Komentari

hello-frustrejsn.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Ana

    Mislim da ide "..sve nesretne obitelji nesretne su na svoj način."
    Hah, a ja sam mislila da ja jedina imam takvu rodbinu.
    Nama je najveći domet mamina sestra ili, nedajbože, tatina sestra. I to je to. Nije da mi fale, ali koja para tu i tamo od rodbine ne bi naškodila.
    I je l' samo moja rodbina koncentrirana na jednom području? Kaj im je bilo tak teško malo se raselit po obali, bližim i daljim zemljama? Svima rodbina živi u Njemačkoj, Austriji, Bosni, SAD-u, a od moja je najudaljenija 2 sata vožnje autom.
    Zašto si se iznenadio situacijom s frendovom rodbinom? Nije li tako kod svih, danas se vole, sutra kolju, preksutra opet mire.

    avatar

    28.09.2011. (22:35)    -   -   -   -  

  • asdf

    Ja imam bližu rodbinu iz Mađarske koju nisam nikad upoznala. Jako mi je žao jer ipak moji potječu odande, a kontakti su već odavno prekinuti.
    Mene moja obitelj užasno živcira xD. Svi se svađaju oko proklete politike, nitko se ne može podnijeti, a opet se svi pretvaraju da je sve u redu. Al šta'š, nije da si mogao birat :D

    avatar

    29.09.2011. (13:34)    -   -   -   -  

  • Lil' Beast

    Predugo ti nisam čitala blog, propustila sam 3 posta niže. I sad se sramim.
    :D
    Neka je kisika, neka je mir u kući,nek nam Jaca srikta državu i super smo. Puknut će trampolin pod debelom Berthom jednom, nadam se samo da nećemo bit ispod tog trampolina... Ipak, i dalje nam kisik ostaje.
    A kaj se tiče obitelji i svega- vjeruj nijedna obitelj nije savršena. I svi se svađaju. To tako je. Ne znam, jel moguće zamislit život bez svađe? Pa to bi bila utopija,čovječe. Fuj to. :)

    avatar

    29.09.2011. (17:45)    -   -   -   -  

  • Nina

    Sviđa mi se blog :D

    Obitelj.. često sam i ja tako razmišljala o svojoj. Tatina strana je baš onako "neobiteljski" nastrojena, dok je mamina dosta povezana i kakva bi trebala biti.. zapravo mi je žao što te bratsko/sestrinske veze puknu kod nekog, barem je tako bilo kod mog tate.. ali ne bi htjela da tako bude i sa mnom. Puno je ljepše kad je obitelj velika, sretna i na okupu. Nekad i meni fale ta obiteljska druženja koja spominješ i sve to..
    Ali nijedna obitelj nije savršena i onda uvijek dođem na to da svoju svejedno nikad ne bi mijenjala..unatoč neslaganjima, tome što ne pričamo puno međusobno i sl. svejedno smo tu uvijek jedno za drugog i volimo se.
    To je najbitnije ;)

    avatar

    30.09.2011. (00:34)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Lako se prepoznati u ovom opisu, pogotovo u toj općoj atmosferi nervoze koja vlada obiteljskim odnosima. Svi mi naravno mislimo da ćemo napraviti bolje kada počinjemo :)

    avatar

    01.10.2011. (16:43)    -   -   -   -  

  • k

    uhuhu babe i stotice :)

    avatar

    01.10.2011. (21:08)    -   -   -   -  

  • Super Boo

    Što se tiče uže obitelji, jako smo povezani. Ima nas šestero i svi se volimo, družimo, razgovaramo i sve. Ali što se tiče šire obitelji... Tek sad kad smo svi već gotovo odrasli, tek sad gradimo te odnose. Ne znam, možda je to i normalno, tko zna. Btw, Corpse Bride je, samo na novoj adresi http://roznemahunarke.blog.hr/

    avatar

    03.10.2011. (08:45)    -   -   -   -  

  • brunin svijet

    upf,,,i kod mene zamršeni obiteljski odnosi, al neka..rodbinu ne biraš, dobiš ih kakvi god bili, biraš prijatelje..;)

    avatar

    05.10.2011. (08:52)    -   -   -   -  

  • Photos and quotes

    Ja sam zadovoljna načinom na koji mi funkcioniramo kao obitelj makar u više situacija sličimo na one obitelji iz američkih sitcoma tipa 'Svi vole Raymonda' i slično.

    avatar

    06.10.2011. (23:50)    -   -   -   -  

  • Did you ever believe?

    isto tako je i kod mene...svi imaju neke sestrične i bratiče s kojima su si najbolji...a ja ništa...
    nikakvu rodbinu ne posječujemo iako ih imamo pun k...užas...

    avatar

    07.10.2011. (23:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...