Komentari

belator.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • 20 do asa

    ....iš vjetar, iiiiššššš......

    avatar

    26.11.2013. (17:41)    -   -   -   -  

  • jelen

    Odlično riješena stvar! Impresivno!
    Treba kod nas par tih stezaljki sa onim jakim konstrukcijskim ljepilom zalijepiti izvana na crjepove, da ih više ne skida vjetar... idem odmah po lojtru :-)
    Ovdje večeras opet orkan.

    avatar

    26.11.2013. (20:26)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    vajrapani@.....bit će dovoljno par komada manjih ili stavi jedan veći i crijep je siguran:)).....provjereno i šljaka.....samo sam možda fulao sa nazivom istjerivač, možda bi točnije bilo otjerivač, ak postoji ta riječ ...ili odtjerivač.....

    avatar

    26.11.2013. (20:34)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    stavila sam i ja tjerače vjetra, ali na šestom katu nekak slabo rade.....

    avatar

    26.11.2013. (21:54)    -   -   -   -  

  • 20 do asa

    Čuvarica@.........a ja se mučim tu sa nazivom istjerivač,otjerivač ,a ono paše tjerač vjetra...baš sam tudum....dok nisam vidio u komentaru uopće se nisam sjetil da je zapravo ispravna riječ tjerač....ne znam zakaj slabo rade :))??...tu kod nas rade dobro,evo Ficho spava bezbrižno danas...valjda ima za nabavit više vrsta ,mi imamo za prvi kat....

    avatar

    26.11.2013. (22:08)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Zemlja je dugo bila ravna ploča. Sve imalo složenije, ovisnije, ... za što mislimo da znamo, vidimo, ... prije svega je vjerovanje, pa i onda kada vjerujemo da dokazi dokazuju to u što vjerujemo i vidimo ;)

    avatar

    26.11.2013. (22:52)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Ajme, kako su klinci slatki i divni, i kako sve u njihovom malom svijetu tumače kroz sebe, on voli te kante, one su dio njega, tako zanimljive i zabavne ,a sad te iste bivaju bacane uokolo, nemoćne pred vjetrom; kao da je i njega samoga taj vjetar nosio uokolo.......normalno da se bojao ,kad je ponovo puhalo (a btw. tu je fijukalo kao ludo)
    stvarno si domišljat i svaka čast na maštovitosti. Nije fer od žene da se do suza smijala, ali tko se nebi?:)))
    a, slatkiš mali.....(to Ficho, ne ti) :D

    avatar

    26.11.2013. (23:24)    -   -   -   -  

  • Alica u zemlji čudesa

    Blago djeci jer vjeruju :) A blago i odraslima koji se imaju za što uhvatiti kada ih je strah. Ja recimo mantram, kada god sam uplašena i sama i tužna, neprestano ponavljam u sebi: proći će, proći će, proći će....i gle čuda stvarno prođe, nekad brže, nekad sporije, ali prođe...

    avatar

    27.11.2013. (07:25)    -   -   -   -  

  • Neverin

    što nije bilo lakše da mu pokažeš onu poznatu scenu iz American beauty gdje je onaj samotni susjed snimio najlonsku vrećicu koju okreće vjetar :)

    avatar

    27.11.2013. (17:32)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Podsjeti me na jedan davni, sličan događaj. Išao sam sa sinovima u prirodu, tražiti gljive. Našli smo i grančicu (onaj cvijet što ga divljim ljiljanom zovu). Razveseli se jedan od sinova i kaže: Tata sada me više nije strah. Rekli su nam da ovaj cvijet čuva od divljih zvijeri. Valjda je to čuo u vrtiču. Čitav smo dan moji sinovi i ja bezbrižno lutati livadama i šumarcima.

    avatar

    27.11.2013. (18:23)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Jedna tako topla i lijepa sličica,več vidim Fichu kao odraslog čovjeka koji sa smješkom na licu priča o istjerivaču vjetra i prstima u džepu dodiruje malu luster-klemu :)

    avatar

    28.11.2013. (10:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...