Komentari

lionqueen.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • U zvijezdama piše

  grlim te sestrinski

  avatar

  01.11.2013. (20:21)    -   -   -   -  

 • Bocaccio

  znaš kaj je najsmješnije u čitavoj priči o bundevama?
  one navodno potiču od Kelta i Gala, koji su apropos naseljavali i Britaniju i Irsku pa je puno današnjih starosjedilaca, iako su u međuvremenu poprimili druga obilježja i postali ircima, škotima, englezima i velšanima tog porijekla.
  o podjeli na katolike, protestatne i anglokatolike, da ne govorim a što se vrlo često povezuje sa običajem svijeće u bundevi na tzv. Noć vještica.
  da ne duljim, ovdje u Irskoj )a vjerovala ili ne i u Britaniji) nitko ama baš nitko ne pali svijeću i ne vješa bundevu. to je u međuvremenu postao fensi nency običaj s druge strane atlantika. prošle godine u ovo vrijeme sam tamo poslovno bio gotovo mjesec dana i na svoje oči se osvjedočio. no tamo se to radi iz zabave i pomodarstva, zafrkancije. bez ikakvih uvjerenja dok budale ovdje iz toga grade uvjerenje, dapače prave politiku i ideologiju. to se posebno odnosi na tzv. zagovornike bundeve (da ih tako nazovem).
  a baš potonje govori o čistom kretenizmu, treba li se onda dati upecati od budala (kretena)? mislim da ne. čitava stvar glorificiranja bundev i vještica zaslužuje jedino podsmjeh. jedinu korist od toga ima "industrija" zabave i prigodnog nakita (za budale).
  ;)

  avatar

  01.11.2013. (21:50)    -   -   -   -  

 • Neobux - The best way to earn money online

  puštam pozdrav

  avatar

  01.11.2013. (22:51)    -   -   -   -  

 • mecabg

  Ne znam, nekako mi ti paganski običaji ne leže, pa bolje da ne diskutiram...

  avatar

  02.11.2013. (07:00)    -   -   -   -  

 • lion queen

  @andrea, kisss

  @bocaccio, kisss i tebi :))) hvala na iscrpnom komentaru vezano za pogane :))) ma stvarno je degutantno kako nam pokušavaju nametnuti tu stranu (ne)kulturu u vrijeme kad imamo svoje svete blagdane, koje su prihvatili jednako vjernici, kao i svi ostali.

  @neobux, pozdravček!!

  @mecabg, a da, ja eto iskomentirala, jer me ljuti što nam to sustavno nameću i pokušavaju nas odvratiti od biti ovih blagdana!

  avatar

  02.11.2013. (19:56)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...