Komentari

blueraincoat.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Ribiz.

  *češka se po glavi*

  Koji je to bog? Baterija? Ermn,... Šta je to? O_o

  avatar

  20.06.2013. (16:07)    -   -   -   -  

 • Vidrunlije

  Viš, draga, kako kofein budi stara sjećanja i nevjerojatne asocijacije :)
  Kofein i struja :) Ja pijem jedno dvije tri prave dnevno, ostalo su oni fensi šmensi bućkuriši,a ionak priznam jedino turkische. :)
  Popijem li koju kavicu preveć, odma se tresem koda su me prikopčali na neku jaku dobru i učinkovitu voltažu :)

  avatar

  20.06.2013. (19:13)    -   -   -   -  

 • U zvijezdama piše

  kod mene u stanu su utičnice stare 100 godina i iskon je direktno spojio i sada ne trokira ugodan ti ostatak večeri

  avatar

  20.06.2013. (21:57)    -   -   -   -  

 • ... dražeN ;)

  Rijetko popijem više od jedne (instant) kave u uredu. Možda nije nebitna činjenica da mi šalica ima 7,5 dl. U jednoj od bivših firmi sam imao odličnu ekipu električara. Nisu bili puno vrijedni, ali bili su odlična ekipa. Imali su roštilj u svojoj "gajbi", išli su na sve moguće sportske igre, šahovske turnire, sindikalne izlete, novogodišnje domjenke, ... Obzirom da sam imao pristup kadrovski podacima žicali su me da im izlistam rođendane svih zaposlenika, pa su dečki taj dan baš tamo negdje trebali nešto napraviti, a u ta su se vremena rođendani, imendani i sve što se moglo itekako obilježavali u radno vrijeme. Počelo bi već u jutro oko gableca i završavalo tek kada bi ponestalo cuge. E da, to su bila vremena. Inače, kada sam došao u tu firmu imala je oko 1500 zaposlenika, kada sam otišao ostalo ih je oko 80. Tko bi ga znao zašto se to desilo. Slično je i sa Hercegovcima, tj. sa moje strane sve najbolje o njima, ako ćemo ih već izvlačiti iz konteksta ;)

  avatar

  22.06.2013. (10:34)    -   -   -   -  

 • kabanica

  @Ribiz, haha da, taj bog je baterija :D al nemoj! ima čak tri volte, nije to malo &)

  @Vidro, ja pijem instant, iako mi je draža prava. moožda sam malo pretjerala kad sam rekla da ih 30 :D. bućkuriše ne pijem, a ovo je prestalo raditi. voljela bi se ponekad prikopčati učinkovito kao ti, ovako su tri za večeru i jedna za ljepše snove.

  @Dražen, da, možda nije nebitna činjenica :). ma nemam niti ja baš ništa protiv Hercegovaca, ali tako, dvojicu sam morala izvući.
  moji su počeli sa Dermom, kažu da je bila jedna od najvećih firmi u Jugi. nisam je uspjela pronaći čak niti na googlu pa ne mogu potvrditi informacije. nekad bi voljela živjeti u neko drugo vrijeme, ali ovako imam lijepe priče, a srce mi je cijelo. tužno je kamo nas je sve to dovelo.

  avatar

  22.06.2013. (15:33)    -   -   -   -  

 • Loch.

  Majne švajne :D
  Crkla sam. Crkla :D

  Djedovi koji su imali ikakve veze sa drugim svjetskim ratom su legende. Ne mogu točno objasniti zašto ni kako, prosto jesu.

  avatar

  23.06.2013. (01:32)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...