Komentari

b3.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • apis

  Naslov je izvanredno sročena isprika za budale koje bi trebale poduzetništvo vladajućih ocijeniti visokom ocijenom unatoč svemu. Je li isprika onog tko je sročio naslov pozamašna hrpica što mu je kapnula u džep?

  avatar

  27.12.2013. (13:15)    -   -   -   -  

 • Wall

  najvažnija struka i zvanje u svakom (posebno našem neobrazovanom društvu podložnom manipulaciji) je učitelj/ nastavnik/ profesor). godinama boluje od negativne selekcije kadrova, nerazumijevanja društva oko važnosti i potrebe kvalitetne selekcije, adekvatne nagrade i valorizacije u društvu. no, kad sindikalist završi u politici, ministasrtvu ili saboru- od njega se očekuje prvenstveno lojalnost bazi, a ne novom gazdi (svejedno je li to hdz- ili vinko "preporod" sdp). "Preporod" je porodio preporod samo za Filipovića, ne i za struku. a u tom moru kojekakvih akcija, što bi trebali učitelji? stalno nekome nešto potpisivati? trebaju borbu započeti u zbornici, borbom za bolju kvalitetu nastave i jadnog nivoa znanja koji daju kao popudbinu ovoj jadnoj hr reality generaciji djece.

  avatar

  27.12.2013. (14:12)    -   -   -   -  

 • Vitae...

  Jutros sam ga procitala na portalu Nastavnici.org i pronasla mjesto u navedenim grupama za sve moje kolege iz zbornice, mada je vecina potpisala peticiju.
  Cini mi se , vise automatizmom, nego promisljanjem, ali to su vec nijanse naspram onih koji se nisu usudili potpisati uz nebulozna objasnjenja.
  Iako, kome trebaju objasnjenja kad sve prolazi u ovoj nasoj siromasnoj i jadnoj , a najjadnija je istina da ljudi koji se boje potpisati ili imaju neko sumanuto objasnjenje zasto ne treba potpisati, odgajaju djecu u istom tom lignja duhu. I tudju i svoju!
  I zato, neka nam je kako nam je!

  Kako god bilo, sretni blagdani!

  avatar

  27.12.2013. (14:51)    -   -   -   -  

 • NF

  U PGŽ je peticija prošla nešto lošije od očekivanog pogotovo u srednjim školama, tu je bila još jedna racionalizacija, zaposlenici su kao i uvijek dobili prijevoz, a i osnovnu plaću, te prisutan je i strah koji nije potpuno neutemeljen jer nekoliko povjerenika isključivo sindikata Preporod ima problema sa satnicom na svojim školama, o svom slučaju sam pisao ne samo na blogu i pisat ću, primjere nekompetentnosti,gluposti i cinizma ravnatelja podržanih od strane ministra koji je prigrlio te nezamjenljive kadrove, te podržava sva moguća kršenja kolektivnih ugovora i prije nego što ih jednostrano gasi, skupljam i tempirat ću vrijeme objavljivanja jer čekam da se još par tragikomedija zaoštri. Na peticiji koju sam poslao iz svoje škole više je potpisa obrisanih korektorom nego potpisanih, netko se sjetio što je istina da ministar potpisuje napredovanja.
  Wall nema pojma kao ni taj agitator drugog sindikata kojeg si citirao: 1. Filipović je otišao u vrijeme Primorca, znači "kupio" ga je HDZ (ni ja baš ne pravim razliku između tih organizacija ali ipak...) . 2.Ova peticija je uperena protiv ministra koji pripada SDP-u, isto meni svejedno. 3. Čuj Wallovih frazetina " trebaju borbu započeti u zbornici, borbom za bolju kvalitetu nastave i jadnog nivoa znanja koji daju kao popudbinu ovoj jadnoj hr reality generaciji djece."
  Da, s ravnateljima političkim komesarima, malo sutra.
  Post kao post dobar.

  avatar

  27.12.2013. (15:33)    -   -   -   -  

 • Wall

  @NF, tebi su to možda frazetine,ali pogledaj se i pogledaj u svojoj zbornici-koji su to redikuli nastavnici, koja nekompetentnost, koja negativna selekcija, koji jad i bijeda- miševi i vjeroučitelji, polupismeni nastavnici (a takvi su im i profesori na Učiteljskim fakultetima); knjige skrojene za buduće polupismene akademske građane (čast rijetkim izuzecima kojijoš jurišaju na vjetrenjače i misle da imaju poziv, zvanje i poslanje, a ne hvatanje krivina i dovoljno satnice). no, razumijem tvoje ogorčenje vlastitim bijednim položajem, no iz tvojih 'sindikalnih' blog-postova pročita se i tvoj stav prema svemu,, pa i sindikalnoj borbi. o porukama koje širiš pa i slikom i tekstom (u se-na se-poda se)...da ne govorimo...

  avatar

  27.12.2013. (16:03)    -   -   -   -  

 • NF

  zanimljiv način komuniciranja, upozoriš na tri nelogičnosti i to pod 1,2,3 i ništa, idemo dalje s drugim vrednosnim stavovima. ok, može, ja sam osnivač preporoda u svojoj županiji i uvijek sam imao svoje ja, nikad bio apartčik pa me vrijeđa kad ti ili onaj agitator klipan poistovječujete članstvo s vođama no razumijem taj način rezoniranja i pomalo žalim. u podršci studentima svojevremeno sam bio potpisan ispod žižeka ispred sindikalaca svoje županije npr., središnjica nije,na jedan prosvjed mi nismo išli itd.. al vi ste navikli na pravolinijska ce-ka ustrojstva, to nije moj problem...
  inače u školstvu filozofski podržavam draganu bolješić i njenu udrugu slobodnih škola, no već sam napisao, kreativci profesori pored ravnatelja komesara i apartčika nažalost ovdje imaju minimalne šanse...

  avatar

  27.12.2013. (16:36)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...