Komentari

alkemicarka-u-usponu.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • duga

    haj, često ćirnem na ovaj blog i pročitam napisano, no ovo danas biram kao do sada najbolje. možda i zato što sam se prepoznala u mnogim detaljima kada su sjećanja u pitanju, čitajući te kao da si mi objasnila do sada neobjašnjivo. a onda me neke zagrade vrate u stvarnost i shvatim da se još boriš sa sjećanjima koja trebaju prijeći u rečenice, a to nije tako lako. dobro kažeš, potreban je poticaj, zvuk, miris.... ono što je iz tebe isteklo glatko ulilo se u mene, ostalo se razlilo okolo, nevažno za sakupljanje. a svemu je kriv miris smreke, kod mene pojam tete.

    avatar

    15.01.2012. (16:07)    -   -   -   -  

  • ed

    prekrasno ) podsjetila si me na moje djetinjistvo, kad bih na bakinom tavanu provodila sate i sate u razgledavanju stvari i uživajući u svom svijetu...baš lijepo napisano

    avatar

    17.01.2012. (13:16)    -   -   -   -  

  • alkemicarka u usponu

    Dugo, hvala ti. Drago mi je da si se i sama podsjetila na neke trenutke iz djetinjstva, meni je to najveći kompliment kao vlasnici bloga. U pravu si kad kažeš da se borim sa sjećanjima koja trebaju prijeći u rečenice, baš danas mi se dogodio jedan takav bljesak. Emocija je bila tu, ali riječi i opisa nisam mogla naći.
    Ed, hvala i tebi. Baš je lijepo znati da svi reagiramo slično, bez obzira kakva su nam sjećanja, gdje smo živjeli i tko ili što je na nas ostavio najveći pečat.

    avatar

    18.01.2012. (20:50)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Ma pogleć što učini cedevita, jedan lijep post na draga sjećanja. LP.:)

    avatar

    06.02.2012. (11:43)    -   -   -   -  

  • alkemicarka u usponu

    Lijep pozdrav i tebi, fra Gavun! Čitamo se!

    avatar

    27.02.2012. (07:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...