Komentari

lionqueen.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • sagittariusclassic

  ...Nema šanse da to doživimo, a i ti koje spominješ ne mogu skupiti niti približno toliko keša...

  ps. kod tebe je, u komentarima, na jednom od prijašnjih postova plasirana dezinformacija da sam ja nekakav kao urednik na ovom blog servisu, pa izjavljujem:

  Tu sam korisnik, kao i svaki drugi bloger i nemam nikakve veze sa uredništvom bloga.hr niti vlasnicima istog!

  avatar

  13.11.2013. (18:51)    -   -   -   -  

 • Lobotomizator

  aha! sad se svi prave da nemaju veze s ničim, čim su počela hapšenja!

  avatar

  13.11.2013. (19:35)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @sagitt, prije bih rekla da se varaš što se tiče količine tog pokradenog novca, jer kad bi se sve skupilo, što su opljačkali, bilo bi tu nekoliko proračuna za nekoliko državnih godina života. taj novac nije nestao, samo ga treba skupiti i vratiti. ucjena zatvorom bila bi najbolji motiv. ako im do sada nije došlo iz stražnjice u glavu, nakon ovoga sada sigurno hoće. uskoro će blago samo plivati po cesti, kao što je oružje bacano u kante za smeće. vidjet ćeš.
  što se tiče komentara vezano za to tko jest, a tko nije urednik blog.hr-a, tu ne mogu ništa, jer nemam pojma tko je urednik, a ne bi trebalo ni biti važno ako je pravedan i ako svima daje odgovarajući prostor, bez obzira na političku ili ideološku stranu.

  @lobo, hapšenja su počela za vrijeme vlade Jadranke Kosor. neke istrage su trajale kraće, neke duže, neke će tek pokazati što se od Jadranke Kosor na ovamo sve otkrilo. važno je da to nitko ne zaustavlja, pa će još krupnije ribe isplivati na svjetlo dana.

  avatar

  13.11.2013. (19:59)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...