Komentari

b3.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Neverin

  mislim da je Jovanović samo nestručan a da glavnu riječ vodi piramida ispod njega i koja čuva prolaz između njega i onih koji imaju primjedbe. Smatram da je status quo krajni smisao postojanja tih birokrata a donošenje pravilnika je kakav takav rasion d'etre kako bi se opravdala plaća. Ne treba pravilnik biti smislen nego da netko kaže "donijeli smo Pravilnik". Dobro si rekao, takvo je ponašanje veleizdajničko, ali kada bude sve u kopasu pokopat će i sebe jer ubijaju autistično tkivo koje ih hrani. Država je samo pravna osoba, nadam se da će što prije propast, važniji je narod od nje.

  avatar

  26.03.2013. (16:55)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Priznajem: ne bavim se problemima obrazovanja ili kako bi se to normalnije reklo 'školstva' tako da ne mogu meritorno komentirati ovaj tekst. Najviše o problemima iz tog područja saznao sam čitajući portal 'gospon profesor' i koliko se sjećam njegovi su tekstovi na istoj 'liniji' kao i ovaj tvoj.

  Ako je zaista točno što piše u četiri citirana članka onda je to prije glupost nego autizam. Ili možebitno točnije mješavina gluposti i autizma. Jednom riječju 'čušpajz'. No u suštini to nije ništa neobično. Analizirao sam uoči posljednjih izbora tzv famozni 'Plan 21', počeo pisati analizu sa stajališta da se tu ne radi o nikakvom 'Planu' već o frazama kojima se iznose želje da se nešto napravi, pa, sad mi je krivo, odustao. A ovo o čemu ti pišeš je, kako se to danas popularno kaže, „na tragu 'Plana 21'“.

  I na kraju: to je već postao sindrom spomenutog ministarstva. Svaki put kad se pojavi novi ministar, od V.G. Jurkić pa do Ž. Jovanovića, njihova kvaliteta je neprestance u silaznoj putanji.

  avatar

  27.03.2013. (14:03)    -   -   -   -  

 • Eurocroati

  Još malo pa će pekar postati ministar Obitelji ili Uprave :)

  Kad smo kod nestručnosti u izvršnoj vlasti(a lako da je samo nestrućnost već i opća nesposobnost):

  nova hajka koju su podigli pomorci oko ministra pomorstva, transporta i infrastrukture je sasvim opravdana; pokazao je elementarno neznanje o resoru koji vodi i problemima pomoraca(koji još uvijek donose značajan novac u lijepu našu). No treba li se tome čuditi? Jedino radno iskustvo koje ima je partijsko, i ono župana Krapinsko-zagorske županije. U kojoj ima mnogo pomoraca LOL.

  avatar

  27.03.2013. (18:05)    -   -   -   -  

 • jedna mala tipkovnica

  Pozdrav autoru ...

  uz svo dužno poštovanje .... mogli ste koristiti neku drugu terminologiju jer autizam nije nešto što se IZABERE - a ovo što oni rade je obrazac ponašanje svih institucija u ovoj državi i ima veze isključivo sa slobodnom voljom pojedinca koji sam sebe prilagođava na takve uvjete i način rada ....

  stoga - palac dole

  avatar

  29.03.2013. (11:14)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...