Komentari

b3.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • Neverin

  svi mi nailazimo na namjerno nerazumjevanje u našim poljima. Kada se dopisujem sa nadležnom ministricom i sa državnim tijelima glede nekih mojih privatnih stvari ali i onih koji imaju veze da se nešto u poimanju kulture pomakne, imam osjećaj kao da mi odgovara autistično dijete koje ponavlja jedno te isto. Čitao sam jedan lijepi intervju sa etnologinjom Beatom Gotthardi Pavlovsky (http://www.dragodid.org/uzivati-u-znanju-beata-gotthardi-pavlovsky/) i ona lijepo kaže da se u njeno doba moglo doći do razgovora sa nadležnim ministrom i obrazložiti ono što ne valja u nadi da se nađe solucija. Danas se to ne može.

  Za ministre odgovaraju nekavi zaduženi ljudi da odgovaraju na mejlove i samo se postiže lažni osjećaj da su te poslušali a onda nastavljaju tjerati slijepo po svome. Ja mislim da je njihova strategija održavanje status quo situacije koliko išlo da išlo bez obzira kada će se desiti krah centralne vlasti.

  I kad uspiješ nešto promijeniti bez njihovog udjela onda će ti se javiti da se žele slikati pred kamerama kao da su oni zaslužni za neki pozitivni pomak. To licjemjerje mi još više smeta od inertnog ponašanja.

  avatar

  19.03.2013. (09:29)    -   -   -   -  

 • Bergaz

  Trula građa,
  potapa se lađa...

  avatar

  19.03.2013. (11:58)    -   -   -   -  

 • nisan EL DIABLO

  Blago nama ...jadni li smo ! :)

  avatar

  26.03.2013. (16:36)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...