Komentari

nkstrijelac.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Anonimac

    Sloga je bila puno bolja, ali i vi ste im pomogli tako što ste jedinog klasnog igrača (Curić) stavili naprijed da čeka lopte koje mu nema tko poslati. Bilo bi bolje da on igra povučenije i dijeli lopte napadačima! I taj vaš golman, ne uljeva povjerenje! :-( Čović isto tako, nije više niti sjena onog igrača od prije sezonu ili dvije!
    Pozdrav!

    avatar

    09.03.2012. (09:42)    -   -   -   -  

  • Stjepan

    Pa nakon duge pauze, dobro smo i odigrali, naravno da je sloga puno bolja, duže treniraju i imaju više snage, a i puno su bolji od nas što su i pokazali na terenu. Pa ako Matiju povučemo, nema tko gol zabiti, uostalom imali smo tri čiste prilike u prvom dijelu, koje nismo iskoristili! Nama je bitno da do prvenstva naiđemo, a i da smo bili kompletni bila bi to malo drugačija slika, ovako oslabljeni s nedostatkom snage i utakmica u nogama dali smo sve od sebe, a to je i bio cilj, boriti se koliko možemo, ostale finese će same naići kroz dva do tri tjedna! Pozdrav Anonimče!

    avatar

    09.03.2012. (18:37)    -   -   -   -  

  • LJ

    Anonimac ti bi trebao upisati tečaj za trenera pošto se jako razumješ u nogomet.Samo ću ti reći da momčad koja ima kako ti kažeš jednog klasnog igrača nemože biti prva u 2 žnl.

    avatar

    09.03.2012. (21:58)    -   -   -   -  

  • Stjepan

    Matija Curić i Ivan Kuharić su naši najbolji igrači koji odskaču od ostatka i to se vidi po postignutim golovima, no nijedan gol nisu zabili tako da su uzeli loptu i prošli pet igrača i zabili. Svi golovi koje su zabili su plod akcija i sudjelovanja cijele ekipe u tim golovima. Ostatk ekipe se bori i radi za njih, a oni to koriste i odužuju se golovima i jako je bitno da njih dvojica također i međusbno surađuju i nisu sebični jedan prema drugome. Kostur ove naše ekipe je četiri godine isti i samo smo ga unaprijedili dovođenjm igrača koji nam mogu pomoći i najvažnije za ove rezultate je borba i igra sa srcem, jel ako ti igrač Sloge koji je prošao više lige kaže, svaka čast vi se borite do kraja i ne odustajete onda to nešto znači valjda. Jel realno smo slabiji od njih i nije nam ništa preostalo nego boriti se i pokušati izvući što je najbolje, nismo stajali na terenu i dopustili im da nas pobijede visokom razlikom, a po kvaliteti to mogu. I najbitnije je vidjeti kako samo komentari dolaze nakon našeg poraza npr Ivan je Šartovcu zabio pet golova, mogao je to netko i pohvaliti, kad već analizirate naše poraze i loše igre, znamo mi i primiti neku riječ hvale, nećemo se naljutiti i također naporno radimo i trudimo se biti dobri i uživati u igri i kasnije se družiti poslije utakmice. To nam je jedini pravi cilj-druženje, a sada dobre i loše igre su sastavni dio svakoga sporta i ne možemo to izbjeći! Pozdrav

    avatar

    10.03.2012. (22:22)    -   -   -   -  

  • TI SI KONJ SA ŽARAĆEM U G

    da baš je zanimljivo vidjeti kako komentari dolaze samo kad izgubimo tekmu,nešta ste u zadnjih godinu dana vi anonimci bili tihi...već sam se uplašio da nas nepratite!!!!

    avatar

    12.03.2012. (16:14)    -   -   -   -  

  • Čune na pregled

    Ma sve je to ok i bit ce dobro kako će prvenstvo odmicati trebalo bi biti sve bolje! Da znamo bolje igrati nebi igrali tu gdje igramo ali zato mi igramo najbolje što znamo i iz gušta i zato što smo dobra klapa, a to je najvažnije by the way

    avatar

    12.03.2012. (17:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...