Komentari

amateuramaterka.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Kalorijski restoran ... minus40kg ... dražeN ;)

  Od planina Istre, išao sam jednom prilikom preko Učke kada su zatvorili tunel zbog nečega. Ono što sam usput vidio mi se jako svidjelo. Planiram prvom prilikom navratiti baš planski. Inače, volim izlete sa lijepom prirodom, zanimljivim građevinama, ali obično kombiniram i neki zgodan restoran u cijelu priču ;)

  P.S. Bruschette napravljene sa pršutom, konzumirane u slast, objavljene na mom blogu, već ponovljeno u drugoj varijanti sa slanim srdelama, a večeras bi moglo ići i sa tunom. Hvala na odličnoj ideji ;)

  avatar

  06.01.2012. (11:40)    -   -   -   -  

 • amaterka

  Kiwi - jel te mogu i dalje oslovljavati s Kiwi jer mi je dugo napisati Kako sam (...)? I mi volimo takve izlete, kombinirali smo s restoranom, ima ovaj post nastavak jer bi inače bio predug post :) Vidjela sam post, sviđa mi se jako, čekam i sljedeće varijante :D

  avatar

  06.01.2012. (11:57)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Lijepa šetnja Ročom koji me uvijek podsjeti na hrvatski prvotisak, misal iz 1483. g. koji je ovdje pripremljen.

  avatar

  06.01.2012. (12:36)    -   -   -   -  

 • Kalorijski restoran ... minus40kg ... dražeN ;)

  Veselim se nastavku posta. Meni su iz tog kraja u jako dobrom sjećanju ostale Stare staze u Kršanu. Tamo sam prvi puta probao tartufe. Inače, naravno da me možeš zvati Kiwi, dapače, a to što sam promijenio nick je ionako samo u marketinške svrhe. Idem malo okolo i komentiram da privučem kod sebe pokojeg posjetioca, tj. komentatora. Znaš kako to već standardno ide u blogosvijetu. Za sada mi još ne ide osobito, ali vjerujem da će vremenom po malo krenuti. Još uvijek nisam u fazi da pišem samo zbog sebe, iako je i to bila jedna od inicijalnih opcija ;)

  avatar

  06.01.2012. (13:07)    -   -   -   -  

 • luki 2

  Predivna šetnja; ODLIČNE FOTKE! Da, prestajem pisati sa tisućitim postom! Bilo bi previše! :))) Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

  avatar

  06.01.2012. (16:23)    -   -   -   -  

 • Vitae...

  Štampa naša gori gre :))))))))

  Volim zimska skitanja Istrom!
  Lijepo si to zaustavila objektivom!

  avatar

  09.01.2012. (17:01)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...