Komentari

katrida.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


 • Dinaja

  dobro ti jutro...hvala na tragu ostavljenom kod mene...odlična ideja...ljude treba osvijestiti...otvoriti im kapije ekologije...približiti im moć opasnosti od zagađenja...trenutačno ne živim u hrvatskoj...živim u Švicarskoj u kojoj se rat svijetova odigrava na bojišnici ljudske svijesti...zeleni konteneri za bilje, bosilje i ostatke hrane...vreće za smeće različitih cijena za javne kontenere...industrijski koneteneri sa markicama koje nisu jeftine...konteneri za staklo, za plastiku, za staru odjeću i obuću...transporti jednom mjesećno koji odnose stare novine....vječni referendumi za puk, pro i kontra diskusije u areni moćnika...bacanje smeća i otpada je postalo tako skupo da osvješćeni švicarci šparaju na kupovanju nepotrebnih stvari...a spalionice smeća koje niću kao gljive poslije kiše...raubudila si me jutros sa konstruktivnim komentarom ispod poetičnog teksta...ali to je dobro...treba shvatiti i osjetiti da živimo na granićju sna i jave...da je život pun apsurda koje često nesvjesno živimo...da budemo slični Sizifu koji ne odustaje od svojih namjera...hvala ti na poticaj na razmišljanje o prozi svakodnevice...:-))

  avatar

  27.05.2012. (08:24)    -   -   -   -  

 • darujem ljubav svakodnevno

  dobar dan, katrida, slažem se da ljude treba osvjestiti ali ne dozvoljavam da mi se na ovakav način umjesto tamo gdje je predviđen komentar za post, prezentira ovakav post....za ubuduće

  avatar

  27.05.2012. (11:14)    -   -   -   -  

 • turimti

  treba zatvoriti cemex. treba kaštelane ostaviti bez radnih mjesta...imat će čist zrak & prazan stomak, a djeca će pješice ići do splita u škole...

  avatar

  27.05.2012. (11:41)    -   -   -   -  

 • misko

  Eto, Katrido, ko da sam znao, pa sam ono rekao na svom blogu. Kliknuo sam na link i mislio potpisati peticiju i staviti je na fejs, a kad tome, blog stranice nema ...tko ju je uklonio?

  avatar

  27.05.2012. (18:29)    -   -   -   -  

 • slatko grko

  Mi i ekologija, možeš mislit........zato nam priroda i vraća ovako.....oslobodio te Bog naših ekoloških poduzeća.

  avatar

  28.05.2012. (18:16)    -   -   -   -  

 • nagovisti

  PUSA!

  avatar

  29.05.2012. (15:47)    -   -   -   -  

 • Bocaccio

  @katrida, Hrvatskom na žalost vlada otpad. dovoljno je pogledati što se u njoj događa, pogotovo posljednjih mjeseci. od otpada do spalionice nije velik korak no pravo je pitanje ima li onih koji bi se uistinu usudili spaliti otpad koji vlada Hrvatskom?

  pamflet koji si ostavila na mom blogu kao komentar neću ti brisati ali ubuduće te molim da ne ostavljaš pamflete već komentare ukoliko ih imaš.

  pozdrav iz Bocacciograda
  ;)

  avatar

  30.05.2012. (00:13)    -   -   -   -  

 • rU

  pozdrav s jezeraca.

  avatar

  30.05.2012. (16:42)    -   -   -   -  

 • airsoft pokret Plaćenici - v.d. komesar Manga

  Nekoć Lijepa naša, postala je Bivša naša i tu se više ništa ne može učiniti. Baveći se posljedicama te pretvorbe, umjesto uzrocima, učinak je ravan nuli tj. najveći uspjeh može biti kratkoročna odgoda nekog od tih izvana diktiranih procesa. Zaključak je - nema nam pomoći. Uostalom ne kaže se uzalud da svatko ima vlast kakvu zaslužuje. Dakle sami ste krivi što napokon živite kao roblje u vlastitoj državi... jer kako ona stara narodna mudrost kaže - poslije *ebanja nema kajanja ;)

  avatar

  30.05.2012. (16:48)    -   -   -   -  

 • Mima

  Je dobro si rekla, ovdje je i meni najbolje. Polako se vraćam a vidim i mnogi drugi...

  avatar

  09.06.2012. (13:44)    -   -   -   -  

 • slatko grko

  Amo dalje :))

  avatar

  17.06.2012. (20:21)    -   -   -   -  

 • slatko grko

  Drago mi je da nisam samo ja baba,hahaha, to je nevjerovatan osjećaj, ja ću za mjesec dana dobit i princezu, u mene 3 muška, u starijeg sina sin a evo sad u srednjeg sina napokon i žensko, nemaš pojma koliko se radujem, pozdrav draga :))

  avatar

  05.07.2012. (12:47)    -   -   -   -  

 • katrida

  https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/pitanje-vladi-rh-koje-je-skupilo-rekord an-broj-lajkova.html

  avatar

  17.08.2012. (07:56)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...