Komentari

blackenslostdreams.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Porculanska lutka

    Koliko god htio pobjeći ne možeš pobjeći dalje od sebe.
    Preostaje ti jedino da se prihvatiš i potrudiš ispraviti greške. Iako, ponekad ih ne možemo ispraviti, moramo naučiti živjeti s njima, oprostiti sebi i drugima i nastaviti živjeti.
    Da, kada padneš prenisko, teško se opet dignuti i nastaviti dalje. Teško je kada shvatiš da si postao osoba kakvom ne želiš biti. No, nije nemoguće. Ništa nije nemoguće. Jedino mi to daje snagu.
    Osmijeh ostavljam.

    avatar

    04.01.2012. (00:00)    -   -   -   -  

  • lady Grenouille

    možda je stvar u tome što se previše opterećuješ onime što je bilo, ok, prolost je važan dio našeg života, iskustvo, uspomene, ali ne smije nas sputavati, najbolje bi bilo zapamtiti pozitivne stvari i to "ponijeti sa sobom dalje, a ono loše ostavti iza sebe
    ako nečime nismo zadovoljno, treba to mijenjati, ljudi obično kažu da nema smisla, itd. ali to su samo isprike, na neke stvari ne možemo utjecati, ali na mnoge možemo, isto tako ono što možemo je utjecati na svoje viđenje stvari, ne mora svaka loša stvar biti pogubna ako imamo stav koji nam pomaže prijeći preko toga i shvatiti da je to u životu normalno, ali već sutra može sve biti divno, samo naš loš stav i to što zapinjemo u lošim stvarima sprječava ono "bolje sutra"
    uglavnom, ono što želim reći (što stoji u teoriji, a svijesna sam da je teško to provesti u praksi) je da događaji sami po sebi ne moraju bti tako loši, loše je zanačenje i važnot koju im mi sami pridajemo, a na tome se može raditi, bar pokušati =)

    avatar

    09.01.2012. (15:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...