Komentari

lionqueen.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


 • Kojotica

  prije par dana jedno je dijete umrlo nakljukano antidepresivima uz vjerojatno pijanu/nadriogiranu majku. mislim da bi njemu bilo svejedno da li je osoba koja ga je time nakljukala da ima mira majka, roditelj 1, roditelj 2 ili crni vrag. pa ovdje se radi tek o jednoj zakonskoj fomulaciji koja bi se mogla pojaviti na sluzbenim dokumentima. nece zbog toga majke prestati voljeti svoju djecu (naravno, ne odnosi se ovo na pijandure, cedomorke i trovacice oboljele od minhausenovog sindroma koje bi po ustavu trebalo prestati nazivati ljudima, a kamoli majkama) niti ce djeca u skoli pisati pjesmice o roditelju broj 2.

  avatar

  10.11.2013. (13:04)    -   -   -   -  

 • geomir

  E da je Noahu bilo imat Antonov 225 !! :-))
  Ali mi nikako nije jasno kako su bez griha Noah i njegovi sinovi
  ponovno napučili zemlju!!?? :-)))
  A posebno mi nije jasno kako se sve beštije stale u arku!!??? :-)))

  avatar

  10.11.2013. (13:24)    -   -   -   -  

 • Durica

  ja imam osjećaj da mi mali čita misli dok me gleda. misliš li da je to blesavo?

  avatar

  10.11.2013. (13:30)    -   -   -   -  

 • Durica

  a, kakvo je tvoje mišljenje o neglasanju?

  avatar

  10.11.2013. (13:33)    -   -   -   -  

 • blogerica

  niti će se išta promijeniti nakon referenduma niti ćemo imati kako netko reče, roditelja 1 ili roditelja 2. pitam se što je s onim obiteljima čija majka ne može imati dijete, da li je ta žena manje vrijedna? ili ovo spomenuto da je majka psihička bolesnica čije je dijete umrlo od njenih antidepresiva, da li je ona više vrijedna? ti ćeš glasovati ZA i to je u redu. ja sam PROTIV , inače.

  avatar

  10.11.2013. (13:58)    -   -   -   -  

 • Joanna has left Stepford

  s obzirom na ovu patetiku oko odricanja vlastitih majke i oca porazgovarala sam sa svojima jel, majkom i ocem, kažu i oni da će glasati protiv.mora da smo se gadno zamjerili precima svi skupa :D

  avatar

  10.11.2013. (14:23)    -   -   -   -  

 • Lobotomizator

  Druže Bozaniću naše rosno cvijeće
  Cijeli narod za tobom se kreće!

  avatar

  10.11.2013. (14:31)    -   -   -   -  

 • Bocaccio

  moram ti priznati da si zaista hrabra obzirom na spinove koje primaš od anonimusa. drži se i ne obaziri se. :)
  smeća ima svugdje, negdje više, negdje manje, na ovom blogu portalu na žalost i previše. stvar je kućnog odgoja koga na žalost mnogi nemaju. ;)

  Bog ne može biti svugdje pa je zato stvorio Majke.

  osmijeh podrške uz shalom ostavljam :))

  avatar

  10.11.2013. (15:06)    -   -   -   -  

 • Čuvarica pinkleca

  čitala sam tvoje postove i ne vidim patetiku, već želju da se problem sagleda šire....sve se vrti jesmo li humani ili nismo, a koliko će se novaca potrošiti za referendum iza kojeg će i dalje sve biti isto ?.....tko je tu večina , a tko manjina?.... tko ugrožen, a tko nije ?....nek se piše, nek se mjeri, nek se narod zabavlja i svađa....pa se onda vrte samo igre, jer kruha je sve manje....onda se ne raspravlja o nezaposlenosti, gladi, posrnuloj ekonomiji, koncesijama , Dajli.....ako smo zaista svi toliko humani, empatični, socijalno osvješteni, tolerantni čemu onda referendum i čemu tolika povika ako netko iznese svoj stav , a on nije sukladan onom stavu koji netko očekuje ?

  avatar

  10.11.2013. (15:28)    -   -   -   -  

 • Gorkić Taradi

  Znači li to da su samo katolici majke i očevi, druge vjere i ateisti nisu?

  avatar

  10.11.2013. (17:07)    -   -   -   -  

 • Angie

  ''Glasati PROTIV, znači odreći se svoga oca i majke.'' - Ovo grubo zvuči, ucjenjivački, jednostavno smatram da ovo nije u redu.
  Roditelji su me uvik učili da razmišljam svojom glavom, da pokušam biti svoja bez obzira na okolinu,učili su me da sama moram ocjenit što je ispravno, a što nije, da stvorim svoje mišljenje, a ne mišljenje koje mi je okolina ucrtala... ali da me u tome uvik vodi tolerancija i ljubav, da poštujem svih i ne omalovažavam nikoga... Glasat ću protiv, jer su oni s svojim odgojem napravila od mene osobu kakva sam sad... Nikada mi nisu rekli da glasam PROTIV, niti su me pokušali navesti na to (nisam sigurna ni da će oni glasati protiv) ...ali način na koji su me odgajali i dopustili mi da sama stvaram svoje mišljenje je upravo rezultirao mojim PROTIV... Hoćeš reći da ljubav koju su mi pružili u odgoju je rezultirala s time da se ja odričem svojih roditelja? :(

  avatar

  10.11.2013. (17:57)    -   -   -   -  

 • lion queen

  vidim da je ovdje bilo živahno dok me nije bilo. upravo sam se vratila od roditelja2.

  avatar

  10.11.2013. (18:13)    -   -   -   -  

 • Annaboni

  Prepoznala sam ono što sam znala : onoj mrvoj djevojčici je bilo svejedno ko joj je majka. Pa ni baka-majka nije vrijedila.

  Sve je relativno, na žalost

  avatar

  12.11.2013. (21:44)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @annaboni, pusti ti mrtvu djevojčicu, čija je majka bila psihijatrijska bolesnica. prisjetimo se malo kako si nedavno branila bolesnike. nisi li odjednom promijenila stajalište. fokusiraj se radije na većinu djece, npr. na čitav jedan razred, kad piše domaću zadaću na temu "moja mama".

  avatar

  13.11.2013. (20:08)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...