Komentari

alkemicarka-u-usponu.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Vječna futuristica

    Blago ti se. Još uvijek reagiraš. Ja više ne. Ne želim niti primjećivati. Odavno sam shvatila da imamo sve što smo kao društvo zaslužili. Valjda će mi se ostvariti moj stari san da odem odavde i negdje drugdje pronađem sreću i okruženje koje će mi pružiti ono što cijeli život tražim.

    avatar

    18.03.2012. (19:49)    -   -   -   -  

  • alkemicarka u usponu

    Futuristice, reagiram, i to me veseli. Imala sam jednu fazu u kojoj nisam reagirala, i totalno sam se bila isključila. Nije to bilo nikakvo zen-prihvaćanje nego osjećaj nemoći. Zato nisam baš bila sretna zbog toga. Sad, imamo li ono što smo zaslužili, imamo. Kao što i pojedinac, iako ne uvijek, jer ima ničim izazvanih tužnih sudbina, žanje što je posijao. Ali to ne znači da taj čovjek, ni da to društvo, nemaju pravo na promjenu. A ta promjena može ići samo od baze, dakle pojedinca. To je dio u kojem se ja pokušavam naći.

    avatar

    19.03.2012. (07:55)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Poucan i duhovit post . Bravo alkemicarko.Ja imam vijesti iz prošlosti, ako prošlost uopce postoji u vremenskom SADA. Svjedok sam da u Makarskoj nije bio ni jedan kafic, a kamo li štekati. Sve se vraća , a možda se i placa. Živi bili pa vidjeli.

    p.s. Štekat dolazi od mletacke rijeci steccato i talijanske stecato - ograda od letava. U nas natkrivena tržnica ili ugostiteljska terasa.

    avatar

    24.03.2012. (18:33)    -   -   -   -  

  • alkemicarka u usponu

    Mali brate, iz prošlosti se treba učiti, ali oni koji bi izvlačiti zaključke izvlače ih godinama prekasno. U mom postu sam im dala karakteristike vizionara, ali to je samo u mojoj mašti. U stvarnosti nema čak ni takve odvratne vizije. Pozdrav i hvala ti!

    avatar

    30.03.2012. (11:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...