Komentari

lionqueen.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Pero Panonski

  Kad su siledzije vrlo cesto dobro pozicionirani u establishmentu.
  Nazalost.

  avatar

  25.11.2013. (19:54)    -   -   -   -  

 • Annaboni

  Draga LION, siluju nas , Bože oprosti , svi pomalo. Zanemari tko je što potpisao i zašto nije , pogledaj koliko sirotinje i nezaposlenih ima s jedne strane , a bogatstva i razmetanja s druge strane.

  Mene je sram

  avatar

  25.11.2013. (20:01)    -   -   -   -  

 • Lobotomizator

  danas su novinari svi, takda ne znam kaj se ljudi čude kad mlate gluposti ili ne znaju kaj bi i kak nekog pitali i smestili mu ga, ako im je to cilj. a dotična gospođa župan je driblala i stankovića koji ipak ima malo više u glavi neg puno njih drugih skupa.

  avatar

  25.11.2013. (20:17)    -   -   -   -  

 • Plastik

  Kažeš ti: "reci nešto lijepo", ali po ovoj temi se baš i nema što reći lijepo. Naime, današnji novinari su pod velikim pritiskom urednika, urednici su pod velikim pritiskom vlasnika, vlasnici su pod velikim pritiskom oglašivača odnosno ucijenjeni su onima koji im plaćaju za reklame ili im daju informacije (nevažno jesu li točne). Sve te novine, radijske emisije, televizije trebaju biti što jeftinije, uzimaju se neškolovani novinari (a i pitanje je kakvo je školovanje pravih novinara) s ciljem što jeftinije radne snage. I na kraju - što se prodaje - žutilo i senzacionalizam. Kad sve to uzmeš u obzir - pa koga zanima istina, koga zanimaju činjenice, traži se krivac, traži se pedro, traži se sablazan, senzacija i panika. To prodaje novine (ili povećava slušanost i gledanost), pa kad imaš čitanost, imaš oglašivače, imaš love. Negativni krug je zatvoren. Ili bi bolje bilo reći negativna spirala se vrti.

  avatar

  25.11.2013. (21:18)    -   -   -   -  

 • Durica

  mene smeta površnost

  avatar

  25.11.2013. (22:47)    -   -   -   -  

 • Bocaccio

  prosječni profil takozvanog novinara u Hrvatskoj je biti režimski potrčko SKH-SDP establishmenta. a o tome da većina njih nema završene škle ne treba trošiti suviše riječi.

  avatar

  26.11.2013. (01:44)    -   -   -   -  

 • Sjećanje i osvrti

  Pored svega novinari su još i polupismeni, a od tvojih primjedbi me se najviše dojmila ona da su ustvari zlostavljane žene zatvorene, a zlostavljači slobodno šetaju naokolo!

  avatar

  28.11.2013. (00:33)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...