Komentari

pepeljuga1.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Blue dolphin

  ja se često nađem u situaciji kad imam takve osjećaje...ne mogu...teško mi je...a da se okrenem...ili slične dubioze...

  ali znaš što onda napravim....krenem naglavce na svoj strah....i vjeruj mi OSJEĆAM SE ODLIČNO....
  naći ćeš vrlo brzo ljude sa kojima ćeš komunicirati...zabavljati se...učiti...dijeliti dnevne radosti i probleme....i vidjet ćeš da će ti biti lakše proći kroz ovaj dio tvog života

  i ne...nemoj odustati...odustajanje nije odliha hrabrih...a čitajući tebe stekla sam dojam da u tebi ima iskre .... drži se...i samo hrabro :)

  avatar

  08.10.2011. (17:10)    -   -   -   -  

 • UterusBicornis

  većina onih koji su otišli iz rodnog grada znaju kako se osjećaš... trebaš se prepustiti vremenu koje prolazi...za koji mjesec tek ćeš se povremeno sjetiti kako si se osjećala na početku, a da odustaneš, mučilo bi te za cijeli život...to je tako...počeci su odvratni, osim u ljubavi...uglavnom...

  avatar

  08.10.2011. (18:18)    -   -   -   -  

 • Alphonse Lemerde

  Ma sve je to ok... Za godinu dana ćeš se naviknit, za pet ćeš se udomaćit, a za deset će oba grada bit tvoja i u oba ćeš bit doma... rodni će ti ipak bit draži od onoga u kojem živiš, ali šta ćeš...tu si di jesi. Samo ustraj i gledaj naprid.

  avatar

  08.10.2011. (21:32)    -   -   -   -  

 • Sredovječni udovac

  Drzi se, ne odustaj. Ja sam istina puno lakse otisao od kuce, ali cekale su me iste stvari koje cekaju i tebe. Nadi drustvo na faksu i odmah ce biti drukcije.
  I ja sam studirao kroatistiku i prvo razocarenje je bilo kolegama koji su bili nezainteresirani, zalutali. Poslije sam nasao i one koji su mi bili blizi. Volio sam knjizevnosti, ali ne i jezicne ispite, ali trebalo je uciti i polagati i njih.
  Sada se rado sjetim tog perioda zivota.

  avatar

  08.10.2011. (22:59)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...