Komentari

b3.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


 • MODESTI BLEJZ

  Jovanović je raspištoljeni kauboj, karikatura iz stripova, svaki njegov istup doživljavam kao isprazno prepucavanje, dok vjetar i dalje nosi prašinu kotrljajući grmlje vamo-tamo preko ove naše spaljene toksične pustare.
  i da ne zaboravim, izvrsna analiza! skidam kapu, svaka čast.

  avatar

  18.03.2012. (23:39)    -   -   -   -  

 • Pax..

  Dobar komentar :) Kradem i šaljem dalje :)

  avatar

  19.03.2012. (00:15)    -   -   -   -  

 • elarac

  Analiza je posve realna. A što se tiče IKB ona je čak i kada je naknadno doznala istinu, tu istinu prešutila javnosti. Takva će biti i kao savjetnica.

  avatar

  19.03.2012. (00:35)    -   -   -   -  

 • Pax..

  To je o onom slučaju poklonjene dvojke uz uvjet prebacivanja?

  Koja je bila cijela istina?

  avatar

  19.03.2012. (00:39)    -   -   -   -  

 • gospon profesor

  Briljantno. I da, ovo s IK djeluje poput sulude provokacije.

  avatar

  19.03.2012. (10:37)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Izvrsno napisano. Iako općenito odobravam ono što radi ova vlada, moram se sasvim složiti s tvojim tekstom.

  avatar

  19.03.2012. (11:15)    -   -   -   -  

 • "garfild"

  istražit koliko miliona potrošeno za slovo š

  avatar

  19.03.2012. (12:47)    -   -   -   -  

 • Goto - šumski čovjek

  ja se općenito ne slažem s ničim, pa ni tvrdnjama koje se provlače kroz ono što je očito ... ali uvijek podržavam nastojanja da se primaknemo zrelijem društvu
  miništar sporta je zalutao (i pokazao koliko smo - jer je trebao biti predstavnik političke volje - odvojeni od svog političkog bića)
  netko, manipulacijama, koristi naše izvorno pravo ... stoga poziv na odstupanje jednog ministra djeluje nestvarno (to treba provesti brutalno!)

  avatar

  19.03.2012. (16:14)    -   -   -   -  

 • Hotel granata

  NIšta nova na kugli zemaljskoj. Kako to obično i biva u životu, jedan je doktor Hipokratovu zakletvu pretvorio i Hipokritovu.
  A to nije ništa nova jer: " ....nemaju ideju što učiniti niti što ponuditi bolesniku...pa su etiketirali ovu bolest svetom kako bi prikrili svoje neznanje".

  avatar

  19.03.2012. (16:20)    -   -   -   -  

 • semper_contra

  Čestitke autoru teksta!

  Znanost i obrazovanje (uz kulturu) je jedno od najvažnijih područja za jedan narod (ako ne i najvažniji) i odavno se pitam što u tom ministarstvu radi sport/šport (ovisno o tome je li na vlasti SDP ili HDZ).

  Ako se ministar za znanost i obrazovanje treba baviti problemima sporta/športa onda bi se on trebao baviti problemima - tjelovježbe u svim obrazovnim i odgojnim ustanovama (kako to naglaašava i autor posta). Sportom/športom (profesionalnim) neka se bave profesionalci, ministarstvo pravde, zakonodavci, kriminalozi, policija i tužilaštvo.

  Zanimljivo je to. Od Vesne Giraldi pa na ovamo neprestano kritiziram trenutačnog ministra, a kad on ode ustanovim: "Uh, prethodni je bio bolji!¨"Sjećate li se kad je najveća zamjerka ministrici Vokić bila njezino priznanje da ustaje sa stolice kad u prostoriju uđe muškarac. A danas sam sreo srednjoškolsku profesoricu koja kaže da još uvijek hrvatski jezik predaje po njezinim odredbama jer od nje nitko se do sada nije pozabavio ozbiljno problemima obrazovanja.

  Ne mogu a da ne ponovim @modesti-nu ocjenu: "Jovanović je revolveraš iz Arizone!" U Saboru kad je mogao, kao opozicija, pucati po vladajućim kako mu je bila volja jer za ništa nije bio odgovoran, sad kad je na vlasti trebao bi shvatiti da 'revolverašenje' tu nema mjesta. No pitanje je može li to on i shvatiti.

  avatar

  19.03.2012. (17:27)    -   -   -   -  

 • Kalorijski restoran ... minus40kg ... dražeN ;)

  Ponekada me gledajući već neku predstavu obuzmu snažni osjećaji, a onda se prisjetim da je to smišljeno da baš bude tako ;)

  avatar

  19.03.2012. (19:31)    -   -   -   -  

 • Neverin

  to nam je valjda trebalo biti jasno prije nego smo glasali za SDP...

  avatar

  19.03.2012. (23:13)    -   -   -   -  

 • elarac

  Pax, uglavnom istina je u tome da profesorica matematike koja je razapeta na križ srama nikada nije dala spornu dvojku. Nije imala prste u preseljavanju učenice u drugu školu. Svoj je posao obavila korektno i bez ijedne zamjerke. Kada je novinarka postala svjesna toga zamoljena je da iznese istinu ali je rekla da joj ne pada na pamet.

  avatar

  21.03.2012. (20:54)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...