Komentari

inasplayground.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Bookworn

    Točno znam kako se osjećaš. Još se sjećam svoje prve priče, sreće kad je objavljena u školskom časopisu, sreće koju sam osjećala kad su me pozvali da svoje priče čitam pred drugom djecom i velike tuge i praznine nakon što sam olovku odložila "o klin". Sad opet pišem i sretnija sam nego ikada. Mogu ti samo reći da će doći pravi trenutak i da ćeš znati da je to to i nastavit ćeš s pisanjem, sigurna sam u to :)
    Ako trebaš nekog za razgovor ili nešto, slobodno se javi :)

    avatar

    14.11.2013. (18:08)    -   -   -   -  

  • Sunčicaa

    Upravo tako. I ja sam oduvijek imala sklonost pisanju, to sam naslijedila od mame. Moji sastavci su često završavali u školskim novinama ili Smibu. Uživala sam pisati. Drago mi je da sam se "navukla" na ovaj blog i da još stvaram. :)
    Žao mi je što nemaš inspiracije ni ideje, teško je to pronaći u ovoj užurbanosti. Preporučujem ti da završiš barem jednu prije nego što dođe brak i obitelj, tada ćeš stvarno teško nalaziti vrijeme. Tvoja priča će bit tvoje dijete koje ćeš trebati oblikovati, najljepša priča na svijetu!

    Osmijeh :)

    avatar

    16.11.2013. (09:09)    -   -   -   -  

  • J

    Piši i dalje ako te to veseli. Ne trebaju biti pametne priče, a ne moraju uvijek ni biti završene. Važno je da uživaš u tome.

    avatar

    17.11.2013. (16:01)    -   -   -   -  

  • Fly without wings

    Vremena se mijenjaju, a s time dolaze i promjene navika. Više se ne piše u bilježnice nego u word, fotografije nisu u okvirima i albumima nego na kompjutoru... Možda bi bilo lakše kad bi pisala kao nekad, u bilježnice. Vjerujem da je veći gušt, da je malo čarobnije. I nastoj napisati ono što ti je na umu. Ako budeš imala volje, poslije možeš prepravljati, ali za početak piši bez previše razbijanja glave. Ja nikad nisam mogla doći daleko s pisanjem, ali prije sam puno više čitala i to mi danas jako nedostaje.

    avatar

    17.11.2013. (20:40)    -   -   -   -  

  • Modni zamorac

    Ja isto volim pisati, samo je problem što svoje priče skoro nikada ne dovršim, ali kada ih kasnije slučajno pronađem i opet ih krenem čitati uvijek se ugodno iznenadim.

    avatar

    21.11.2013. (21:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...