Komentari

putjednostavnosti.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Simplica

    obično vlastite snove mogu rastumačiti pa mislim da i ti sama sebi možeš ovaj san :)

    bravo za razgovor...podsjeća me na izreku koju volim pa eto da s tobom podijelim: "Učinite najbolje i najviše što možete, a onda se sakrijte pod stari kišobran pred kišom kritika koje vam sipe niz vrat."

    Ja to činim :)

    avatar

    20.01.2012. (09:36)    -   -   -   -  

  • Padawana

    @ simple minds: pa u kontekstu tog dana, i pozitivnog osjećaja u kojem sam se probudila, čini mi se da mi je san potvrdio da sam preuzela svoju sudbinu i odgovornost za svoj život (čitavi svijet) u svoje ruke. i da to nije teško i mučno, nego dapače lagano, oslobađajuće, nasmijano. možda sam preoptimistična.

    s druge strane, sinoć nakon što sam objavila ovaj post sam otvorila sanjaricu na netu, ne radim to inače, i našla tumačenja: "NOĆ Svijetla noć - uspjeti će vam svi planovi i očekuje vas dug život pun sreće i veselja. MJESEC Mnogo mjeseca - blagostanje. PLAŽA Primit ćete dobre vijesti o putovanju. ZEMALJSKA KUGLA Predznak dalekog putovanja." I evo baš me malo prije nazvao dragi da su njegovi dobili nagradno putovanje u španjolsku i da nam nude da mi odemo. intrigantna koincidencija, zar ne?

    i da, izreka je odlična. ja sam trenutno pod tim starim kišobranom, i puštam da šefičine gnjevne i otrovne riječi samo kliznu niz njega :)

    avatar

    20.01.2012. (12:57)    -   -   -   -  

  • Simplica

    Vrlo zanimljivo :)
    Sanjala sam i ja neku noć da me John Mayer poljubio, haha, možda nazove :) Šalim se....

    Ok....sad čekamo da čitamo o Španjolskoj :)

    A kišobran.....kad tad dođe vrijeme da zasja sunce i da ti čak niti on ne treba :) Do tada, neka te štiti!!!!

    avatar

    20.01.2012. (14:58)    -   -   -   -  

  • bastet

    Ovo je definitivno duhovni san i njegovo značenje nije lagano protumačiti.
    I sama sam znala sanjati takve "čudne" snove, a neki od njih su se i ponavljali. Najznakovitiji san je bio u kojem sam bila kuglica svjetlosti i kad sam nevjerojatnim brzinama putovala kroz svemir i istraživala njegove beskraje. Osjećaj je bio izvanredan i uvijek sam imala osjećaj da to nije bio san. Osobito jer je i mene znalo držati još cijeli dan nakon toga. Eto, i danas nakon nekolko godina od sna, još uvijek se rado sjetim kako je bilo diiivno letjeti svemirom i biti oslobođen tjelesnih i fizičkih ograničenja.

    avatar

    20.01.2012. (22:04)    -   -   -   -  

  • Padawana

    UPDATE: iskrslo još jedno putovanje, u tursku. kako si ipak ne možemo priuštiti oba, idemo u tursku :)))))

    inače @bastet: da, bez obzira na ove podudarnosti, i ja mislim da je ovo duhovni san i da ima i puno dublje značenje. koje? valjda ću otkriti prije ili kasnije

    avatar

    24.01.2012. (15:41)    -   -   -   -  

  • Neverin

    meni isto treba takav divan san o preuzimanja sudbine u vlastite ruke :)

    avatar

    07.02.2012. (13:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...