sam sebi.
    A blog? Da, mislim da sam postao ovisan. Odem na kafu i razmišljam o čemu bih mogao pisati post, vratim se doma i shvatim da ne znam o čemu sam s frendom razgovarao. Opasno, opasno.
    Bilo kakvi jeftini užitci su opasni.

    avatar

    04.01.2014. (11:32)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Poznajem cijelu paletu ovisnika,bivših,pokojnih i sadašnjih.
    Poznam i čovjeka koji je bio "vikendaš",uzimao je heroin s vremena na vrijeme,ali je valjda imao i dovoljno čvrsti karakter da stane na vrijeme.

    Ovisnik sam o cigareti,čak se začudo nisam nikad ni ostavljala,a valjda će jednom doći i moj red da se uhvatim u koštac sa svojim demonima :))

    avatar

    05.01.2014. (13:18)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Eto, već dva dana ne napisa post.. valjda nisi tako opasno zakačen :))

    avatar

    05.01.2014. (17:00)    -   -   -   -  

  • Euro

    idemo dalje

    avatar

    07.01.2014. (09:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...