Komentari

suhadolnik.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • informirani optimist

    Poštovani. proizvodim vino za tržište isključivo iz vlastitog grožđa ubranog u vinogradu koji obrađujem s puno ljubavi i pažnje, ne koristeći herbicide , insekticide, botricide, a fungicide u najmanjoj mogućoj mjeri, što u godinama nepovoljnim za dozrijevanje grožđa uzrokuje propadanje znatnog dijela uroda. Sve sa svrhom da vino koje pijem i prodajem bude prirodno i zdravo. Takoreći, potrošio sam život u nadi da će netko prepoznati taj trud i reći evo gospodo ovo je iskreno prirodno i zdravo vino priozvedeno bez ikakvih pojačivača okusa, da ću dočekati zakon koji će zabraniti dodavanje poboljšivača okusa u vino ili barem propisati obavezu da se kao u npr. mesnim prerađevinama navede na etiketi koji su adivi korišteni.
    Konzumenti vole tkz, školovana vina, glatka i zaobljena , za razliku od prirodnih koja su uvjek čoškasta.
    Za to Vam zahvaljujem na ovom članku, koji nažalost potvrđuje da priroda ne može pobijediti kemiju i tehnologiju.

    avatar

    16.02.2013. (15:32)    -   -   -   -  

  • informirani optimist

    Poštovani, budući da niste blogger, već dugogodišnji novinar i urednik vjerojatno ni ne čitate "pisma čitatelja". Svejedno imam potrebu napisati još ovaj dodatak.
    Lako je bilo utvrditi tko je patvoritelj dok se "vino" masovno radilo od vode, alkohola , kiselina, antifriza i dok su takva vina imala zajednički nazivnik -delanec.
    Današnjim patvoriteljima je cilj, ne iz kako vi kažete šepavog već potpuno zdravog grožđa uz pomoć enoloških dodata dobiti vino za koje će konzumenti i velika većina vinskih novinara i stručnjaka reći da je upravo to vino odraz biodinamičkog ekološkog vinogradarstva i neintervencionizma u podrumu.
    Ako se Vi ne usudite, tko će onda reći da su ta (pre)savršena vina ipak samo sofisticirane patvorine.

    avatar

    22.02.2013. (12:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...