Komentari

b3.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Odugovlačitelj

  Kad si me molio da ponovim ovdje što sam ti drugdje rekao:

  Holjevac treba promatrati kroz ukupni nerad, sukob interesa i opću nesposobnost. Ne znam kako je ozbiljno može doživjeti bilo tko tko ju je vidio na djelu.

  avatar

  19.05.2013. (13:31)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Ja sam glasovao za 'Stranku nevažećih listića'. I radit ću tako dok se ne promijeni izborni sustav u dvije stvari: glasati za Osobu a ako ne ispuni obećanje dano u kampanji tu Osobu treba upucati. Jedino tako prihvaćam parolu: 'Preuzimam puno odgovornost!' koju svatko od kandidata ponavlja kao papiga.

  avatar

  19.05.2013. (16:36)    -   -   -   -  

 • NF

  apsolutno glasam za bacanje glasova, alternativa prepametnih je neizlazak

  avatar

  19.05.2013. (17:26)    -   -   -   -  

 • Kretzy's [r]evolution

  Kolikogod sam bio razočaran što si ti (kao čovjek do čije inteligencije i osvještenosti prilično držim) na parlamentarnim izborima glasao za SDP, ne želeći čuti argumente koji su govorili protiv toga, sada me neugodno iznenađuješ usporedbom Ferdeljija i Keruma, dva čovjeka koje si stavio u istu rečenicu samo zahvaljujući tome što obojicu nazivaš 'poduzetnik'. Na neki način sam čak i šokiran takvom usporedbom, budući da je svakome, tko se potrudio malo informirati, posve jasno da se poduzetnička karijera ove dvojice ljudi može uspoređivati samo uz porazan rezultat za 'bracu iz Splita'. Sve to mogu objasniti samo činjenicom da se nisi potrudio ni poslušati, a kamoli čuti, što i kako govori Ferdelji.
  Tvoj dodatni argument 'protiv' Ferdeljija, u tome što je 'ušao u savez' sa HSSom i HSLSom je kriv već u samoj postavci, budući da se ne radi o savezu, nego su Ferdeljija te stranke podržale u njegovoj kandidaturi. Koliko god loše se može misliti o bilo kojoj stranci u ovoj državi (a teško mi je navesti i jednu, barem do sada, o kojoj se misli dobro), za mene je pozitivno već to što te stranke nisu gurale neke svoje kandidate, nego su se odlučile dati podršku nestranačkoj osobi sa iznimnom poslovnom biografijom. Takvih slučajeva u ovoj državi još nije bilo.
  O Tatjani Holjevac i Branku Vukšiću ne bih previše.
  Tatjani Holjevac, koja je oduvijek Bandićev 'trojanski konj', uzimaš kao 'minoran grijeh' to što je u svim sazivima Skupština u kojima je bila birana (a u prvom je čak bila i predsjednica) lojalno surađivala (ne koalirala, jer ona nije bila partner, ona je poslušnica) sa Bandićem i nikada se nije javno pobunila protiv njegovih poteza. Oprosti, ali ako ti je takva osoba u redu, onda komotno glasaj za Bandića, jer ona sigurno nije osoba sposobna za poziciju gradonačelnice.
  Sa druge strane, Vukšić ti je prihvatljiv premda ti je jasno da pripada populističkoj stranci koja je bezlična, kritizerska i bez ikakvih pozitivnih ideja. Pa što je to onda kod njega prihvatljivo? Što očekivati od tog čovjeka? Rečenicu kakvu smo već čuli i od sadašnjeg premijera: "Ja nisam ništa obećao!"

  avatar

  19.05.2013. (20:40)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...