Komentari

b3.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


 • Mariano Aureliano

  Evo još dva izvatka s Fejsa:
  "drage prijateljice i prijatelji, anarhosindikalisti, ekstremni ljevičari i desničari, i svi ostali, molim vas da mi ne šaljete cirkularne antieuropske emailove s gomilama neprovjerenih informacija, floskula, krivo interpretiranih činjenica i čistih laži. na svoju savjest glasajte protiv ulaska, i ako dobijete na referendumu, želim vam zdrav život u mulju i blatu, možda se tada uspješno privredno povežemo s bjelorusijom ili npr. iranom. a ja odoh u afriku."
  "U Zagrebu sam, u tramvaju, i mislim si... od ovih pedeset prisutnih, desetak vjeruje u iluminate, petnaest u ljude guštere onog Ickea, 4-5 upućenih u tajno američko oružje harp, a 40 znaju da svijetom ne vladaju iluminati nego grupa Bilderberg. Drugim riječima, hrvatsko društvo je bliže tamnom Srednjem vijeku, opsjednuto najglupljim praznovjerjima, nego svim vrijednostima modernog koje stoje za Europu. Kako da se te zatucane uvjeri da konzultiraju svoj razum, koji valjda svaki čovjek ima, to smo se dogovorili još u 18. stoljeću."

  avatar

  23.01.2012. (05:25)    -   -   -   -  

 • primakka

  po prvi put u dvadeset godina moja odluka je unutar odluke većine, što me poprilično iznenadilo. nadam se - za bolju budućnost svoje djece. barem se zakoni neće moći kršiti ko do sada.
  sve zapravo ovisi o nama samima i pametnijem nastavku pregovora. ne može nam stranac učiniti goru stvar od one koju radimo sami sebi.

  avatar

  23.01.2012. (08:30)    -   -   -   -  

 • deni kamino

  Po prvi put se uopće slažem sa narodom koji je ZA.

  avatar

  23.01.2012. (13:12)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...