Komentari

lonca.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • super

    baš je detaljna analiza kola

    avatar

    18.04.2012. (12:41)    -   -   -   -  

  • ćiro

    admine da se nisi malo ulijenio

    avatar

    18.04.2012. (15:25)    -   -   -   -  

  • vrba

    covjek nepise radi vas blog da bi bilo svađe nego radi svog kluba i novog grada

    avatar

    18.04.2012. (20:11)    -   -   -   -  

  • cmrljo

    A jbt kako ste vi ljudi gamad jbt kolač u p***....kad čovjek uredno radi svoj blog, marljivo komentira svaku utakmicu, piše o svemu i svačemu i to izrazito realno i točno...pljujete po čovjeku, serete tu, nevalja ovo nevalja ono.....sad kad je tom čovjeku dopizdilo slušati vaše gluposti, omalovažavanja i što još sve ne pa napiše samo rezultate i time se kloni retardiranih komentara...sad opet nevalja??!!...zašto...jel nema svađe aaa??!!!

    avatar

    19.04.2012. (01:11)    -   -   -   -  

  • cmrljo pusi qurac

    gamad si ti.. onda neka piše samo o novom gradu i gotovo a ne sve analize i rezultate.. zato blog i postoji da se raspravlja... a ako admin ne može prihvatiti rasprave,..onda neka ugasi blog!

    avatar

    19.04.2012. (11:48)    -   -   -   -  

  • XD

    omladinac, sta ti imas sa zvijercem??pusti ti njega da komentira i radi sta hoce...po meni si realniji barem 4 puta od njega...ajde trgni se malo

    avatar

    19.04.2012. (13:08)    -   -   -   -  

  • pajdo

    ajde omladinac piši i dalje, baš te briga što nekom ne valja

    avatar

    19.04.2012. (13:23)    -   -   -   -  

  • party non stop

    Novaljska Papaya ove godine slavi jubilarnu desetu sezonu. Trideseti najbolji klub svijeta za 2012. godinu prema prestižnom glazbenom magazinu DJ MAG u jubilarnoj sezoni posjetiteljima iz cijelog svijeta poklanja najbogatiji program dosad.

    Goste i turiste iz cijelog svijeta ovog će ljeta zabavljati više od 70 vrhunskih DJ-eva na deset festivala. Imat će priliku uživati u glazbeno-scenskom programu i vizualnim i artističkim iznenađenjima.

    Dolazak su potvrdili najbolji DJ svijeta, Armin Van Buuren, koji će nastupiti četvrti put zaredom i to u sklopu Papaya Day&Nightfestivala te švedska DJ zvijezda Axwell, član glazbene atrakcije Sweedish House Mafia. Predvodnici nove generacije DJ Hardwell, Nicky Romero, Bingo Players i Thomas Gold dio su ovogodišnjeg spektakla i to po prvi će put. Ponovno dolaze Freemasonsi i The Shapeshiftersi te Sunnery James&Ryan Marciano dok će se engleski DJ Eddie Halliwell prvi put predstaviti hrvatskoj publici.

    - Drago mi je da ću se po prvi put predstaviti hrvatskoj publici upravo u klubu Papaya i to na veliki rođendan, njihovu desetu obljetnicu. Čuo sam od svojih kolega sve najbolje o vašem otoku, gostima i nevjerojatnoj energiji. Radujem se tjednim nastupima i pozivam sve zaljubljenike u dobru glazbu da ovo nikako ne propuste - izjavio je Eddie.

    Novaljsku Papayu u proteklim su sezonama posjećivali gosti iz više od 80 zemalja, a ove se godine veliki broj gostiju osobito očekuje iz Velike Britanije. Imat će priliku uživati i u nastupima Michaela Woodsa, Tima Masona i Chris Lakea.

    Prvi put u klubu će gostovati talijanski DJ-evi Nari&Milani, Riva Starr i Alex Kenji dok se ponovno očekuje nastup Cristina Marchia i AN21&Max Vangelija. Potvrđen je i dolazak francuskog DJ-a Joachina Garraude i Reboot&Mirko Lokoa.

    Po prvi put u Papayu dolazi i australski DJ dvojac TV Rock, a svi ljubitelji trance glazbe moži će uživati u nastupu Cosmic Gatea. Obožavatelje electro glazbe oduševit će nastup Crookersa te najpoznatijeg svjetskog techo DJ-a Marca Carola. Na Hip Hop&R&B Island festivalu očekuje se i prvi dolazak R&B dive Eve.

    avatar

    19.04.2012. (13:45)    -   -   -   -  

  • omladinac

    zatišje pred buru, ne brinite se ,sve će doći na svoje, riješavaju se tehnički problemi

    LIJEP POZDRAV

    PROGNOZA VEČERAS

    avatar

    19.04.2012. (16:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...